Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2147
- 2148
- 2149
- 2150
- 2151
- …
- 2228
- chevron_right
jajaj visa vakardienas darbadiena pagalam
Spriežot pēc tā, ka attiecīgajās sadaļās nav info, un serveris bija totāli izrubīts, gan jau fleksis ielidoja serverī.Da1ris rakstīja:Kas te forumam bija sabrucis?
Kādam varbūt ir kāda infa
Interesē S -90 D - 90 F - 90 Vai lielākas.Rīgas Radio tehnikas Rūpnīcas tumbas. 2.gab. Protams max labā stāvoklī /veselas skanošas protams pēc iespējas zemākā cenā.
Nu to visu nobarot ar resīveri kādu.
Interesē S -90 D - 90 F - 90 Vai lielākas.Rīgas Radio tehnikas Rūpnīcas tumbas. 2.gab. Protams max labā stāvoklī /veselas skanošas protams pēc iespējas zemākā cenā.
Nu to visu nobarot ar resīveri kādu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kas sitie pa diskiem skaitas?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
DARE vai JRzurkae36 rakstīja:Kas sitie pa diskiem skaitas?
Taisot kabrim jumtu,izskatas ka salauzu kkadu kjagu
Bus jazvana vien pastniekam
Bus jazvana vien pastniekam
ar kompatu pa brugji
Diezgan steidzami nepieciešamas telpas auto jaukšanai daļās. Der tikai daugavas labais krasts un vajadzīgi vismaz 50 kvadrātmetri. Der arī pierīga. Varbūt kādam ir kas piedāvājams?
Veči,padalieties ar info kur jūsu rajonos ir kādi auduma veikali ar dažāda auduma spektru. Būtu vēlams rajons + kaut kāda info par tā atrašanās vietu. Iepriekš paldies!
Man arī aktuāla tēma... Džerim griesti bļauj pēc pārlīmēšanas.vitjazz rakstīja:Veči,padalieties ar info kur jūsu rajonos ir kādi auduma veikali ar dažāda auduma spektru. Būtu vēlams rajons + kaut kāda info par tā atrašanās vietu. Iepriekš paldies!
Pats parasti iepērkos Lielgabalu ielā 4 vai Ūdens ielā 20/22,bet gribētos paplašināt veikalu spektru
Forzazurkae36 rakstīja:Kas sitie pa diskiem skaitas?
Kur ir noperkamas aizmugurejo skalrunu parejas lai varetu normalas tumbas ieskruvet orginalo vieta?
12volt-shop.lvzurkae36 rakstīja:Kur ir noperkamas aizmugurejo skalrunu parejas lai varetu normalas tumbas ieskruvet orginalo vieta?
Aux.lv
Octas cenas kāpj pa dienām. Domāju, ka sakarā ar zaudējumiem nozarē pacels par pāris eiro šogad un miers. Nekā, ja februārī šokējos, ka lētākā octa maksāja 30 eur uz trīs mēnešiem, tad tagad jau bez 38 var neko neskatīties, laikam jāpērk uzreiz uz gadu, savādāk jūlijā jau bez 50 eur varēšu neskatīties
Varētu kāds tā viegli saskrāpēt durvis daily autiņam tad vismaz atmaksātos octu pirkt
Varētu kāds tā viegli saskrāpēt durvis daily autiņam tad vismaz atmaksātos octu pirkt
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Pagājušo gadu bija 50€, šogad kalkulators rāda 59,58. (uz gadu). Desmit ēriķi klāt. If.
Es nupat paskatījos pēc 2 ned pārtraukuma. Iepriekš, ja nemaldos, man bija ap 60 eiro uzkāpis. Tagad ir 78 lētākais uz 3 mēnešiem!!!! BM8!! Kas tas par sviestu? Pagājušajā vasarā man bija 35 eiro!
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Man vispār nekas nav mainijies,kā bija 20e uz 3mēn tā ir domāju,ka cenas ir saceltas vecu bmw īpašniekiem,draudzenei e36 ar uz pusi dārgāka octa palika,man uz MB nekas nav mainijies.
BM7, aprīļa sākumā uz vienu e36 nopirku pa 66eu, pēc nedēļas uz citu e36 pa 56eu, tgd negribu skatīties
Ir vairāk jā, kompotam 55eiro uz gadu ar malus klasi 16. Izdevīgāk ir pirkt tikai uz gadu, vienmēr visiem auto pērku uz gadu, ja nu vienīgi ir kāds uz pārdošanu, bet citādi jo sevišķi ja auto ir ikdienas neredzu jēgu pirkt pa mēnešiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2147
- 2148
- 2149
- 2150
- 2151
- …
- 2228