Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- …
- 2228
- chevron_right
12.12.12
Peedeejo reizi shajaa gs
Peedeejo reizi shajaa gs
Pēdējais labojis BuKTOP - 12 Dec 2012, 15:27, kopā labots 1 reizi.
Raksti pm beeSharp.
Par uzliimeem visu jau uzzinaaju 
nauda aizskaitīta, sākas kalendāra gaidīšanas svētki

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
o, es arī tūliņ aizskaitīšu naudiņas

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Autovadītājiem sabiedriskais transports būs par brīvu
http://www.tvnet.lv/auto/notikumi/44659 ... _par_brivu
Naudiņa aizskaitīta
Tagad tikai jāgaida 
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
šitais ir kaut kas inovatīvs!Alps rakstīja:Autovadītājiem sabiedriskais transports būs par brīvu
Interesanti!
Aha, interisanti
Rīt sola pamatīgu snigšanu, tad laikam jābrauc ar sabiedrisko 
He
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Manuprāt ļoti neveiksmīgs priekšvēlēšanu gājiens. Sanāk baigā diskriminācija, kāpēc tad tiem, kam nav personīgā auto, nevar piešķirt bezmaksas braucienus? Ar ko autovadītāji ir labāki par tiem, kas pārvietojas izmantojot sabiedrisko transportu? Hvz, nepatīk man tā ideja
p.s es ikdienā izmantoju auto un sab. trans. izmantoju ļoti retos gadījumos
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nu jo viniem nav autorvars rakstīja:Manuprāt ļoti neveiksmīgs priekšvēlēšanu gājiens. Sanāk baigā diskriminācija, kāpēc tad tiem,, nevar piešķirt bezmaksas braucienus? Ar ko autovadītāji ir labāki par tiem, kas pārvietojas izmantojot sabiedrisko transportu? Hvz, nepatīk man tā idejakam nav personīgā auto
Kā ir tā ir, ko tur raudāt?!Hazard rakstīja:Nu jo viniem nav autorvars rakstīja:Manuprāt ļoti neveiksmīgs priekšvēlēšanu gājiens. Sanāk baigā diskriminācija, kāpēc tad tiem,, nevar piešķirt bezmaksas braucienus? Ar ko autovadītāji ir labāki par tiem, kas pārvietojas izmantojot sabiedrisko transportu? Hvz, nepatīk man tā idejakam nav personīgā auto
p.s es ikdienā izmantoju auto un sab. trans. izmantoju ļoti retos gadījumosTa jau varam sāk diskutet kāpēc vieni ir miljonari otri bomži un diskriminacija...
Piemēram tad kādēļ man jāmaksā ceļa nodoklis (92 Ls savam e36 2.8), ja pārvietojos ar auto maz? << stulbs jautājums.
Es ar joprojām dzīva
Sveiciens visiem ar ziemas iestāšano!
Sveiciens visiem ar ziemas iestāšano!
Kā saprast - "vel joprojam?" 
sedana un kupejas aizmugures logi būs vienādi vai atšķiras ?
Ķipa ziemas sākumu esmu izturējusi un nu jau esu piešāvusies braukšanāHazard rakstīja:Kā saprast - "vel joprojam?"
pieļauju, ka atšķirsies....V1Beta rakstīja:sedana un kupejas aizmugures logi būs vienādi vai atšķiras ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- …
- 2228