Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2100
- 2101
- 2102
- 2103
- 2104
- …
- 2228
- chevron_right
Mums ir uz vienu stobru,max spiedienu 8 bar un resīveri laikam 50 litri,garažai pietiek,lai pneimo pistoli ieslēgtu un papūstu kaut ko,ja gribi krāsot,tad gan vajag kaut ko nopietnāku.Mūsu vajadzībām gan pilnīgi pietiek.Nylon rakstīja:Varbūt kāds var padalīties pieredzē ar gaisa kompresoriem ? Garažas vajadzībām, pistolei & citiem sīkumiem. Vajag uz 220V.
Ar kādiem parametriem pietiek?
Pats skatos apmeram :
2cilindrīgais
ražība +/- 400l/min
resīveris 50-70l
maks spiediens 8bar
Šodien atkal pa Rīgu pabraukājos. Tādi labāki rajoni trāpījās. Bet pats par sevi - iekritušas akas tur ir vairumā.
Shodien nepamaniju un iemaucu bedree un likas ka riepa atkal parsista,bet par laimi viss ok.tagad bedres sjrien uz katra solja virsuu
ar kompatu pa brugji
Uzliku maxspeeding koilas un salīdzinot ar TA tās ir mega, diezgan tuvu land cruiser amjiem. Kamēr gaidu pastiprinošās plāknses, pārdzīvoju par glāzēm, ikdienā braucot pa Rīgu ir kā ir ar bedrēm un izvairīšanos neapdraudot satiksmi.
Ja nu kādam mājās, draugiem, radiem e39 ar M stūri, tad BM auto tiešām bez maksas samainīs, ja uz konkrēto auto ir atsaukums. Var padzert tēju, kafiju, autiņu nomazgās, paklājus iztīrīs. Tikai pēc tam kapotu pārbaudiet. Vairākiem ir atstāts vaļā. Man arī.
stūrei jābūt oem komplektācijā?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tu ar sportinieci taisies braukt ? Es vispār atbalstītu to, ja bmw emblēmu rautu nost kā ferari, ja ir kaut kādi tūninga elementi.
Jā, glāzes noder pastiprināt for sure.Reinholds rakstīja:Uzliku maxspeeding koilas un salīdzinot ar TA tās ir mega, diezgan tuvu land cruiser amjiem. Kamēr gaidu pastiprinošās plāknses, pārdzīvoju par glāzēm, ikdienā braucot pa Rīgu ir kā ir ar bedrēm un izvairīšanos neapdraudot satiksmi.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Par šo, lūdzu, sīkāk.Emteks rakstīja:Ja nu kādam mājās, draugiem, radiem e39 ar M stūri, tad BM auto tiešām bez maksas samainīs, ja uz konkrēto auto ir atsaukums. Var padzert tēju, kafiju, autiņu nomazgās, paklājus iztīrīs. Tikai pēc tam kapotu pārbaudiet. Vairākiem ir atstāts vaļā. Man arī. [emoji38]
Kas par atsaukumu? Facelift m stūre vai prefacelift?
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Atsaukums uz airbag palaišanas mehānismu. Facelift M stūrēm. Pastāv iespēja, ka sadursmes gadījumā airbag nenostrādās. Uzzvani uz BM auto un nosauc VIN vai aizsūti epastu. Viņi pateiks ir uz tavu auto atsaukums vai nav (ir jau viss sataisīts). Man bija mēnesi jāgaida līdz detaļa atnāks. Piezvanīja man, sarunājām laiku un aizbraucu. apmēram 40 min aizņēma ar visu mazgāšanu un tīrīšanu. Uzliek pilnīgi jaunu vidu stūrei.
Manā gadījumā stūre šāda. Uz otru e39 atsaukums jau veikts. Airbag nomainīts kaut kad Nīderlandē.
Šāda stūre.
Manā gadījumā stūre šāda. Uz otru e39 atsaukums jau veikts. Airbag nomainīts kaut kad Nīderlandē.
Šāda stūre.
Emteks rakstīja:Tu ar sportinieci taisies braukt ? Es vispār atbalstītu to, ja bmw emblēmu rautu nost kā ferari, ja ir kaut kādi tūninga elementi.
Nē, tas bija domāts ka oriģinālajā komplektācijā tādas nav, bet viņa ir uzlikta.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Varbūt, kāds pārdod vai vismaz izīrē plauktu lodbalstu/šarnīru rokas presi?
Kur šodien varētu savirzi uztaisīt, var kāds ieteikt?
R17, 8J, ET35 un 225/45, sēdināt yes/no?
Pēdējais labojis Reinholds - 28 Feb 2017, 09:26, kopā labots 2 reizes.
Tas neies cauri.Jānis.P rakstīja:Emteks rakstīja:Tu ar sportinieci taisies braukt ? Es vispār atbalstītu to, ja bmw emblēmu rautu nost kā ferari, ja ir kaut kādi tūninga elementi.
Nē, tas bija domāts ka oriģinālajā komplektācijā tādas nav, bet viņa ir uzlikta.
Paldies Nuugjim par savirzi, ļoti operatīvi, no garāžas pa taisno ciemos.Reinholds rakstīja:Kur šodien varētu savirzi uztaisīt, var kāds ieteikt?
Paliek disku/riepu jautājums... :)
Kuesh uzdroshinajaas?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Džeks pats vainīgs iemetina kkādus fermas siles fragmentus un gaida ka visi plaukstas sitīs
kasiks rakstīja:Džeks pats vainīgs iemetina kkādus fermas siles fragmentus un gaida ka visi plaukstas sitīs
Nu,ja tam auto būtu daudz zirdziņi un ar viņu varētu normāli uztīt,un zinot,ka normāli uztinot ir arī apmales,koki,barjeras,ceļazīmes un tad,godīgi sakot,pofig kādi tie sliekšņi ir,katikai TA tiek cauri,cits jautājums vai to bija jēga fotogrāfēt un likt netā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2100
- 2101
- 2102
- 2103
- 2104
- …
- 2228