Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2144
- 2145
- 2146
- 2147
- 2148
- …
- 2228
- chevron_right
Vecos bremžu klučus vēl tik varēja uzprasīt-AF- rakstīja:AaaaRings rakstīja:Varbut Tev ir udensuknis un termostats prieks 2.8 ?
Nav gadījumā tā, ka krāsoji ar baloniņiem?cipruss18 rakstīja:Par lakas kartu daudzumu tev nepiekritishu.
Manam e38 ir 6 vai 7njas kartas un nekas nelobas,bet ari apelsins.bet megjinashu sakt semaku pulet kad bus siltaks
Ir tādi kas savācas ar no lūžņu kaudzes vecos diskus un kalotkas.
Ir pat tādi kas izvelk izsistus amīšus.
Ir pat tādi kas izvelk izsistus amīšus.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu jā, ir arī kas ar samoreziem bamperus skrūvē
Īpaši samarez bamper fix redzēti e46.lv minimeetingos.
norm, ziedojiet vecim kāds termostatu un sūkni, es savējos izmetu ārā.
kad būuus 2017. gada atklāšana?
kad būuus 2017. gada atklāšana?
27.maijs ja info pareizs. Rīga pagaidām rādās.
vieta nav zināma? trījnieki/rullītis?
iiinteresanti, paldies par neoficiālu infu.
Es ceru, ka pa lielo apli. Tad varētu aizbraukt palūrēt cik lamatas būs nošķiltas
Kāds negrib uzrakstīt izsmeļošu info, ko no visa salona apdares vajag, lai izietu skati? Apšifkas, jostas, krēsli utml? Griesti, stoiku apšifkas un tādas lietas var nebūt?
Jābūt gan griestiem...man nesen neko neteica par to ka nebija stoiku plastmasas virsū. Bet tā zik cinu jābūt visiem krēsliem, visām jostām un visām normāli jāsprādzējas, visām durvju abšivkām...funkyasshit rakstīja:Kāds negrib uzrakstīt izsmeļošu info, ko no visa salona apdares vajag, lai izietu skati? Apšifkas, jostas, krēsli utml? Griesti, stoiku apšifkas un tādas lietas var nebūt?
Es nekad muzha kabri vai e38 ar baloninju nekrasotukaliks rakstīja:Nav gadījumā tā, ka krāsoji ar baloniņiem?cipruss18 rakstīja:Par lakas kartu daudzumu tev nepiekritishu.
Manam e38 ir 6 vai 7njas kartas un nekas nelobas,bet ari apelsins.bet megjinashu sakt semaku pulet kad bus siltaks
ar kompatu pa brugji
Griesti 50/50 atkarīgs kāds inspektoram garīgais..funkyasshit rakstīja:Kāds negrib uzrakstīt izsmeļošu info, ko no visa salona apdares vajag, lai izietu skati? Apšifkas, jostas, krēsli utml? Griesti, stoiku apšifkas un tādas lietas var nebūt?
Jābūt 1 šofera saulessargam (man nebija neviens un ielika 1, tā kā moš var arī bez)
Griestu ručkas un apgaismojums var nebūt
Apšifkas var nebūt, bet jābūt aizklātam ar kko
Slēpts saturs: Parādīt
Slēpts saturs: Parādīt
Paklājam jābūt
Principā nekas sarežģīts visu var pa pāris h izņemt/ielikt
A pakaļas apšifkas kupejas, kompakta gadijumā?
aizklāj ar kkādu plastmasu
Pagaidām viss jāizmet. Un vēlāk jāizklāj.
Stāvlaukumā parkojot mašīnu sajutu benzīna smaržu salona,paceļot pārsegu,tā kā nak no ieplūdes kolektora puses, jaukt neko nevaru kamēr esmu darba, varbūt,kads zin,kas būtu jāmaina,lai pa nedēļas nogali var samainīt?Motors m43b18
Ieplūdniekam blīvesDa1ris rakstīja:Stāvlaukumā parkojot mašīnu sajutu benzīna smaržu salona,paceļot pārsegu,tā kā nak no ieplūdes kolektora puses, jaukt neko nevaru kamēr esmu darba, varbūt,kads zin,kas būtu jāmaina,lai pa nedēļas nogali var samainīt?Motors m43b18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2144
- 2145
- 2146
- 2147
- 2148
- …
- 2228