Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

29 Apr 2017, 21:55

Nav problēma kaut ko izdomāt un aizsūtīt, bet pieredze liecina, ka tādi plāni nevienam neinteresē, jo organizatori paši vienmēr zin labāk ko un kā vajag :gigigi: Ir taču atstrādāta shēma atklāšanai un noslēgumam - rullītis vai 333, priekš kam iespringt?
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

29 Apr 2017, 22:16

Cik idejas esi iesūtījis mums? :hahaha:
Palielam, vasaras izbrauciena vakance ir brīva. Raksti, domā, piedāvā. Latvijas chill&grill vai jebko citu. Tikai puslīdz konkrētu dienas plānu. Nevis pļavā pie Daugavas. :lol:
Ja vectētiņa pļavā, tad kur, kādi apskates objekti pa ceļam, konkursi. Ja kāds viesu nams tad izmaksas tur un kas tur piedāvājumā.
Vai atkal - lol nau vērc?
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

29 Apr 2017, 22:17

Labi,es nesaku,ka orgi neko nedara un visu cienju vinjiem,ka vispar kkas notiek,bet pashlaik ir baigaa rutina.

Es pat zinu,kada bus programma pat neredzot to
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Inferno

29 Apr 2017, 22:24

Linda rakstīja:Cik idejas esi iesūtījis mums? :hahaha:
Palielam, vasaras izbrauciena vakance ir brīva. Raksti, domā, piedāvā. Latvijas chill&grill vai jebko citu. Tikai puslīdz konkrētu dienas plānu. Nevis pļavā pie Daugavas. :lol:
Ja vectētiņa pļavā, tad kur, kādi apskates objekti pa ceļam, konkursi. Ja kāds viesu nams tad izmaksas tur un kas tur piedāvājumā.
Vai atkal - lol nau vērc?
Pričom te konkrēti jūs? Esmu šitādus "izdomā pasākumu, izplāno visu un atsūti mums, mēs padomāsim" sūtījis ne vienu vien reizi, ne tikai forumiem un ne tikai saistībā ar auto pasākumu, bet praktiski vienmēr ar to "atsūti" arī viss beidzās. Ja godīgi, tad jā, tiešām "lol nau vērc" tērēt savu laiku tikai tāpēc, lai kāds izlasītu to plānu un pēc kāda laika tam uzliktu pohuju.

Vasaras izbraucienam arī ar šito visu nav nekāda sakara, es runāju par sezonas atklāšanu un noslēgumu, kuros katru gadu notiek tas pats. Izbraucieni ir pavisam kas cits un tur īsti problēmu nav, jo arī to pašu izbraucienu tik pat kā nav :hahaha:

Un jā, Ciprusam ir taisnība. Ir labi, ka jūs kaut ko darat, bet ir slikti, ka darat vienu un to pašu.
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

29 Apr 2017, 22:27

Uztaisiet e36.lv sporta spēles...Patīkams un interesants pasākums kurā var apvienot daudzas un dažādas sporta aktivitātes.
Profila bilde
Inferno

29 Apr 2017, 22:29

ZzevsS rakstīja:Uztaisiet e36.lv sporta spēles...
Tūlīt Tev liks visu detalizēti izplānot un iesūtīt kluba biedriem, citādi iznāks, ka māki tikai rakstīt forumā.
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs

29 Apr 2017, 22:37

ZzevsS rakstīja:Uztaisiet e36.lv sporta spēles...Patīkams un interesants pasākums kurā var apvienot daudzas un dažādas sporta aktivitātes.
+++
cipruss18

29 Apr 2017, 22:49

Daudz plusi ari no manis oar shadu variantu
ar kompatu pa brugji
Emteks
Ziņojumi: 718
Pievienojies: 19 Mar 2015, 23:28

29 Apr 2017, 22:54

Cik esmu novērojis, tad parasti tajos viesu namos tikai kluba biedri savācās un citu tur nav. Jo nekāda info tālāk par trasi nav. "Programmā" ir trase, fastlapi, wannabe drifteru šovi un labākā gadījumā tiek iedots rosola šķīvis par kuru 5 gadi atpakaļ noslauca divīti no personas. Un 4 gadi atpakaļ 333 trase bija mega fails. Pucētie eksotikas eksemplāri tekošiem radiatoriem stāvēja pirmajās rindās un pēc mega stiprā lietus lūdzās "lūžņu" īpašniekus, lai viņu pucētos e36 ievelk, aizvelk vai pastumj nedaudz. Tad kad nevēlamie nekluba biedri nozūd, tad klusiņām biedri uz viesu namu vai pirtiņu. Ja pieņem, ka viesu namā būs līdz 50 vietām, klubā ir ap 20 cilvēkiem, tiem ir otrās pusītes, tad kāds vairs viesu nams pārējiem ? Tak beidziet melot citiem un sev, ka visi tur tiek aicināti. Tak tajos pasākumos ierodās 100+ cilvēki.
Attēls
Profila bilde
ZzevsS

29 Apr 2017, 22:58

Inferno rakstīja:
ZzevsS rakstīja:Uztaisiet e36.lv sporta spēles...
Tūlīt Tev liks visu detalizēti izplānot un iesūtīt kluba biedriem, citādi iznāks, ka māki tikai rakstīt forumā.
Ja atrastos iedvesma tam pieķerties, tad bez problēmām. Galvenais tādā pasākumā lai savācas pietiekošs cilvēku skaits un lai cilvēkiem ir nauda kuru samaksāt kā dalībasmaksu...
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia

29 Apr 2017, 23:07

Redz Inferno, tā jau pa lielam sanāk, kad lielākā daļa māk gudri runāt, vai teikt izdariet savādāk. Un kad nonākam līdz idejām, viss klusums.
Lūk, fb februārī bija konkurss, iesaki KUR un KĀ rīkot sez. atklāšanu, uzvarētāja ideju cik vien iespējams īstenojot. Lūk idejas:
Slēpts saturs: Parādīt
Bez nekādiem dienas plāniem, vienkārši uzraksti foršu ideju. Cik daudz nekad nebijušu ideju tur ir?

Redz, ZzevsS iemeta foršu, viegli īstenojamu ideju. Ja patiešām ir gribētāji, problēmu sarīkot es domāju nebūs. It īpaši ja paši esat gatavi ieteikt foršas vietas kur, ja visi puslīdz spēj vienoties par datumu (kaut vai mēnesi), vienoties par kaut kādu dalības maksu, par ko iepirkt balvas, tad super cik tā darba savākt cilvēkus un uztaisīt pasākumu.
Bet tas nostrādā tikai tad ja ir nopietni gribētāji, jo cik gadus jau e36 lielie braucēji brauc kolonnā uz Vāciju
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
ZzevsS

29 Apr 2017, 23:20

Linda rakstīja:Redz Inferno, tā jau pa lielam sanāk, kad lielākā daļa māk gudri runāt, vai teikt izdariet savādāk. Un kad nonākam līdz idejām, viss klusums.
Lūk, fb februārī bija konkurss, iesaki KUR un KĀ rīkot sez. atklāšanu, uzvarētāja ideju cik vien iespējams īstenojot. Lūk idejas:
Slēpts saturs: Parādīt
Bez nekādiem dienas plāniem, vienkārši uzraksti foršu ideju. Cik daudz nekad nebijušu ideju tur ir?

Redz, ZzevsS iemeta foršu, viegli īstenojamu ideju. Ja patiešām ir gribētāji, problēmu sarīkot es domāju nebūs. It īpaši ja paši esat gatavi ieteikt foršas vietas kur, ja visi puslīdz spēj vienoties par datumu (kaut vai mēnesi), vienoties par kaut kādu dalības maksu, par ko iepirkt balvas, tad super cik tā darba savākt cilvēkus un uztaisīt pasākumu.
Bet tas nostrādā tikai tad ja ir nopietni gribētāji, jo cik gadus jau e36 lielie braucēji brauc kolonnā uz Vāciju
Cik esmu piedalījies korporāciju sporta spēlēs, tad vieta vislaik rotē starp ''Turbas'' pie Ogres, ''Mežrozes'' pie Cēsīm un Cinevillu. Dalības maksa 15 eiro + par naktsmītni ja negrib nakšņot teltī (Maksa ir par weekendu un protams jārēķinas ka tāda dalības maksa jo piedalās vairāki simti cilvēku). Programmā ietilpst nakts skrējiens, futbols, volejbols, streetbols un individuālās aktivitātes...
Profila bilde
Inferno

29 Apr 2017, 23:27

Linda rakstīja:Redz Inferno, tā jau pa lielam sanāk, kad lielākā daļa māk gudri runāt, vai teikt izdariet savādāk. Un kad nonākam līdz idejām, viss klusums.
Kāpēc klusums? Es jau teicu, ka vajag vienkārši pamainīt e36.lv sezonas atklāšanas un noslēguma formātu, tb. atteikties no trases un nodoties chill&grill aktivitātēm. Paralēli bez jebkādām problēmām var rīkot tās sporta aktivitātes, skaistāko auto konkursu, E36 vilkšanu - vienalga, tik cik izkrīt driftēšana pa trasi un dragreiss, kas nav nekāda traģēdija, jo tam var droši vasarā atsevišķu pasākumu uzrīkot. Konkrēti kaut ko plānot neredzu jēgu, jo es to pasākumu tāpat neorganizēšu un attiecīgi tāpat viss mans plāns tiks pārtaisīts pa savam prātam vai arī aizmirst vispār.

Kad izdomājat paši ko tādu rīkot, tad vispirms noskaidrojiet cik cilvēku 100% gribēs braukt uz tādu pasēdēšanu, par pārējiem domāt nav jēga. Pēc tam meklējam viesu namu kurš spēj uzņemt +/- visus interesentus ar otrajām pusītēm + nodrošināt normālu parkingu, noskaidrojam cenas, atkal komunicējam ar forumu un informējam par variantiem. Kad variants ir izvēlēts ar kādu nekādu balsojumu, tad plānojam maršrutu, laikus, vietas ko pa ceļam apskatīt, konkursus, aktivitātes un visu pārējo, kas atkarīgs no interesentu skaita. Tikai organizēt to visu un informēt forumistus par tādiem pasākumiem vajag laicīgi, kaut kad uzreiz pēc Jaunā Gada, nevis gaidīt līdz maijam, kad jau lielākā daļa viesu namu visos izdevīgākajos datumos pa lielam ir norezervēti un atliek tikai Rullītis...
cipruss18

29 Apr 2017, 23:30

Linda,nav taa,ka mes mirstigie iesakam idejas,ko un ka gribetu,bet parejais butu jauznjemas orgiem,detaljas un to realizacija??
Ta tad,Zevs ieteiks ideju,sastadis plaanu,kada bus tava tad loma??kada jega tad no tevis bus??

Cilveks iesaka realu vietu ar iespejam-talakais tak ir jusu (orgu) zinjaa sazvanit,noskaidrot un organizet
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
ZzevsS

29 Apr 2017, 23:34

Inferno rakstīja:Konkrēti kaut ko plānot neredzu jēgu, jo es to pasākumu tāpat neorganizēšu un attiecīgi tāpat viss mans plāns tiks pārtaisīts pa savam prātam vai arī aizmirst vispār.
Kkā tā tas parasti arī notiek, tāpēc arī domājams cilvēki negrib iespringt uz pasākumu plānošanu. Un pa lielam... e36.lv foruma vadība ir e36 klubs, un parasti vadība ir atbildīga par pasākumu organizēšanu un plānošanu kamēr pārējie neiespringst, atbrauc uz visu gatavu un samaksā par savu dalību...
Profila bilde
ZzevsS

29 Apr 2017, 23:42

cipruss18 rakstīja:Linda,nav taa,ka mes mirstigie iesakam idejas,ko un ka gribetu,bet parejais butu jauznjemas orgiem,detaljas un to realizacija??
Ta tad,Zevs ieteiks ideju,sastadis plaanu,kada bus tava tad loma??kada jega tad no tevis bus??

Cilveks iesaka realu vietu ar iespejam-talakais tak ir jusu (orgu) zinjaa sazvanit,noskaidrot un organizet
Savulaik...var būt pat arī tagad... ar lielāko prieku vēlējos iesaistīties e36.lv pasākumos un to organizēšanā, pat aizsūtīju pieteikumu lai iestātos klubā, bet laikam neviens pat neuzskatīja par vajadzīgu izskatīt vai paziņot par izskatīšanu...Nezinu kā tur īsti bija, bet nekādu atbildi uz savu iesniegumu nesaņēmu.

Dzīvē esmu daudzus pasākumus izplānojis un noorganizējis, nav tas nekas ūber sarežģīts vai kas tāds ar ko neliela cilvēku grupa nespētu pat pie ierobežotiem brīvā laika resursiem tikt galā... tāpēc nevajag spiest uz to foruma biedri neko nedara/neiesaka/neiesaistās, jo daily foruma biedram par to nebūtu jāiespringst. Tas ir tikai apsveicami ja kāds iesaka/uzlabo/palīdz, bet tas nav viņa pienākums.

Atkārtošos, bet uzskatu ka noorganizēt tādu pasākumu kā sporta spēles nav grūti...visgrūtākais ir savākt publiku uz kuru var 100% rēķināties ka viņi nepiedirsīs, bet gan atbrauks kā solījuši!
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia

29 Apr 2017, 23:54

cipruss18 rakstīja:Linda,nav taa,ka mes mirstigie iesakam idejas,ko un ka gribetu,bet parejais butu jauznjemas orgiem,detaljas un to realizacija??

Cilvēkresursi, tici man nav daudz cilvēku, kas grib visu dienu stāvēt ar hronometru vai visu dienu runāt mikrofonā,. Kaut kāds nebūt aprīkojums, pasākuma īstenošanai, kaut vai tās pašas rācijas, bumbas, vārti, diplomi, mikrofoni, skaņu iekārtas, balvas, kausu izveide, kaut kāds finansiāls atbalsts, protams. Ja pasākums ir mega liels ātrie arī jānodrošina, ēdināšana, fotogrāfs, bērnu stūrīša izveide.
Uzrakstīt dienas plānu un apzvanīt viesu namus ir dažu stundu darbs. Pats vieglākais no visa. Pasākumu izveidot nav mega grūti, grūti ir atrast cilvēkus kas grib darīt.

ZzevsS, lūk ar pāris simtiem cilvēku gataviem maksāt 15+ eur varētu būt lielākā problēma. Bet es Tev kādā brīdī uzrakstīšu, jo ideja tiešām forša, varētu īstenot.

P.s. Es jau nesaku, ka foruma lietotājiem kaut kas jārīko, jātērē nauda, bet nevar izveidot pasākumu nezinot, ko grib publika. Tāpēc jebkurš komentārs ar ideju, dienas plāns ir noderīgs. Pirms tam visi gribēja trasi. Kad apsvērām chill&grill variantu visi ar ko par to runāju bija pret, tagad visi par.
It's all about the win

Profila bilde
ZzevsS

30 Apr 2017, 00:08

Linda rakstīja:

Cilvēkresursi, tici man nav daudz cilvēku, kas grib visu dienu stāvēt ar hronometru vai visu dienu runāt mikrofonā,. Kaut kāds nebūt aprīkojums, pasākuma īstenošanai, kaut vai tās pašas rācijas, bumbas, vārti, diplomi, mikrofoni, skaņu iekārtas, balvas, kausu izveide, kaut kāds finansiāls atbalsts, protams. Ja pasākums ir mega liels ātrie arī jānodrošina, ēdināšana, fotogrāfs, bērnu stūrīša izveide.
Uzrakstīt dienas plānu un apzvanīt viesu namus ir dažu stundu darbs. Pats vieglākais no visa. Pasākumu izveidot nav mega grūti, grūti ir atrast cilvēkus kas grib darīt.

ZzevsS, lūk ar pāris simtiem cilvēku gataviem maksāt 15+ eur varētu būt lielākā problēma. Bet es Tev kādā brīdī uzrakstīšu, jo ideja tiešām forša, varētu īstenot.

P.s. Es jau nesaku, ka foruma lietotājiem kaut kas jārīko, bet nevar izveidot pasākumu nezinot, ko grib publika. Tāpēc jebkurš komentārs ar ideju ir noderīgs. Pirms tam visi gribēja trasi. Kad apsvērām chill&grill variantu visi ar ko par to runāju bija pret, tagad visi par.
Diemžēl jāpiekrīt lai arī cik niecīgi būtu apmēram 15-50 eiro par 3dienu pasākumu, diemžēl šeit nav daudz šo summu maksātspējīgu cilvēku... :o :sad:

Par cilvēkresursiem runājot piekrītu ka noorganizēt pasākumu ir stipri viegāk nekā viņu novadīt, bet...klubā ir, ja nemaldos, 20 biedri...kuriem arī visiem būtu jāiesaistās šāda veida pasākumu vadīšanā...Viens vai maza cilvēku grupa diez vai ka var augstā līmenī novadīt pasākumu apmēram 300 cilvēkiem, bet manuprāt ar 20 cilvēkiem vajadzētu pietikt...pieļauju, ka tomēr varu arī kļūdīties šajā jautājumā.

Droši vari vērsties pie manis, iespēju robežās palīdzēšu! :sarunats:
Emteks
Ziņojumi: 718
Pievienojies: 19 Mar 2015, 23:28

30 Apr 2017, 07:37

Paaiciniet tās auto eksotikas slut look a like meičas. Uzreiz maksās lielo rubli. Un ja vēl Linda piesakās bekonu mazgāt vienā bikini, tad studenti saskries rindās stāvēt.
Attēls
cipruss18

30 Apr 2017, 07:53

Linda a tad kada jega ir no tada kluba biedra ,ja vins atsakas darit kko?? Es ari biju sen nosutijis pieteikumu un atbildi nesmu sanjemis,lai gan jau sakuma zinaju,ka mani nenjems,jo esmu daudziem uz varzhacim uzkapis

Prots ja Sabuks negrib vicinat karogus utt,bet gan visu laiku slidinaties,tad no vinjas jega maza,bet ir cilveki kiri ir gatavi ziedot laiku utt
ar kompatu pa brugji