Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2102
- 2103
- 2104
- 2105
- 2106
- …
- 2228
- chevron_right
Jup, neprasi gan tagad ciparu precizu, bet var, gan uz e38, gan e39, gan x5 tur tas vis stipri lidzigs viniemcipruss18 rakstīja:Uz e38 aizmugurejas plaukta bukses varat uztaisiit?
3B Motorsport
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
www.3bmotorsport.com
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Smilsu strukla
www.3bmotorsport.com
Kāda cena visām buksēm priekš E30 ?wu-ryder rakstīja:veči, mums cenas nav mainijušas kopš pirmsakumiem
Balka 50eJānisK-[JK] rakstīja:Kāda cena visām buksēm priekš E30 ?wu-ryder rakstīja:veči, mums cenas nav mainijušas kopš pirmsakumiem
Pak. plaukti 35e
pr. plaukti 28e
reduktors 25e
pak. amort atbalsti 35e (Lemforder korpusi 10/12 mm urbums)
3B Motorsport
Smilsu strukla
www.3bmotorsport.com
Smilsu strukla
www.3bmotorsport.com
Kam te agenskalnā sarkana žurka ar taisno trubu ?
Ok, paldies!wu-ryder rakstīja: Balka 50e
Pak. plaukti 35e
pr. plaukti 28e
reduktors 25e
Kad vajadzēs uzrakstīšu PM.
Man ar tiem PM pasvaki, nedelas skriesanas laika 99,9% ka palaizu garam, labakais uzsist sms vai zvanit, ja dzird tad pacel. Neesam ideali bet dara ko var. Un jasaka jau Jums pasiem paldies, ka sadodat tik daudz darbu ka Jusu comiem nespejam atbildet :) Taka veci Ir tac 5diena, un Vella kalpi pa TV vai ari pa kadu citu kanalu.JānisK-[JK] rakstīja:Ok, paldies!wu-ryder rakstīja: Balka 50e
Pak. plaukti 35e
pr. plaukti 28e
reduktors 25e
3B Motorsport
Smilsu strukla
www.3bmotorsport.com
Smilsu strukla
www.3bmotorsport.com
Steigas nav, gan sazināsies, nav problēmu pazvanīt!wu-ryder rakstīja:Man ar tiem PM pasvaki, nedelas skriesanas laika 99,9% ka palaizu garam, labakais uzsist sms vai zvanit, ja dzird tad pacel. Neesam ideali bet dara ko var. Un jasaka jau Jums pasiem paldies, ka sadodat tik daudz darbu ka Jusu comiem nespejam atbildet :) Taka veci Ir tac 5diena, un Vella kalpi pa TV vai ari pa kadu citu kanalu.JānisK-[JK] rakstīja:Ok, paldies!wu-ryder rakstīja: Balka 50e
Pak. plaukti 35e
pr. plaukti 28e
reduktors 25e
Tatad csdd guru ,
Ka var dabut street legal drifta auto ?? Norbe lietuva ar visam dugam bez nenkiem , ar sporta kresliem un hidru dabuja tehsnisko + parbuvi uz dizela no benzina. WTF ? LV ar tas ir iespejams ?
Ka var dabut street legal drifta auto ?? Norbe lietuva ar visam dugam bez nenkiem , ar sporta kresliem un hidru dabuja tehsnisko + parbuvi uz dizela no benzina. WTF ? LV ar tas ir iespejams ?
Nē.Dugas
Nē hidra
Nē neregulējams krēsls
Dīzeļa paŗbūve jā
Nē hidra
Nē neregulējams krēsls
Dīzeļa paŗbūve jā
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Visām atbildēm iespējams jā, ja auto tiek reģistrēts kā sporta, taču ir viens bet, pa ielu drīkst braukt uz/no sacensībām/treniņiem, kas ir stiepjams jēdziensValtersZ rakstīja:Nē.Dugas
Nē hidra
Nē neregulējams krēsls
Dīzeļa paŗbūve jā
Tāpat arī Norbefilms tas auto ir reģistrēts kā sporta
Hidra ir vienīgais, kam nevajadzētu būt TA legal.ValtersZ rakstīja:Nē.Dugas
Nē hidra
Nē neregulējams krēsls
Dīzeļa paŗbūve jā
Neregulējams beņķis ar dugām, pilnīgi nav nekāda iemesla to neļaut. Beņķis bez dugām izslēgts gan, bet abus kopā, neredzu iemeslu to neatļaut.
Un mums salīzinājumā ar DE vēl ir visatļautība. Tur par tādām lietām kā koilām vai citām lietām, kurām ir TUV sertifikāts ir jāpiemaksā. Arī flančiem utml. Tas viss cik sapratu ir jāreģistrē.
Ka man skaidroja TA,kad jautaju ,kapec ielas auto neatljauj but dugam-sadursmes gadijumaa,Tu ar savu dugoto auto vari traumet smagak otru auto un ta vaditaaju
ar kompatu pa brugji
Jā, tāds ir tas pamatojums, bet mani arī smagāk traumē fūre, tāpat kā kāds jauns Volvo vai jebura cita jauna mašīna, ja es, piemēram, braucu ar Sierra, VAZ, Golf 1 vai da jebko citu, kas ir ap 90. gadu auto. Tā kā tā priekšrocība avārijas gadijumā ir idiotisks iemesls. To dugoto auto tāpt uz ielas būtu ļoti maz. 1. Reti kurš atļausies viņas iemetināt 2. Ja kas tāds tiktu atļauts, tad tikai ar dugām, kas taisītas pie cilvēka ar sertifikātu.
Cipruss, kad būs nākamais e36?
Es gribu redzēt kā tu ar kausu un dugām ielai dabūsi skati.
Ne sporta - tikai ielai.
Ne sporta - tikai ielai.
Pēdējais labojis ValtersZ - 04 Mar 2017, 20:03, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Es tieshi domaju,ka tad dugosana paliktu letaka.agrak dugas maksāja no 300 līdzi 500ls.un tad pieñēma likumu,ka ari amatieru rallijā utt vajag obligāti dugas un sâkâkas cenu augums.nu Godīgi sakot,kuleñojot es ari justos drošāk,ja butu strap dugamfunkyasshit rakstīja:Jā, tāds ir tas pamatojums, bet mani arī smagāk traumē fūre, tāpat kā kāds jauns Volvo vai jebura cita jauna mašīna, ja es, piemēram, braucu ar Sierra, VAZ, Golf 1 vai da jebko citu, kas ir ap 90. gadu auto. Tā kā tā priekšrocība avārijas gadijumā ir idiotisks iemesls. To dugoto auto tāpt uz ielas būtu ļoti maz. 1. Reti kurš atļausies viņas iemetināt 2. Ja kas tāds tiktu atļauts, tad tikai ar dugām, kas taisītas pie cilvēka ar sertifikātu.
ar kompatu pa brugji
Zune,noskaties velreiz video.auto registreti ka sporta auto ar sporta pasi.ta ari lv irValtersZ rakstīja:Es gribu redzēt kā tu ar kausu un dugām ielai dabūsi skati.
ar kompatu pa brugji
Nerunāju par to, ka var dabūt.ValtersZ rakstīja:Es gribu redzēt kā tu ar kausu un dugām ielai dabūsi skati.
Ne sporta - tikai ielai.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2102
- 2103
- 2104
- 2105
- 2106
- …