Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2154
- 2155
- 2156
- 2157
- 2158
- …
- 2228
- chevron_right
Labrīt.
Varbūt kādam ir instrumentu panelis no 94" gada 1.8 žurkas un vēlētos man to pārdot?
Paldies
Sent from my iPhone using Tapatalk
Varbūt kādam ir instrumentu panelis no 94" gada 1.8 žurkas un vēlētos man to pārdot?
Paldies
Te tev nav "Pērku " sadaļaNorvelsz rakstīja:Labrīt.
Paldies
Instagram - Sandis_e36
Baigi interesanta problēma. Audi A4 (B5) 1995.gada 1.6 benzīns. Sākumā nevarēja piedarbināt. Piedarbinot ļooti peldēja apgriezieni. Pat slāpa nost. Tagad piedarbinot, drusku paraustās, bet vairs nepeld. Un jautrākā daļā, ka nevar noslāpēt. Izņem atslēgu un tāpat darbojas. Aizdedzi atvienojot no strāvas arī nevar noslāpēt. Izņemot atslēgu panelī visas lampiņas deg. Vaina relejā ? Kāda vadu bunte kaut kur sakususi ? Vadības bloks kāds nojūdzies ?
Uz šosejas pie kādiem 120 km h sākas tāda kā svilpošana salonā,šķiet ka nāk no aizmugures. Skaņa tikai kad tur uz gāzes pedāļa. Varētu būt saistīts ar nesen piemetināto izputēju?
Kāds man var izstāstīt kāpēc OCTA vairs cemainās cena atkarībā no dzīvesvietas ?
Poblēma ar ģenerātoru ,kā var zināt pašam ģēnerātoram pipec vai oglītēm vai tam čipam ?
Vairs nelādē atpakaļ un dīvaini sīc!
Būtu labi ja kāds varētu atbildēt!Paldies jau iepriekš!
Vairs nelādē atpakaļ un dīvaini sīc!
Būtu labi ja kāds varētu atbildēt!Paldies jau iepriekš!
Haļava beidzās pāķu pierakstiemEmteks rakstīja:Kāds man var izstāstīt kāpēc OCTA vairs cemainās cena atkarībā no dzīvesvietas ?
Es hujeju par diaku cenam
Tadi mesli ka fushionam tagad maksaa 300 euro
Par saskrapetiem diskiem prasa 250 euro
ar kompatu pa brugji
Loģika tevis sacītajā protams ir...No kurienes tāds info, ka nav starpības deklarētajai dzīvesvietai?Emteks rakstīja:Izstāsti nahujam man jāmaksā tik pat cik Rīgā, ja tur vispār nebraucu ?
viņi vnm tā ir maksājuši un tādās cenās arī tirgojascipruss18 rakstīja:Es hujeju par diaku cenam
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Nahuj mēsli? Cik cilvēku-tik viedokļu. Skaisti diski, uz BMW EAST V8 sedana riktīgi labi izskatās.cipruss18 rakstīja:Es hujeju par diaku cenam
Fašikam diski uz kabra izskatās labi tie, ķipa "13j" uz Ciprusa kabrja gan bija auzas
Ruudolfs rakstīja:Fašikam diski uz kabra izskatās labi tie, ķipa "13j" uz Ciprusa kabrja gan bija auzas
Auzas ir tev bikses meiteen
Nedomaju,ka Tu busi tas,kursh spriedis par maniem diskiem.kad varesi 600 euro par diskiem nolikt,tad tavs viedoklis man bus aktuals
ar kompatu pa brugji
Smagākie kreši (ar bojāgājušajiem) kā reiz notiek ārpus Rīgas, uz šosejām, pilsētās viss beidzas ar spārna, bampera un luktura nomaiņu.Emteks rakstīja:Izstāsti nahujam man jāmaksā tik pat cik Rīgā, ja tur vispār nebraucu ?
viņi izskatījās dirsā.cipruss18 rakstīja:kad varesi 600 euro par diskiem nolikt,tad tavs viedoklis man bus aktuals
Kars komentārs + es nedēļas vidū nomainīju pasi autiņam, jo deklarējies esmu mazā ciemā, kur man ir faktiskā dzīvesvieta. Cena tieši tāda pati kā pirms tam Tukuma adresē.ZzevsS rakstīja:Loģika tevis sacītajā protams ir...No kurienes tāds info, ka nav starpības deklarētajai dzīvesvietai?Emteks rakstīja:Izstāsti nahujam man jāmaksā tik pat cik Rīgā, ja tur vispār nebraucu ?
Nixon rakstīja:viņi izskatījās dirsā.cipruss18 rakstīja:kad varesi 600 euro par diskiem nolikt,tad tavs viedoklis man bus aktuals
Kas tieshi tur izskatijas dirsaa?
ar kompatu pa brugji
Aicinu tevi ciemos. Parādīsi man te šoseju. Negadījumi te nenotiek. Pat neaizslēgtus autiņus neviens te nezog.Inferno rakstīja:Smagākie kreši (ar bojāgājušajiem) kā reiz notiek ārpus Rīgas, uz šosejām, pilsētās viss beidzas ar spārna, bampera un luktura nomaiņu.Emteks rakstīja:Izstāsti nahujam man jāmaksā tik pat cik Rīgā, ja tur vispār nebraucu ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2154
- 2155
- 2156
- 2157
- 2158
- …
- 2228