Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- …
- 2228
- chevron_right
Tici vai nē, parlasu vismaz reizi. Bet saprotu ka vienas reizes ir par maz

Vot tā - vajag bija parlabot, mani labi saprast? 
uteo rakstīja:Atlasīju savu kalendāruAgris rakstīja:un kaa jums shaada atlase labaak vai?
http://failiem.lv/u/pycnrvu
atlasiet 12 fokjenes un paraadiet, kaadam fokjenēm bija jābūt jūsu prāt. iespējams tas palīdzētu izprast vairākuma gaumi![]()
http://failiem.lv/u/xermaib
Vot variants uteo.
Vēl dažas bildes samainīt pret citām un izvēlēties vienu bildi no visām kur ir viens auto + dažas ar PS un būtu super!
Pamats labs!
Vēl joprojām neesat nomierinājušies?
P.S.
http://www.picturehappy.lv/lv/calendars ... cAod23MA7A
Lūdzu, cienītie! štancējiet savus kalendārus ar jūsuprāt smukākajām bildēm kamēr nelabi paliek! Nav ko te dirst 3 dienas pēc kārtas. Ja kas davaj uzņēmīgākais un lielākais bļāvējs, lai uztaisa alternatīvo kalendāru un uzliek uz pārdošanu! Ko bremzē? Varbūt pat nopelnīs aliņam.
P.P.S.
Intereses pēc paradīju kalendāru savai druškai. Viņa nemaz nezina kas ir M paka. Tā teikt, skats no malas un nesamaitāts viedoklis par to, kas skaitās smuki un kas nē E36 jomā. Viņai patika. Parādīju kādas bildes bija iesūtītas un no kurām izvēlējas un viņa bija šausmās kādi mēsli tika sasūtīti. Viņa atzīst ka izvēlētas bildes pie kurām vismaz ir piedomāts un kvalitatīvākas.
P.P.P.S.
Uzmetu aci izslavētajam kalednāra etalonam E30.lv. Negirbas teikt rupjus vārdus, bet tur toč nekā smuka nav. Uz ielām pat smukāki E30 redzēti. Vienīgais patika tie ķiņķēziņi. Citu iemelsu kāpēc vajadzētu to kalendāru man iegādāties neredzu.
P.S.
http://www.picturehappy.lv/lv/calendars ... cAod23MA7A
Lūdzu, cienītie! štancējiet savus kalendārus ar jūsuprāt smukākajām bildēm kamēr nelabi paliek! Nav ko te dirst 3 dienas pēc kārtas. Ja kas davaj uzņēmīgākais un lielākais bļāvējs, lai uztaisa alternatīvo kalendāru un uzliek uz pārdošanu! Ko bremzē? Varbūt pat nopelnīs aliņam.
P.P.S.
Intereses pēc paradīju kalendāru savai druškai. Viņa nemaz nezina kas ir M paka. Tā teikt, skats no malas un nesamaitāts viedoklis par to, kas skaitās smuki un kas nē E36 jomā. Viņai patika. Parādīju kādas bildes bija iesūtītas un no kurām izvēlējas un viņa bija šausmās kādi mēsli tika sasūtīti. Viņa atzīst ka izvēlētas bildes pie kurām vismaz ir piedomāts un kvalitatīvākas.
P.P.P.S.
Uzmetu aci izslavētajam kalednāra etalonam E30.lv. Negirbas teikt rupjus vārdus, bet tur toč nekā smuka nav. Uz ielām pat smukāki E30 redzēti. Vienīgais patika tie ķiņķēziņi. Citu iemelsu kāpēc vajadzētu to kalendāru man iegādāties neredzu.
Es kalendāri nepirkšu.jo es jau te no dažiem labiem mēnesi gaidu.ka kāds man atsūtīs e36 uzlīmes.vienkārši negribētos to saņemt uz nākošā gada beigām 
Špaktele dara brīnumus...
parādās bļitkotāji - drīz ledus gaidāms...Hazard rakstīja:Oo te ir ar vel kāds blitkotais?![]()
![]()
Līdakas visapr ļoti labi tagad keras, vienigi bez peldoša kostīma neiesaku uz ledus līst, parak mizigi iet kamēr, vismaz uz maneja vietējā
Leopards rakstīja:Es kalendāri nepirkšu.jo es jau te no dažiem labiem mēnesi gaidu.ka kāds man atsūtīs e36 uzlīmes.vienkārši negribētos to saņemt uz nākošā gada beigām
Nu par uzlīmēm diemžēl jāpiekrīt. :( bet par kalendāra iegādi atbildīgais ir erda kurš ir tieš, precīzs un vienmēr visu laikā izdara. Cik man bijusi kāda darīšana ar viņu. Varu teikt tikai vienu- ļoti punktuāls cilvēx. Un varu garantēt,ka kalendārs nebūs jāgaida ilgi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Eu, nebiedējiet mani tā par uzlīmēm! Es vakar tieši par tām pārskaitīju naudu un man solīja uz nākamo nedēļu jau 
Lasot postus domāju wtf, kas te notiek
Tautas sķelšanās 
Es uzlimes dabuuju nedeelas laikaa un maksaaju uz vietas. Ir tak cilvekiem ari pamardarbs.
Apsviecu visu ar 12.12.2012 12:12 pārdzīvošanu! 
vai tad šī diena skaitās kā melnās dienas? arī kautkāda aplamā ticība? 
Sū@@ sāksies, ja pienāks 13.13.13.
12.12.12. ir fufelis 
Kaa mums veicas 
ja nu tads datums patiesam pienakts tad gan buus baigie s**imarux rakstīja:Sū@@ sāksies, ja pienāks 13.13.13.12.12.12. ir fufelis
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es gribu šo datumu 
Interesanti kā sauktos 13. mēnesis 
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Sūdembris
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …