Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2123
- 2124
- 2125
- 2126
- 2127
- …
- 2228
- chevron_right
Ja tev nav kondiķis tad derēs, bet ja kondiķis ir tad gan meklē vien lielo.. visādi savādāk var bāzt virsū mazo un nestresot..TabSh rakstīja:Kā ir ar e36 radiatoriem?
96' 2.0 kupejai derētu radiators no 96' 1.8 sedana?
Itkā vajadzētu derēt, bet neesmu pārliecināts, tapēc prasu tiem
kas kārtīgi zin.
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
vispār jau ...nopirkt pa lēto 7 sērijas bembim... neko nav iespejams nopirkt pa lēto, iespējams ka šādos gadījumos ir jāapsver ideja par kādu opel iegādi lai būtu pa lēto cik tur spārns jauns - 8eur?cipruss18 rakstīja:bumer2 rakstīja:čau visiem varbūt kāds zina kur var nopirkt pa lēto 7 sērijas bembim spārnu un priekšējo bamferi? 1997g
Sparesauto.lv bampers 50 euro
Sparns jauns bus ap 170 euro gabalaa
Arī lielā vietā mazais derFashion rakstīja:Ja tev nav kondiķis tad derēs, bet ja kondiķis ir tad gan meklē vien lielo.. visādi savādāk var bāzt virsū mazo un nestresot..TabSh rakstīja:Kā ir ar e36 radiatoriem?
kas kārtīgi zin.
Ja tev ir KONDIĶIS tad neder, tad vajag lielo...Inferno rakstīja:Arī lielā vietā mazais derFashion rakstīja:Ja tev nav kondiķis tad derēs, bet ja kondiķis ir tad gan meklē vien lielo.. visādi savādāk var bāzt virsū mazo un nestresot..TabSh rakstīja:Kā ir ar e36 radiatoriem?
kas kārtīgi zin.
1.6... ar kondiķi - ielais radiators
1.6 ...... 2.3 bez kondiķa - mazais radiators (possible ka 2.5 ar ir nākuši ar mazajiem, bet neesmu interesējies par to)
Es tagad nerunāju par to kādi radiatori kādiem motoriem nāk, labāk pamato kas tieši tur neder un kas tieši man neļaus lielā radiatora vietā uzlikt mazo.
Uzlikt tu vari vienalga kādu tak, der gan gan.. vienīgi ja likt pareizi tad ir jāskatās kāds ir paredzēts tur būt.. bet ir jau pietiekami daudz 2nle5 ar mazo radziņu un nekas, braukā kkā
Man arī uz 2.5 ir mazais - nekāda vaina, nekas neplīst, nesprāgst un nevārās.
Es jau par to pašu, ka var likt arī uz 2.5, bet vnk teicu ka nezinu kā viņi nāca stockā ar lielo vai mazo ja nav kondiķa, neesmu pētījis..
Tātad jau ir mainīts.
Kāds vispār vēl lieto inbox.lv? Nopietni?
Nu flash spēlītes var uzspēlēt
Neiet,jāikey07 rakstīja:tikai man nestrādā inbox.lv ?
Viss strādā, nemīž.
Throwback?Ruudolfs rakstīja:Nu flash spēlītes var uzspēlēt
Kkādu stundu negāja arī downforme lapa rādija ka neiet, bet ar ad-bloku inbox ir lietojams.Inferno rakstīja:Viss strādā, nemīž.
Throwback?Ruudolfs rakstīja:Nu flash spēlītes var uzspēlēt
- ikey07
Par lielo, mazo radiatoru. Kā reiz tagad mainīšu savam 1.6 radiatoru. Biju jau domājis, ka likšu mazo, jo mazais motors, bet izrādās, no rūpnīcas man nāk lielais, jo ir kondiška, līdz ar to, jāliek lielo. Tā jau, ja pofig, var likt mazo, bet ja negribi palikt ceļa vidū nekurienē, labāk liec, kāds paredzēts ibio.
Tiem, kam ir kondiķis, lielais nāk tikai tāpēc, ka dēļ otra radiatora priekšā sūdīgāka gaisa plūsma, tāpēc arī uzlikts lielāks, bet, ja tas auto reāli netiek likts slodzē, tad starpību Tu nejutīsi un ikdienas režīmā viņš savu funkciju pildīs ne sliktāk par lielo.
Man ir 1.8 ar kondišu, kad mainīju, bija mazais, tapēc arī liku atpakaļ mazo, ta sanāk ka kāds pirms manis tur jau ir bijis mainījis viņu, labi zināt.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2123
- 2124
- 2125
- 2126
- 2127
- …