Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2099
- 2100
- 2101
- 2102
- 2103
- …
- 2228
- chevron_right
Es jau cerēju uz veco versiju...
Iztiksim bez kaut kādiem apvainojumiem. Purns izskatās tik šķībs dēļ tā ka haube ir šķība,bet viss tur tagad tiek novērsts. Rūsa uz arkām un daudzkur citur arī tiks novērsta, tā kā uz vasaru viss tur būs čotka
Kaads var pateikt kur rīgā,vēlams centrā var nopirkt audumu ,lai var aplīmēt griestus?
Briesmīgi.Finks rakstīja:Kā jums jaunais ''Nokia 3310'' ?
Imho izskatās pēc generic china phone ar Nokia uzrakstu.
Lielgabalu ielā 4 var,Abakhan Fabrics!tataars rakstīja:Kaads var pateikt kur rīgā,vēlams centrā var nopirkt audumu ,lai var aplīmēt griestus?
Klau dzheki, pavasaris naak, varbuut uzpuleet/aizsargaat kaadam speekratu? Kaa reiz visa nedeelja briiva man!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tu solījies man uzpulēt autiņualnis. rakstīja:Klau dzheki, pavasaris naak, varbuut uzpuleet/aizsargaat kaadam speekratu? Kaa reiz visa nedeelja briiva man!
C'mon man, jau cik sen es tev vinju vareeju uzpuleet, tu jau bremzeeRiks* rakstīja:Tu solījies man uzpulēt autiņualnis. rakstīja:Klau dzheki, pavasaris naak, varbuut uzpuleet/aizsargaat kaadam speekratu? Kaa reiz visa nedeelja briiva man!
Galvenais, ka apšivkas no Pēterburgas,,RZKuldiga rakstīja:Sveiki visiem, manās rokās nonācis BMW E36 ar 2.5 benzīna dzinēju un mehānisko ātrumkārbu. Īpašnieks savulaik automašīnā ielicis ap 5000 Eur, sūtijis durvju apšivkas no san pēterburgas, visu auto izārdijis, pārkrāsojis, piekarei un motoram visu izdarījis. Un pats dzinējs ir pārlikts, orģināli bija 2.0 Benzīns. Īpašnieka vēlme ir saņemt uz rokas 3100 eur. Varbūt ir kāds kam varētu interesēt ?
Līdzi tiks dotas jaunas vasaras riepas uz oriģināliem BMW M diskiem.
Izlaiduma gads: 1991 decembris
Motors: 2.5 benzīns
Ātr.kārba: Manuāla
Nobraukums, km: 391 877
Tehniskā apskate: 03. 2018
Valsts numura zīme: FF6624
http://i.imgur.com/1QeZuNn.jpg?1
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 1488176972
Krievija e36 diezgan reta un darga masina, detalas tur aiziet nerealaja kosmosaCanibal rakstīja:Galvenais, ka apšivkas no Pēterburgas,,RZKuldiga rakstīja:Sveiki visiem, manās rokās nonācis BMW E36 ar 2.5 benzīna dzinēju un mehānisko ātrumkārbu. Īpašnieks savulaik automašīnā ielicis ap 5000 Eur, sūtijis durvju apšivkas no san pēterburgas, visu auto izārdijis, pārkrāsojis, piekarei un motoram visu izdarījis. Un pats dzinējs ir pārlikts, orģināli bija 2.0 Benzīns. Īpašnieka vēlme ir saņemt uz rokas 3100 eur. Varbūt ir kāds kam varētu interesēt ?
Līdzi tiks dotas jaunas vasaras riepas uz oriģināliem BMW M diskiem.
Izlaiduma gads: 1991 decembris
Motors: 2.5 benzīns
Ātr.kārba: Manuāla
Nobraukums, km: 391 877
Tehniskā apskate: 03. 2018
Valsts numura zīme: FF6624
http://i.imgur.com/1QeZuNn.jpg?1
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 1488176972
Cik ir lasīts drive2.ru, tad Krievijā vismaz cilvēkiem nav problēma kaut kādam M50B20 pārlasīt galvu, vārstus, nomainīt galvas blīvi, pārpulēt kloķeni utt, un to visu aizvest izdarīt servisā, nevis kā pie mums forumā pieņemts: "nahuj to visu, swapo iekšā 2.8"
Nav kādam zināmi kas tie par pilotiem elkorā bij? (E36 vs E36)
Zinu zilas 2.8 kupējas saimnieku, kuram violets ielidoja, skatijos pagajušnedeļ to mašinu pēc avārijasValtmeikers rakstīja:Nav kādam zināmi kas tie par pilotiem elkorā bij? (E36 vs E36)
Отправлено с моего EVA-L19 через Tapatalk
Viniem gemorojs registret parbuvi, tur teh.pase rakstits motora bloka numurs, tapec vini bore veco bloku no 2.0 uz 2.5,2.8,3.0 utt :)Inferno rakstīja:Cik ir lasīts drive2.ru, tad Krievijā vismaz cilvēkiem nav problēma kaut kādam M50B20 pārlasīt galvu, vārstus, nomainīt galvas blīvi, pārpulēt kloķeni utt, un to visu aizvest izdarīt servisā, nevis kā pie mums forumā pieņemts: "nahuj to visu, swapo iekšā 2.8"
Kādam e46 sedana virsbūvi ? Smuka , rūsa maz, skrūvējot tika norauta tikai 1 skrūve.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Drīzāk jau kupeja ielidoja violetajā...MacMillan911 rakstīja:Zinu zilas 2.8 kupējas saimnieku, kuram violets ielidoja, skatijos pagajušnedeļ to mašinu pēc avārijasValtmeikers rakstīja:Nav kādam zināmi kas tie par pilotiem elkorā bij? (E36 vs E36)
Tieši otrādāk, violetās kūtiņas saimnieks izdomāja gazt pretējā virzienā citiemZzevsS rakstīja:Drīzāk jau kupeja ielidoja violetajā...MacMillan911 rakstīja:Zinu zilas 2.8 kupējas saimnieku, kuram violets ielidoja, skatijos pagajušnedeļ to mašinu pēc avārijasValtmeikers rakstīja:Nav kādam zināmi kas tie par pilotiem elkorā bij? (E36 vs E36)
Aaa, kā tur ar policiju šiem beidzās?
Varbūt kāds var padalīties pieredzē ar gaisa kompresoriem ? Garažas vajadzībām, pistolei & citiem sīkumiem. Vajag uz 220V.
Ar kādiem parametriem pietiek?
Pats skatos apmeram :
2cilindrīgais
ražība +/- 400l/min
resīveris 50-70l
maks spiediens 8bar
Ar kādiem parametriem pietiek?
Pats skatos apmeram :
2cilindrīgais
ražība +/- 400l/min
resīveris 50-70l
maks spiediens 8bar
Grozies kā gribi, bet uz 1 fāzes nekas jēdzīgs nesanāks, vai cipars nostāsies tāds pats kā pievilkt 3 fāzes garāžai
400l ir maz un apvienojumā ar 70l resīveru, tas kompresors aktīvi strādājot praktiski neapklusīs.
Kompresors ir viena no lietām, kas jāpērk ar skatu nākotnē un Max cik vien budžets atļauj, tāpat ar laiku gan jau sagribēsi riepu bortējamo utt
Kā arī neieteiktu ņemt noname, var gadīties ka pēc gada noņem no ražošanas un apkopes daļas būs jāmeklē pa visu pasauli un jāgaida mēnešiem.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
400l ir maz un apvienojumā ar 70l resīveru, tas kompresors aktīvi strādājot praktiski neapklusīs.
Kompresors ir viena no lietām, kas jāpērk ar skatu nākotnē un Max cik vien budžets atļauj, tāpat ar laiku gan jau sagribēsi riepu bortējamo utt
Kā arī neieteiktu ņemt noname, var gadīties ka pēc gada noņem no ražošanas un apkopes daļas būs jāmeklē pa visu pasauli un jāgaida mēnešiem.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2099
- 2100
- 2101