Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2139
- 2140
- 2141
- 2142
- 2143
- …
- 2228
- chevron_right
Konkrēti tieši tas mani arī interesē. Man ir tādi diezgan lieli 3 vienā rati. Rāmis un kulba man e39 touringā visu platību aizņem. Pastaigu ratiem kompaktā 100% jālien.
Man Peg-Perego Classico riteņi ar Switch augšejo daļu no Peg-Perego Book salikta veida ielien mierīgi, ņemot vērā subi vienā pusē un pastiprinātāju otrā. Bet kulbu vedu uz priekšeja krēsla. Un, protams, izņemu bagāžnieka nodaļas sadalītāju.Emteks rakstīja:Konkrēti tieši tas mani arī interesē. Man ir tādi diezgan lieli 3 vienā rati. Rāmis un kulba man e39 touringā visu platību aizņem. Pastaigu ratiem kompaktā 100% jālien.
Man roan marita rati ar kulbu kupejas bagāžniekā brīvi līda iekšā, tā kā kompaktā ir jālien...Emteks rakstīja:Konkrēti tieši tas mani arī interesē. Man ir tādi diezgan lieli 3 vienā rati. Rāmis un kulba man e39 touringā visu platību aizņem. Pastaigu ratiem kompaktā 100% jālien.
Kompakts nekad nav bijis. Baigi sen ir apskatīts. Sanāk, ka kompaktam ietilpīgāks bagūzis kā kupejai ? Ar nenolaistiem beņķiem, protams.
Likt kaut ko uz sēdekļiem atkrīt. Jo es sieva un 2 bērni.
Likt kaut ko uz sēdekļiem atkrīt. Jo es sieva un 2 bērni.
Kompaktā ir diezgan daudz vietas, arī aizmugurē sēdošajiem ir vairāk vietas kā kupejā vai sedanā.
To nu gan nestasti ka tur vairak vietas ka sedanafunkyasshit rakstīja:Kompaktā ir diezgan daudz vietas, arī aizmugurē sēdošajiem ir vairāk vietas kā kupejā vai sedanā.
Kompaktā aizmugurē visvairāk vietas galvai un arī nav tik saspiesti.
Litru atšķirība:
Kaupes bagans - 405l
Kompota - 300l, ar nolaistiem beņķiem 1030l.
Litru atšķirība:
Kaupes bagans - 405l
Nepis kompota vietas nau aizmugure sedosajiem it ipasi ja prieksa sedosajiem patik braukt ar atmestiem kresliemfunkyasshit rakstīja:Kompaktā aizmugurē visvairāk vietas galvai un arī nav tik saspiesti.
Litru atšķirība:
Kaupes bagans - 405l
Palīdzu draudzenei līdz ar to - ja jums, vai jūsu paziņām, ir mašīna ar Latviskiem simboliem, piemēram, ir Lielvārdes jostas uzlīme, vai kas cits, ar Latvju rakstiem, atsūtiet man, lūdzu, pm bildītes
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
traips.lv vai ir vēl citas iestādes un taisām uzlīmes cik uziet. Iesūtam bildi un izmērus, sarunājam visu un viss.
To es zinu. Šoreiz bija pētījums par latvisko zīmju sastopamību ikdienā, tajā skaitā uz auto, kaut vai ar latviskajiem nr. paliktņiem
It's all about the win
Sāls vēl ir uz ceļiem, pa lietu var braukt?
No e46 uz e36 der stūres reika?
kāpēc , lai nederētuDa1ris rakstīja:No e46 uz e36 der stūres reika?
uzlikt var, bet tādam mazjaudīgam auto kā e36 nevajag neko platāku pa 8jchillhouse rakstīja:Jautājums. Vai ar 11j et22 nebūs pa platu priekš e36?
Kas tas par pieņēmumu?kars rakstīja:uzlikt var, bet tādam mazjaudīgam auto kā e36 nevajag neko platāku pa 8jchillhouse rakstīja:Jautājums. Vai ar 11j et22 nebūs pa platu priekš e36?
11j et22 aizmugurē būs liels streč un camber vajadzīgs lai dabūtu stock arkā. Priekšā vajadzēs flanci un arkas uzliku.
Nu tas bija tā, ka varēt var, bet nevajag
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2139
- 2140
- 2141
- 2142
- 2143
- …