Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2138
- 2139
- 2140
- 2141
- 2142
- …
- 2228
- chevron_right
Kam tur tavi diski virsū?ValtersZ rakstīja:Man gan patika uz saviem diskiem skatīties.
Nop.
Mani diski ir man virsū. Tu kādam tur redzēji style 13 R15 ?
Mani diski ir man virsū. Tu kādam tur redzēji style 13 R15 ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Varbūt ar to, ka es nedzīvoju ilūzijās, bet ņemu un daru.Rons rakstīja:Ar ko tas video atšķiras no nixon vai 1000000 citiem pamuļķiem ?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Tas tikai priecē ka Youtubē parādās ar vien vairāk Latvieši, tie pamuļķi ka tu viņus nosauci ir tie kas veido jauno mediju pasauli, Televīzija sāk novecot un Youtube ir tas kas nāk vietā.Nixon rakstīja:Varbūt ar to, ka es nedzīvoju ilūzijās, bet ņemu un daru.Rons rakstīja:Ar ko tas video atšķiras no nixon vai 1000000 citiem pamuļķiem ?
Video bija labi izdomāts un ar saturu
- ikey07
nu jau pa daudz sāk palikt Katrs otrais ar telefonu vlogo vai ar pleisīti tēlo diženo strīmeriikey07 rakstīja:Tas tikai priecē ka Youtubē parādās ar vien vairāk Latvieši, tie pamuļķi ka tu viņus nosauci ir tie kas veido jauno mediju pasauli, Televīzija sāk novecot un Youtube ir tas kas nāk vietā.Nixon rakstīja:Varbūt ar to, ka es nedzīvoju ilūzijās, bet ņemu un daru.Rons rakstīja:Ar ko tas video atšķiras no nixon vai 1000000 citiem pamuļķiem ?
Bet jā, Nixona video nav ne vainas
Piekrītu, tie kas to nesaprot, kā rons, nav tiesīgi heitot, jo paši nav atrādījuši neko. No sākuma paši pamēģiniet uz tā paša sony vegas montēt un veidot viģikus. Viegli nodirst to, ko neprot.ikey07 rakstīja:Tas tikai priecē ka Youtubē parādās ar vien vairāk Latvieši, tie pamuļķi ka tu viņus nosauci ir tie kas veido jauno mediju pasauli, Televīzija sāk novecot un Youtube ir tas kas nāk vietā.Nixon rakstīja:Varbūt ar to, ka es nedzīvoju ilūzijās, bet ņemu un daru.Rons rakstīja:Ar ko tas video atšķiras no nixon vai 1000000 citiem pamuļķiem ?
Runa iet par montāžu un darbu, ne strīmiem.
Es vairāk biju tēmējis uz saturu un pienesumu tautai...Ne pašu montāžu ( ja to tā var nosaukt) Piemetināt vecam bumbierim glušaku no audi vs izraut sēdekļus un apšivku vs ātrumpāslēga vietā uzspraust dildo... Kur šī pasaule iet ? Labāk būtu savas sievietes uz jūru vai SPA aizveduši
Ja tik ļoti kārojas tehniski video, tak palūdziet kādam servisniekam atļauju pie kepkas go pro piekniedēt.
Nu tas tā: Lirika
Ja tik ļoti kārojas tehniski video, tak palūdziet kādam servisniekam atļauju pie kepkas go pro piekniedēt.
Cik ilgi var braukt Pa LV ar Lietuvas tranzīta nr?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Šad tad noder kāds skrūvēšanas video. DIY. Metināšanas, atvieglināšanas, svarkas mešana reduktorā - tam ir cita auditorija. Katram savs. Man patīk dažādu auto apskati youtubē. Pofig vai kāds auto raidījums, autoplacis vai amatieris filmējis.
raudzha rakstīja:Cik ilgi var braukt Pa LV ar Lietuvas tranzīta nr?
Ja auto nav uz tava varda,tad braukt vispar nedriksti.
Ja uz yava ,tad uz cadd un jaiznjem atljauja kura maksa ja nemaldos 10 eiro dienaa
ar kompatu pa brugji
Tur pat nav nekas domāts, tā vienkārši ir mana ikdiena. Ja būtu jādomā, ko filmēt, tad iespējams, ka tas saturs nebūtu tāds. Kā piemērus var ņemt Kaden Garage video, kur satura nav. [emoji38]ikey07 rakstīja:Video bija labi izdomāts un ar saturu
Jup, es jau nesaku, ka piemetināt glušaku ir kautkas wow, vienkārši tajā dienā man sanāca ar tādu huiņu nodarboties, tad nu arī izdomāju to uzfilmēt. Citreiz būs varbūt kas interesantāks. Tāpat salīdzinot to metināšanu un beņķu izraušanu no salona īsti nevar.Rons rakstīja:Es vairāk biju tēmējis uz saturu un pienesumu tautai...Ne pašu montāžu ( ja to tā var nosaukt) Piemetināt vecam bumbierim glušaku no audi vs izraut sēdekļus un apšivku vs ātrumpāslēga vietā uzspraust dildo... Kur šī pasaule iet ? Labāk būtu savas sievietes uz jūru vai SPA aizveduši
Par montāžu gan es varu piekrist, tā man tur varētu būt zem katras kritikas, jo filmēju vispār ar telefona priekšējo kameru.
Un sieviete galīgi nesūdzas ne par spa, ne par jūru.
Un piespraust pie kepkas gopro vai nofilmēt un pastāstīt, ko dara utt, ir divas dažādas lietas.
Kameras priekšā to visu darīt un apstāstīt nav nemaz tik viegli. Pats daudzkut stostijos un murmulēju zem deguna.
P.s. šis labs
https://youtu.be/nggALzpfAwo
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Diezgan interesants kanāls tehniskā ziņā ir More Skids, viss tiek darīts ar budžetu, bet ar prātu, nav gateris kā Haggard Garage. Humors ar diezgan.
No vienkāršajiem man patīk - Salt City Euros
Salt City Euros patiešām labs
Tukumā ir kādam e36 kompakts ? Interesē apskatīt bagāžnieka ietilpību un izmērus. Varu pats piebraukt kur vajag. Uzrakstat PM, ja kāds var parādīt.
Neesmu Tukumā, bet ietilpība priecīnā! Bērnu rati mietīgi lien iekšā.Emteks rakstīja:Tukumā ir kādam e36 kompakts ? Interesē apskatīt bagāžnieka ietilpību un izmērus. Varu pats piebraukt kur vajag. Uzrakstat PM, ja kāds var parādīt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2138
- 2139
- 2140
- 2141
- 2142
- …
- 2228