Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- …
- 2228
- chevron_right
Dēls, vai tu maz zini kas ir Breyton diski?kaliks rakstīja:...par februāra bildi vispār nerunāsim, ķīniešu pagrīdes tūninga lampa un diski kuri labāk piestāvētu subāram, ...
varbūt vēl nav par vēlu pārtaisīt?
Un tu tiešām tici tam, ka ja arī pārtaisīs kalendāru, tad tas būs visu gaumēm, kam tagad slikti?
Neviens jau negauzhaas ,bet tikai izsaka savu viedokliRENIO rakstīja:Sorry bet izklausas vienkārši p ....
Saliekot bildes un verot to vaļā skats būs pavisam savādāks jo redzēsiet tikai pa vienai bildwi un kompozīcija būs nedzaudz savādāka...
Un godīgi sakot beidziet vienreiz gausties!
Pagaidaam izskataas ,ka kalendaars patiik tikai tiem kas vinju organizeeja un taisiija
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kāpēc nevarēja likt atklāto balsojumu, lai visi var nobalsot par savām favorītbildēm? 
a kapēc visi tik kaut ko ņaud tak peņemat un paši kaut ko noorganizējat lai visiem būtu pa prātam! nevis sēž mājās un aiz garlaicības bliež pa taustiņiem! nēsmu piedalījies ne bilžu izvēlē ne kā arī citādāk bet man liekas ka priekš pirmā kalnedāra ir ļoti labi!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
+1 par balsošanu, atlasītu kaut kādas kvalitatīvākās [nevis labākās, bet kvalitatīvākās. Kvalitātes vērtējumu subjektīvie faktori tā neietekmē] un uztaisītu normālu aptauju kādā survey engine 
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Man jau liekaas ,ka taa bilzhu izveele ar vareetu izvilkt ,ja buutu maketeetaajs ar bik izdomu! pietruukst odzinja tam visam! Kaa teica man paziistams maketeetaajs apskatot kalendaaru ,tur darbs esot bijis nepilnai stundinjai 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Sieva aci uzmeta? 
Nesaskati vienu un to pašu auto 3 bildēs? Likām tā, lai neatkārtojas E36tie.uteo rakstīja:Atlasīju savu kalendāruAgris rakstīja:un kaa jums shaada atlase labaak vai?
http://failiem.lv/u/pycnrvu
atlasiet 12 fokjenes un paraadiet, kaadam fokjenēm bija jābūt jūsu prāt. iespējams tas palīdzētu izprast vairākuma gaumi![]()
http://failiem.lv/u/xermaib
Tas tāpat, kā sezonas atklāšanā pie skaistākās kupejas bija varianti arī ar manu krāsaino, bez priekšas E36to.. Izvelc kontekstu pats.uteo rakstīja:Kāpēc nevarēja likt atklāto balsojumu, lai visi var nobalsot par savām favorītbildēm?
Neticu, ka visi balsotu par kvalitatīvākajām bildēm. Daudziem tas ir svešs jēdziens.rvars rakstīja:+1 par balsošanu, atlasītu kaut kādas kvalitatīvākās [nevis labākās, bet kvalitatīvākās. Kvalitātes vērtējumu subjektīvie faktori tā neietekmē] un uztaisītu normālu aptauju kādā survey engine
Nav māksla apskatīt un pateikt, cik laika tas aizņem. Vajag tomēr arī izdomāt.Orkaans rakstīja:Man jau liekaas ,ka taa bilzhu izveele ar vareetu izvilkt ,ja buutu maketeetaajs ar bik izdomu! pietruukst odzinja tam visam! Kaa teica man paziistams maketeetaajs apskatot kalendaaru ,tur darbs esot bijis nepilnai stundinjai
Atejot no šī visa, pararsti lielākie kritiķi nemaz neuzņemtos šo visu, jo redzot darbs, studijas, meitene, nav laika u.t.t.
Viegli ir dirst, bet kad jādala, tad redz.. smird
Sveikiņi !
Nu apsveicu ar Pirmo kalendāriņu
Nu atklāti runājot es vairāk bilžu pēc ne kalendāra pēc viņu ņemšu
Nē nu protams cik cilvēku tik viedokļu un vienmēr kādam kas nepatiks.
Bija taču vieta i laiks kur varēja iztaikt savu ierosinājumu un padomu. Kādēļ tad nerunāja ?
Nēnu ar kautko ir jāsāk un viss ir ļoti labi.Viss ir labi.
Nu apsveicu ar Pirmo kalendāriņu
Nu atklāti runājot es vairāk bilžu pēc ne kalendāra pēc viņu ņemšu
Bija taču vieta i laiks kur varēja iztaikt savu ierosinājumu un padomu. Kādēļ tad nerunāja ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Protams, ka nav masu produkts. Bet tas nenozīmē, ka tas ir kvalitatīvs produkts... Man ir po, vai manas bildes tur ir iekšā vai nav, runa ir par to, ka izvēlētās bildes nav kvalitatīvas/unikālas/interesantas (ar atsevišķiem izņēmumiem). Paskatījos princesspoison (atvainojos, ja uzrakstīju nepareizi) bilžu topiku - tur vien jau bilžu ir atliku likām ar interesantām kompozīcijām, krāsām un visu pārējo. Kāpēc produktā, kas prezentē forumu, ir jāliek kaut kas blāvs un neizteiksmīgs? Tikai tāpēc, ka unikāls produkts? Vienīgais, kas lielu daļu bilžu varētu atsijāt, ir tīri tehniskie parametri - ikdienā nav vajadzības pēc palagbildēm.erda rakstīja:konkrētais kalendārs NAV masu produkts! Tas ir tāds kā limited edition,kurš paredzēts e36 entuziastu kontingentam! Manuprāt, neatkarīgi vai tavs auto tur ir vai nav, tas tak ir e 36 kalendārs un tādam jābūt entuziastu krājumos!
Nu, labi, varbūt kāds fotošopa dievs varētu arī no esošās izlases radīt ko grandiozu. Tad kāpēc bildes netika apstrādātas? Tik vien vajadzētu, kā pajautāt bildes autoram atļauju...
Un Podziņ - manis pēc fonā var būt kaut vai Niagāras ūdenskritums, bet, ja tas ir nobildēts kā grāvis, tad tas arī izskatās kā grāvis. Ticu, ka burvīgs nostūris, bet bildē izskatās nekā...
Vēlreiz atvainojos visiem, ko negribot sanāca aizskart. Vienkārši vilšanos esmu piedzīvojis gana lielu...
Labprāt būtu piedalījies un palīdzējis šī pasākuma radīšanā un procesā, diemžēl esmu pārāk tālu un galu galā neviens neprasīja palīdzību.dogMa rakstīja:
Atejot no šī visa, pararsti lielākie kritiķi nemaz neuzņemtos šo visu, jo redzot darbs, studijas, meitene, nav laika u.t.t.
Viegli ir dirst, bet kad jādala, tad redz.. smird
Un, jā, tiešām ir iespaids, ka viss ir darīts tikai tāpēc, ka jādara. Neredzu to milzīgo darbu, par ko iet runa...
Labi, viss, sāpi esmu izkliedzis, eju smelties iedvesmu jaunām, skaistām bildēm
Nekā personga marux, bet tev nepiedāvāja braukt palīdzēt, jo zināja, ka nebrauksi, bet ok. ne par to ir runa...
Vienkārši kad kaut kas ir jādara, ( jeb kas ), Visi sēž un gaida, kamēr 5 cilvēki visu izdara, izdomā, saorganizē, uzrīko, uztaisa u.t.t. , bet kad viss ir izdarīts, tad visi atdzīvojas un pus forums vienkārši pamostas un sāk kritizēt...
Tas nav smuki. Kur tad ir visi lielie bļāvēji, kad vajag kaut ko darīt (palīdzēt) ???
Zinu!!! Ir aizņemti ar savām ikdienas darīšanām... Bet domā , ka tiem 5 cilvēkiem nav ikdienas darīšanas ??? Ir!!! Bet viņi atrod laiku, lai kaut ko izdarītu, jo zin, ka neviens cits to nedarīs..
Nu tad viss maz to vajag novērtēt 
Labi, ar labu nakti visiem
Vienkārši kad kaut kas ir jādara, ( jeb kas ), Visi sēž un gaida, kamēr 5 cilvēki visu izdara, izdomā, saorganizē, uzrīko, uztaisa u.t.t. , bet kad viss ir izdarīts, tad visi atdzīvojas un pus forums vienkārši pamostas un sāk kritizēt...
Zinu!!! Ir aizņemti ar savām ikdienas darīšanām... Bet domā , ka tiem 5 cilvēkiem nav ikdienas darīšanas ??? Ir!!! Bet viņi atrod laiku, lai kaut ko izdarītu, jo zin, ka neviens cits to nedarīs..
Labi, ar labu nakti visiem
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
+36 gluzi manas domasuteo rakstīja:Kāpēc nevarēja likt atklāto balsojumu, lai visi var nobalsot par savām favorītbildēm?
Podziņa tu malacītis, pareizi vien saki. Es ikdienā lašu elektriķus ķeru, mani katru dienu lamā, sit un dzen virsū, man tas ir pofig,man patfinderam izlaiž riepas, sit ar žebērkļiem, bet ne par to ir stāsts, es viņus vienkārši gribu samazināt, ja mēs visi domubiedri būtu toreiz aizbraukuši uz Salacu, mēs visi redzētu, kā nāk laši. skats iespaidīgs/
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Laši nāks vēl maksimums nedēļu.Šobrīd līdakas labās nāk.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Liec lashiem mieru,te runa par kalendaaru

Oo te ir ar vel kāds blitkotais?
Līdakas visapr ļoti labi tagad keras, vienigi bez peldoša kostīma neiesaku uz ledus līst, parak mizigi iet kamēr, vismaz uz maneja vietējā 
jānāk Tev pie Jelgavas puikām- viņi nemīž ... 
Ne nu ko te tik tā var virus braut apr to kalendaru?zuze91 rakstīja:Sveikiņi !
Nu apsveicu ar Pirmo kalendāriņu![]()
Nu atklāti runājot es vairāk bilžu pēc ne kalendāra pēc viņu ņemšu![]()
Bija taču vieta i laiks kur varēja iztaikt savu ierosinājumu un padomu. Kādēļ tad nerunāja ?![]()
Es otradies nemu to kalendaru jo nu ja jus uzskata ka tas ir nu NEKĀDS, bet tas tak ir PIRMAIS e36.lv kluba kalendars, nu komon...
P.S. Iesainošu un uzglabašu seifa 20 gadus savejo kalendaru
Zini, kad sedi blitko, pienak viens večuksa asestas blakam, otrs... un dzirki un redzi kā ledus sāk plaisat tā "ļoti ļoti smuki" ne lidz smiekliem. Tad tik lenam lenam bez asam kustibam pa saviem sturiemervvis rakstīja:jānāk Tev pie Jelgavas puikām- viņi nemīž ...
Hazard, lūdzu pārlasi savus tekstus pirms posto, šausmas vnk

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- …