Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2146
- 2147
- 2148
- 2149
- 2150
- …
- 2228
- chevron_right
Un cik daudz tu nobrauci ar to sūdu sistēmā? Es iegāzu pirmajai žurkai , lai pârdotu vieglāk. Čalis nākamajā dienā sūdzējās, ka viņam radžiks uzgâja gaisā un kkâds orandzs punķis tekot aarā.zurkae36 rakstīja:Es velreiz saku divas reizes esmu izmantojis to pulveri un nebija nekadu problemu. Tiesa gan radiatori nebija sulojosi bet tvaikojosikasiks rakstīja:Tad kad Tev ir caureja arī hujārī plūmes kartupeļu cietes vietā?zurkae36 rakstīja:Nezinu ko jus tur esat lejusi ieksa bet man vienmer viss ir bijis zjbs ar tiem suču noversejiem.
sūču novērsējs aizdirsīs pečkas vārstu, jauns maksā kosmosu(simtos eiro, bet ekspresī ~50e), lietoti pārsvarā arī ir jau beigti.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Dalītas domas par tiem sūču novērsējiem, arī uzskatu, ka tas ir pilnīgs mēsls, kas sarauj visu želejā, bet viņi patiesībā ir vairāku veidu, bet ir šitāds brīnums, ko var nopirkt cenu klubā, tur bija jāuzsilda līdz darba temperatūrai, tad jālej laukā dzesēšanas šķidrums, jāgāž iekšā ūdens kopā ar to brīnumu un jārūcina apmeram pusstundu, tad jālej laukā un jāgāž iekšā dzesēšanas šķidrumu, pats savām acīm redzēju, kā džeki bija pārcentušies portēt galvu un bija maza plaisa izplūdes kanālā, negribēju ticēt ka palīdzēs, bet pa plaisu sāka nākt pelēk balta emulsija un airāva ciet, nekādu puņķu arī nebija
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sentēvu metode- iesit jelu olu radiatorā, bez dzeltenuma
Ziemas aparatam palīdzeja..
Vēlviena sentēvu metode ir iebērt radiatorā ibumetīnu, reduktorā būs lsd un sliekšņi paši salabosies.Kristapseduards rakstīja:Sentēvu metode- iesit jelu olu radiatorā, bez dzeltenuma
Ja grib lsd tad kokskaidas palidzeskasiks rakstīja:Vēlviena sentēvu metode ir iebērt radiatorā ibumetīnu, reduktorā būs lsd un sliekšņi paši salabosies.Kristapseduards rakstīja:Sentēvu metode- iesit jelu olu radiatorā, bez dzeltenuma
@kars Ain't that bad. Dare RC R17 replikas 8.6kg.
Dare bbs rc 300 arī irr viegli. Manuprāt 7,6kg
Not bad, ~tik pat cik vieglākie oem - st29funkyasshit rakstīja:@kars Ain't that bad. Dare RC R17 replikas 8.6kg.
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... ed_styl_29
7,2kg bez vāciņiemkasiks rakstīja:Dare bbs rc 300 arī irr viegli. Manuprāt 7,6kg
gan st29, gan rc reti kad ir uz tirdziņu
Ja zinatu ka tas padjobakas tur musu celus varetu rikset
EDIT: tu man pedejo komplektu noceli
EDIT: tu man pedejo komplektu noceli
Es šitos biju noskatījis http://exe.lv/lat/produce/6188-www.exe.lv/
Šitie ir 8.6kg. Nav tik slikti, ja rēķina, ka visbiežāk sastopamie OEM ir 10kg+
Būtu labs guvums, ja tirgotos.kars rakstīja:Not bad, ~tik pat cik vieglākie oem - st29funkyasshit rakstīja:@kars Ain't that bad. Dare RC R17 replikas 8.6kg.
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... ed_styl_29juridiskais birojs7,2kg bez vāciņiemkasiks rakstīja:Dare bbs rc 300 arī irr viegli. Manuprāt 7,6kg
gan st29, gan rc reti kad ir uz tirdziņu
STEIDZAMI meklēju dīzeļdegvielas čekus marts/aprīlis. Čeka summa līdz 25 eiro. Daudz nevajag, kādus desmit skaistus čekus. Pretī došu ēdienu vai dzērienu pēc izvēles. PM, Rīga!
Tad kad iedosi man čekus.
Aizmirsis neesmu, tik nebija Audi uz vietas, kam tās detaļas vajag.
Aizmirsis neesmu, tik nebija Audi uz vietas, kam tās detaļas vajag.
Cipruss, kad atradīsi man pelnutrauka koka apdari?cipruss18 rakstīja:Ruu kad brauksi pec audi detaljaam?
Kas te forumam bija sabrucis?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2146
- 2147
- 2148
- 2149
- 2150
- …