Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2120
- 2121
- 2122
- 2123
- 2124
- …
- 2228
- chevron_right
Biskit?rasbainieks36 rakstīja:Lieta tāda ka braucu pa pilsētu un spidiks pazuda un bisk ieberu un apturēja ceļinieki un radars esot radijis 110 atņēma tiesības un 3 dienu laikā uz izskatīšanu ka jums liekas cik aptuveni liels sods un vai var ari atdot atpakaļ tai izskatīšanā un neatņemt ?
Bišk iebēra, no 50 līdz 110
Normāliem cilvēkiem nav jābaidās no sodiem un cp un pārkāpumiem jo viņiem tādu nav.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
A spidometrs tak neraadaInferno rakstīja:Bišk iebēra, no 50 līdz 110
Valtr visiem ir sodi un visi parkapj noteikumus
ar kompatu pa brugji
Piekrītu, noteikumus nepārkāpj tikai cilvēki kuri nemāk braukt.
Būtu sataisījis spidometru par daudz mazāku naudu kā tagad sodos samaksāsi. Un būtu turpinājis braukt pats, nevis pasažiera krēslā.
neados atpakal, saku no pieredzes , izskatis cik lielu naudas sodu likt un vissrasbainieks36 rakstīja:Lieta tāda ka braucu pa pilsētu un spidiks pazuda un bisk ieberu un apturēja ceļinieki un radars esot radijis 110 atņēma tiesības un 3 dienu laikā uz izskatīšanu ka jums liekas cik aptuveni liels sods un vai var ari atdot atpakaļ tai izskatīšanā un neatņemt ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu reali.kads ir pamatojums,lai tev atgrieztu tiesibas?Tu ka lohs uzvilki uz 110km vieta kur ir 50.
Tagax bus vien jagremo savas kakas un viss
Tagax bus vien jagremo savas kakas un viss
ar kompatu pa brugji
Kur vispār prāts spiest tad kad atsaka spidometrs? Tas jau startā ir stulbi.
Pēc motora apgriezieniem jau nevar aptuveni zināt cik ātri brauc
Jā, arī mani radi ir gājuši karam cauri un bez vēsts pazuduši Sibīrijā, tieši tāpat kā 80% Latvijas iedzīvotāju ir kāds radinieks, kas tam gājis cauri. bet tāpēc es nekliedzu "stulbie krievi", ne jau viņi pie tā vainīgi, bet tā laika varas, kuru pēcteči šobrīd dara tikpat briesmīgas lietas, kā pirms 70 gadiem. Un tāpēc nedaudz iedzēla sirdī, ka normāli un sakarīgi domājoši jauni cilvēki, izmanto šādus simbolus, varbūt pat īsti neaizdomājoties par to patieso nozīmi, un katru kurš par to aizrāda vai domā savādāk nicina. Saprotu, saprotu Tava mašīna, tavas domas, tavs stāsts, kāpēc man vispār ar savu viedokli tur būtu jālien un kāpēc nevaru likties mierā
Nekāda naida
Varat man droši sviest ar kartupeļiem, gan jau apdomāšos un izdzēsīšu šo postu
Paturpinot šo nedaudz šo tēmu, nekas īsti nav pret pašu lentīti, tikai ir daži sīkumi ko nav īsti ētiski darīt. Šeit pat neiet runa par tautību nav man nekāda naida pret krieviem, ukraiņiem, angļiem vai jeb ko citu. Bet ja mūsdienu Eiropā kāds piekārtu pie loga kāršu krustu viņu nolinčotu nedomājot, un neviens neklausītos paskaidrojumos, ka "man šai lentītei ir cita nozīme - ugunskrusts, piemēram" . Es vienkārši neatbalstu to, kas notiek Ukrainā, un neuzskatu, ka tam būtu nepieciešama slavināšana izplatot šīs krāsasLomax rakstīja:Man nevajag lasit nekadas vestures gramatas. Man ome izgaja cauri visam karam, daudz ko ir parzivojusi un daudz ko ir stastijusi. Man sava vesture un sava nozime lentitei..
Nesaprotu kapec jums ta lentite neliek mieru, tapat nedzivoju ieks LV un jus mani ar to neredzesiet uz celiem. Ta ka cill :))
Jā, arī mani radi ir gājuši karam cauri un bez vēsts pazuduši Sibīrijā, tieši tāpat kā 80% Latvijas iedzīvotāju ir kāds radinieks, kas tam gājis cauri. bet tāpēc es nekliedzu "stulbie krievi", ne jau viņi pie tā vainīgi, bet tā laika varas, kuru pēcteči šobrīd dara tikpat briesmīgas lietas, kā pirms 70 gadiem. Un tāpēc nedaudz iedzēla sirdī, ka normāli un sakarīgi domājoši jauni cilvēki, izmanto šādus simbolus, varbūt pat īsti neaizdomājoties par to patieso nozīmi, un katru kurš par to aizrāda vai domā savādāk nicina. Saprotu, saprotu Tava mašīna, tavas domas, tavs stāsts, kāpēc man vispār ar savu viedokli tur būtu jālien un kāpēc nevaru likties mierā
Nekāda naida
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Visu pareizi pateici
P.S Uz randiņu iesi?
P.S Uz randiņu iesi?
Draugs šo ideju diez vai atbalstīs
It's all about the win
EhLinda rakstīja:Draugs šo ideju diez vai atbalstīs
Vācijā par atklātu kāšu krustu draud 2. gadu cietumsods...Linda rakstīja:Pēc motora apgriezieniem jau nevar aptuveni zināt cik ātri brauc
Paturpinot šo nedaudz šo tēmu, nekas īsti nav pret pašu lentīti, tikai ir daži sīkumi ko nav īsti ētiski darīt. Šeit pat neiet runa par tautību nav man nekāda naida pret krieviem, ukraiņiem, angļiem vai jeb ko citu. Bet ja mūsdienu Eiropā kāds piekārtu pie loga kāršu krustu viņu nolinčotu nedomājot, un neviens neklausītos paskaidrojumos, ka "man šai lentītei ir cita nozīme - ugunskrusts, piemēram" . Es vienkārši neatbalstu to, kas notiek Ukrainā, un neuzskatu, ka tam būtu nepieciešama slavināšana izplatot šīs krāsasLomax rakstīja:Man nevajag lasit nekadas vestures gramatas. Man ome izgaja cauri visam karam, daudz ko ir parzivojusi un daudz ko ir stastijusi. Man sava vesture un sava nozime lentitei..
Nesaprotu kapec jums ta lentite neliek mieru, tapat nedzivoju ieks LV un jus mani ar to neredzesiet uz celiem. Ta ka cill :))
Nekāda naida
Pēdējais labojis ZzevsS - 24 Mar 2017, 16:06, kopā labots 1 reizi.
Varbūt pārprotu un varbūt man nevajadzētu piesipties pie vārdu pareizrakstības, bet tomēr, pareizāk būtu kāšu krustsZzevsS rakstīja:Vācijā par atklātu kāršu krustu draud 2. gadu cietumsods...Linda rakstīja:Pēc motora apgriezieniem jau nevar aptuveni zināt cik ātri brauc
Nekāda naida
///LLP
Kāpēc man visu dzīvi likās, ka to raksta tā. Sajutos dumja , bet paldies vismaz zināšu.
It's all about the win
Cik apmēram maksā nosmilsot diskus?
Blast.lv ir cenu lapazurkae36 rakstīja:Cik apmēram maksā nosmilsot diskus?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2120
- 2121
- 2122
- 2123
- 2124
- …
- 2228