Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2134
- 2135
- 2136
- 2137
- 2138
- …
- 2228
- chevron_right
Manis pēc lai formē ja kādam tā labpatīkas.Galvenais ir apzināties savu darbību sekas.JānisK-[JK] rakstīja:Tam kurš rakstīs protokolu tavs riepu ugunskurs netraucēs tāpat kā neizkārtais LV karoks svētku dienās, bet peļņas dēļ tak noformēs.....
Pēdējais labojis ZzevsS - 04 Apr 2017, 09:56, kopā labots 1 reizi.
Es par to vispār nesatraucos jo ne riepas vairumā glabāju, ne eļļu ne ko citu, mani tas neskar.ZzevsS rakstīja: Protams, ka pēc likuma viņa ir ierobežota. Tā arī dzīvoju, neiespringstot uz to, mēģinot apiet likumus, bet vajadzības gadījumā būdams gatavs samaksāt par savām darbībām. Netaisos dzīvot ar domu, ka to nedrīkst un tāpēc es to nedarīšu...
Eļļas man arī nav un riepas kkādas 20 skaisti sakrāmētas pagrabā stāv tā kā vienkārši informācijai par to prasīju.JānisK-[JK] rakstīja:Es par to vispār nesatraucos jo ne riepas vairumā glabāju, ne eļļu ne ko citu, mani tas neskar.ZzevsS rakstīja: Protams, ka pēc likuma viņa ir ierobežota. Tā arī dzīvoju, neiespringstot uz to, mēģinot apiet likumus, bet vajadzības gadījumā būdams gatavs samaksāt par savām darbībām. Netaisos dzīvot ar domu, ka to nedrīkst un tāpēc es to nedarīšu...
Bet bija tak iespēja ja nemaldos gadā vienu komplektu utilizēt par velti. Aizmirsies tik, kas tas bija par prikolu un kur/kas bija jāpiesaka.
Atkritumu poligonos vari kaut katru dienu vest pa vienam, ja tā gribās. Tikai jautājums vai ņems pretī.
Starta ielā agrāk varēja nodot for free. Tgd.pilns crafteris , lai nodotu bij jaapiemaksaa 24€. Bet kā ir tieši tgd.hz. jo viņiem tur sāka kkas piesieties. Personìgi savas noplēstâs riepas esmu metis viņu kaudzē pār sētu.Ruu rakstīja:Bet bija tak iespēja ja nemaldos gadā vienu komplektu utilizēt par velti. Aizmirsies tik, kas tas bija par prikolu un kur/kas bija jāpiesaka.
#noziedzinieks
Utilizēt man nevajag, mājās man stāv tikai derīgās riepas. Beigtās riepas tiek tālāk izmantotas saimniecībā, ideāli noder lai uz viņām liktu siena ruļļus.Ruu rakstīja:Bet bija tak iespēja ja nemaldos gadā vienu komplektu utilizēt par velti. Aizmirsies tik, kas tas bija par prikolu un kur/kas bija jāpiesaka.
Jā vienu komplektu var nodot.
Savas nevajadzīgās atstāju riepu servisā un sarunāju atvest un atstāt vēl vairākus komplektus tā nu palika tikai palikņiem
Tad kad pagalms būs ar kaudzi piekrāmēts un kāds sāks sūdzēties tad arī brauks ciemos, bet ja vidi nepiesārņo, neviens neaiztiek.
Savas nevajadzīgās atstāju riepu servisā un sarunāju atvest un atstāt vēl vairākus komplektus tā nu palika tikai palikņiem
Tad kad pagalms būs ar kaudzi piekrāmēts un kāds sāks sūdzēties tad arī brauks ciemos, bet ja vidi nepiesārņo, neviens neaiztiek.
Jautājums tāds. Cik tagad aptuveni ir normāla cena tam paul klee vējtverim kabrim?
Diskus jā, klučus - nezinu.Emteks rakstīja:Vecos bremžu diskus un klučus ņem metālā ? Nekad neesmu mēģinājis dot.
Diez vai ir vērts tērēt laiku...Emteks rakstīja:Man tas viss bleķis 29kg sver. Bez klučiem 27kg. Ir vērts tērēt laiku ?
Gribu atdzīt auto no Lietuvas. Kāds zinātājs varbūt ieteiks ko labāk darīt un ko nē?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Nedzīt no Lietuvasraudzha rakstīja:Gribu atdzīt auto no Lietuvas. Kāds zinātājs varbūt ieteiks ko labāk darīt un ko nē?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
maartyd rakstīja:Nedzīt no Lietuvasraudzha rakstīja:Gribu atdzīt auto no Lietuvas. Kāds zinātājs varbūt ieteiks ko labāk darīt un ko nē?
Nu tik traki ari nav.lv plachi nav labaaki
ar kompatu pa brugji
Jebal,iegaju octas.lv domāju drīz apdrošināt,velns,vēl dārgaka palikusi
Nedēļu atpakaļ par aptuveni 10e lētāk bij
vitjazz rakstīja:Jebal,iegaju octas.lv domāju drīz apdrošināt,velns,vēl dārgaka palikusi
Nu nezinu, pa nedēļu vismaz man nekas nav mainījies, bet salīdzot ar ~ pirms mēneša gan ir.
cenas vnk
Bļa,piekrītu,cenas kosmoss,itkā ar Bentley braukājam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2134
- 2135
- 2136
- 2137
- 2138