Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2145
- 2146
- 2147
- 2148
- 2149
- …
- 2228
- chevron_right
Priekšā garās stabilizatora ataites derēs ar parasto stab stieni?
Vai arī degvielas trubiņas pims/pēc degvielas reikas
Čau visiem!
Dīvainas lietas šodien notika ar motora temperatūru - tā lēkāja. Braucu no Liepājas uz Rīgu un ievēroju, ka temperatūra paceļas gandrīz līdz sarkanajai atzīmei, tad atkal nokrīt un tad atkal paceļas un tā visu ceļu. Apdzenot tas bija visizteiktāk. Kādam tā ir gadījies?
Dīvainas lietas šodien notika ar motora temperatūru - tā lēkāja. Braucu no Liepājas uz Rīgu un ievēroju, ka temperatūra paceļas gandrīz līdz sarkanajai atzīmei, tad atkal nokrīt un tad atkal paceļas un tā visu ceļu. Apdzenot tas bija visizteiktāk. Kādam tā ir gadījies?
Sāc ar sistēmas atgaisošanu.
Tālāk ar devēja nomaińu.
Tālāk ar devēja nomaińu.
Iesakiet kādas interesantas un bieži neredzētas krăsas uz e36. Krāsas izvēle mani jau dzen vājprātā
Teorētiski varētu atstāt klasiski melnu, bet tomēr gribas lai auto ir sava odziņa
Teorētiski varētu atstāt klasiski melnu, bet tomēr gribas lai auto ir sava odziņa
pačeko šeit mosk atrādīsi kādu kas patiksKneiks rakstīja:Iesakiet kādas interesantas un bieži neredzētas krăsas uz e36. Krāsas izvēle mani jau dzen vājprātā
https://www.bimmerforums.com/forum/show ... er!/page24
Google un bimmerforums jau diezgan daudz šķirstīts, bet tieši šai sadaļai vel nebiju uzdūries. Paldies par linkuDarks rakstīja:pačeko šeit mosk atrādīsi kādu kas patiksKneiks rakstīja:Iesakiet kādas interesantas un bieži neredzētas krăsas uz e36. Krāsas izvēle mani jau dzen vājprātā
https://www.bimmerforums.com/forum/show ... er!/page24
Katram jau sava gaume un uzskatikasp1js rakstīja:Kneiks rakstīja:Iesakiet kādas interesantas un bieži neredzētas krăsas uz e36. Krāsas izvēle mani jau dzen vājprātā
Par ro jau nav runa!
Kādu krāsošu savu auto, galu gală izlemšu es pats, bet varbūt šeit kāds nejauši iesaka kādu toni, kurš man saista un līdz šim nekur tādu vēl neesmu manijis
Kādas atsauksmes par radiatora sūču novērsēju? Situācija sekojoša, kad uzsilst motors darba temperatūrā tad minimāli pilst dzesēšanas šķidrums , un īsti nevaru pateikt no kurienes..
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Man termostats taisīja šitādus brīnumusCaK rakstīja:Čau visiem!
Safisīsi visu dzesēšanas sistēmu ar tiem mēsliemraudzha rakstīja:Kādas atsauksmes par radiatora sūču novērsēju? Situācija sekojoša, kad uzsilst motors darba temperatūrā tad minimāli pilst dzesēšanas šķidrums , un īsti nevaru pateikt no kurienes..
Vienīgā vieta, kur ieliet to sūču novērsēju ir miskaste, viņš ir domāts, ja tu brauc ar savu auto uz tolmetu un tev pa ceļam rodas sūce radiatorā, tad ielej to un tu tiksi līdz tolmetamkasiks rakstīja:Safisīsi visu dzesēšanas sistēmu ar tiem mēsliemraudzha rakstīja:Kādas atsauksmes par radiatora sūču novērsēju? Situācija sekojoša, kad uzsilst motors darba temperatūrā tad minimāli pilst dzesēšanas šķidrums , un īsti nevaru pateikt no kurienes..
Atsauksmes vissliktākās par tiem sūču novērsējiem. Zināju, ka man radiators metams un domāju jānotestē. Ielēju un uzreiz visu sarāva želejā tur. Labi, ka pa dzinēju to recekli neaizrāva tālāk.
Čoms ielēja raudi to meslu safisa pečkas radiatoru un termostatu
Nezinu ko jus tur esat lejusi ieksa bet man vienmer viss ir bijis zjbs ar tiem suču noversejiem.
Paldies bija jau aizdomas ka sū*s
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Ir kāds info, baumas par sezonas atklāšanu?
Tad kad Tev ir caureja arī hujārī plūmes kartupeļu cietes vietā?zurkae36 rakstīja:Nezinu ko jus tur esat lejusi ieksa bet man vienmer viss ir bijis zjbs ar tiem suču noversejiem.
Es velreiz saku divas reizes esmu izmantojis to pulveri un nebija nekadu problemu. Tiesa gan radiatori nebija sulojosi bet tvaikojosikasiks rakstīja:Tad kad Tev ir caureja arī hujārī plūmes kartupeļu cietes vietā?zurkae36 rakstīja:Nezinu ko jus tur esat lejusi ieksa bet man vienmer viss ir bijis zjbs ar tiem suču noversejiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2145
- 2146
- 2147
- 2148
- 2149
- …
- 2228