Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2103
- 2104
- 2105
- 2106
- 2107
- …
- 2228
- chevron_right
Nahuj tev poliuretanu? Tak tas bukses maksa ap 70eur + skruves +darbs.wu-ryder rakstīja:Jup, neprasi gan tagad ciparu precizu, bet var, gan uz e38, gan e39, gan x5 tur tas vis stipri lidzigs viniemcipruss18 rakstīja:Uz e38 aizmugurejas plaukta bukses varat uztaisiit?
Jo man netur tas bukses.vajag ok cietaaku.bet visor doma celt augsaa atpakal stock augstumaa
ar kompatu pa brugji
Cietaku tev vajag jo tur viss ir 5x parsedies ja nekas nav mainitts. Nomaini jaunas pusramja bukses + jaunas H plautu bukses un nebis zeleja.
Es gribu redzēt kā tu izies TA ar dugām un benķiem ielai, ne sportam
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nevar un basta. Sen izsmelta tēma.
Zune blac.sporta auto TA iet tieshi taa pat ka ielas auto.ar to auto var piedalities sticksmee,ja japrbrauc no dopa uz dope vai treninjiem.tos auto ved uz csdd TA staciju.vinas Gaia rindaa un izcheko tieshi ta pat ka jebkuru city auto
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:Man h ramim vajag.kadas cenas,nezini?
Pamegini pats sameklet, tev viss sanak letak parasti
Nu jobanij rod, ka tev saka, ka nevar iziet un neviens tev nemēģina ieskaidrot pretējo. Es tikai minēju, ka ir idiotisks iemesls to aizliegt kā tas ir aizliegts tagad. Par e36 neurnājot, pie dirsas, bet ko tu darīsi, ka nopirksi kādu mašīnu pa 200k, kurai ir OE dugas un LV pa ielu braukt nevar, lai gan citur pasaulē ar to braukt var?ValtersZ rakstīja:Es gribu redzēt kā tu izies TA ar dugām un benķiem ielai, ne sportam
Visu zini tāpat, par kādiem auto tieši iet runa gan jau nav nemaz jāsaka.
Domajams ka ar oem dugam izoet skati var,ja to ir paredzejis razhotaajs
ar kompatu pa brugji
Nevar!cipruss18 rakstīja:Domajams ka ar oem dugam izoet skati var,ja to ir paredzejis razhotaajs
riebeklis rakstīja:Nevar!cipruss18 rakstīja:Domajams ka ar oem dugam izoet skati var,ja to ir paredzejis razhotaajs
Nu ka var neljaut ar oem lietam iziet skati ja to ir paredzejis razhotaajs??
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:Parasti nu hvz,bet pamekleshu
Necenties un nemekle, atradisi tikkai plauktus +/-300 eur/gb jo atsevisku detalu NAV ne e38 ne e39 uzprasi userim protest, so temu pacelam un izrakam lidz galam, piedava tikkai TEDGUM.
Tā vienkārši arī nevar. Latvijas likumdošana aizliedz ielai ar būri un viss.cipruss18 rakstīja:riebeklis rakstīja:Nevar!cipruss18 rakstīja:Domajams ka ar oem dugam izoet skati var,ja to ir paredzejis razhotaajs
Kā mans boss izgāja skati ar 1960 gada amerikāni kuram nav drošības jostu?cipruss18 rakstīja:riebeklis rakstīja:Nevar!cipruss18 rakstīja:Domajams ka ar oem dugam izoet skati var,ja to ir paredzejis razhotaajs
Drošības jostas ir cita tēma.
Diez vai ka jebkurš no rūpnīcas dugots auto ir paredzēts lai ar to pārvietotos pa koplietošanas ceļiem.
Easy! Nu nestridies, mekle info interneta.cipruss18 rakstīja:riebeklis rakstīja:Nevar!cipruss18 rakstīja:Domajams ka ar oem dugam izoet skati var,ja to ir paredzejis razhotaajs
Ja ražotājs nav paredzējis auto drošības jostas, tad tās skatē neprasa. Tā arī izgāja.Riks* rakstīja:
Kā mans boss izgāja skati ar 1960 gada amerikāni kuram nav drošības jostu?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
-
find_in_page
- chevron_left
- 1