Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2124
- 2125
- 2126
- 2127
- 2128
- …
- 2228
- chevron_right
Nu re, ir cilvēki, kas brauc ar auto, kuram lielā vietā ir ielikts mazai un nemaz nenojauš par to, ka kaut kas nav riktīgi, un brauc gadiem bēdu nezinot.
Var jau būt. Bet man princips, ja ražotājs paredzējis, tad tā ir jābūt, nevis kaut kāds čuvaks būs gudrāks par ražotāju.
Pofig ka cena radiatoram 50 vai 100eur, man svarīgs auto, un pats galu galā.
Pofig ka cena radiatoram 50 vai 100eur, man svarīgs auto, un pats galu galā.
Pag nē, šitais tak lielais, sajaucu ar melno sedanu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Kaut kāds čuvaks...
Cik liels gemarojs ir pulet diskus majas apstākļos?
un pats kā domā?
Hwz nesmu saskāries ar tādām lietām.tāpēc jautājuLawwr rakstīja:un pats kā domā?
Ja tikai plauktus tad salīdzinoši nekā traka nav,bet atkarīgs cik labi gribi nostrādāt,un no stāvokļa kādā ir.zurkae36 rakstīja:Hwz nesmu saskāries ar tādām lietām.tāpēc jautājuLawwr rakstīja:un pats kā domā?
Plauktu tikai
Galvenais.lai nav dziļu švīku,pārējais tik pacietību prasazurkae36 rakstīja:Plauktu tikai
Kas vispār nepieciešams pulesanai?:dDa1ris rakstīja:Galvenais.lai nav dziļu švīku,pārējais tik pacietību prasazurkae36 rakstīja:Plauktu tikai
pacietība, krāsas noņēmējs, dažāda rupjuma smilžpapīrus, pulējamā pasta.
Lai tantes nogaida vēl....ikey07 rakstīja:Tantes nav runājušas kurā datumā varētu būt atklāšana ?
Atkal mazliet muļķīgs jautājums no manas puses
Kupejai un kabrioletam vienāds panelis?
Man liekas ka bija savādāks, kkur pa ausu galam esmu dzirdējis, bet lai kāds zinātājs pasakaKaskadieris rakstīja:Atkal mazliet muļķīgs jautājums no manas puses
- ikey07
Vienāds.Kaskadieris rakstīja:Atkal mazliet muļķīgs jautājums no manas puses
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2124
- 2125
- 2126