Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2108
- 2109
- 2110
- 2111
- 2112
- …
- 2228
- chevron_right
Varbūt kāds no foruma varētu manu sataisīt?
Tikai to labāko varu teikt par arg.lv, ātri, sekurit stikls vēl pēctam rādija bildi kur nelielu rūsiņu slīpējuši apstradājuši utt. Sedanam bija 110e.turbounderpants rakstīja:Kur var kupejai vējstiklu nomainīt ātri,labi un pa kādām naudām?
da beidz, ja vajag maģisko labi/ātri un lēti kombināciju, tad pie ulda automātiski tiks pasūtīts nah. Tas kantoris nav domāts nordglāsu u.c. poļu/ķīnas stiklu auditorijai, darbu pietiek uz kasko gadījumiem.kasp1js rakstīja:Tikai to labāko varu teikt par arg.lv, ātri, sekurit stikls vēl pēctam rādija bildi kur nelielu rūsiņu slīpējuši apstradājuši utt. Sedanam bija 110e.turbounderpants rakstīja:Kur var kupejai vējstiklu nomainīt ātri,labi un pa kādām naudām?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Tieši kurā brīdī es teicu,ka man vajag pa alus paku stiklu ielikt? Var arī stiklu ielikt pa 200€,kas būtu kosmoss un apčakarēšana.he9600 rakstīja:da beidz, ja vajag maģisko labi/ātri un lēti kombināciju, tad pie ulda automātiski tiks pasūtīts nah. Tas kantoris nav domāts nordglāsu u.c. poļu/ķīnas stiklu auditorijai, darbu pietiek uz kasko gadījumiem.kasp1js rakstīja:Tikai to labāko varu teikt par arg.lv, ātri, sekurit stikls vēl pēctam rādija bildi kur nelielu rūsiņu slīpējuši apstradājuši utt. Sedanam bija 110e.turbounderpants rakstīja:Kur var kupejai vējstiklu nomainīt ātri,labi un pa kādām naudām?
Liec tik to china, viss tur ar viņu ir labi. Viss kopā 100e un miers.
Oem stikls maksa 90 euro,darbs 30,ta tad kopa max 120 euro
Man kupejai ielika oem stiklu
ar kompatu pa brugji
OEM stikls maksā iekš etk.lv 292.70Eur, ar zaļo joslu 325.68Eur un zaļganais 252.70Eur. Par 90Eur pavisam noteikti, ka tas nebija OEM stikls.cipruss18 rakstīja:Oem stikls maksa 90 euro,darbs 30,ta tad kopa max 120 euro
Labāk liec Pilkington, nevis NordGlass.
Kur un kādās cenās tirgojas tie vaporizer???
kas par zaļgano?GatisB. rakstīja:OEM stikls maksā iekš etk.lv 292.70Eur, ar zaļo joslu 325.68Eur un zaļganais 252.70Eur. Par 90Eur pavisam noteikti, ka tas nebija OEM stikls.cipruss18 rakstīja:Oem stikls maksa 90 euro,darbs 30,ta tad kopa max 120 euro
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Uzliekot viņu un braucot saulainā laikā jūties tā, it kā skatītoties uz pasauli no purvaFashion rakstīja:kas par zaļgano?GatisB. rakstīja:OEM stikls maksā iekš etk.lv 292.70Eur, ar zaļo joslu 325.68Eur un zaļganais 252.70Eur. Par 90Eur pavisam noteikti, ka tas nebija OEM stikls.cipruss18 rakstīja:Oem stikls maksa 90 euro,darbs 30,ta tad kopa max 120 euro
Steidzami vajag kadu,kursh var atgadat no uk auto
Ne pa kosmosu
Ne pa kosmosu
ar kompatu pa brugji
Nav tādu vārdu salikums kā, steidzami un ne par kosmosu
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Pēdējo reizi, kad meklēju atdzīšanas pakalpojumos no UK, tad zem 500E nevienu piedāvājumu neatradu.
Nu lidz 600 butu labi.tas ka zem 500 nav,to es zinu.jau par sho auto ko rit atvedis,samaksaju 650 euro,bet nu dzeks man jau menesi to mashinu ved
ar kompatu pa brugji
Esmu dzinis, 400-450 ir pašizmaksa. Normāla cena varētu būt ap 600>>
Steidzami veda kolēģim, ne no uk, bet bik tuvāk . 2100 eur par 4000km
Ka jau teicu,600 butu ljoti ok.pasham slinkums braukt pakalj
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2108
- 2109