Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2155
- 2156
- 2157
- 2158
- 2159
- …
- 2228
- chevron_right
Es arī dzīvoju pagalmā, kurā negadījumi nenotiek, tāpat arī savā ikdienas maršrutā negadījumus nesastopu, bet maksāju tāpat kā citiEmteks rakstīja:Aicinu tevi ciemos. Parādīsi man te šoseju. Negadījumi te nenotiek. Pat neaizslēgtus autiņus neviens te nezog.Inferno rakstīja:Smagākie kreši (ar bojāgājušajiem) kā reiz notiek ārpus Rīgas, uz šosejām, pilsētās viss beidzas ar spārna, bampera un luktura nomaiņu.Emteks rakstīja:Izstāsti nahujam man jāmaksā tik pat cik Rīgā, ja tur vispār nebraucu ?
Tu jau laikam bez personīgiem aizvainojumiem nevari Man taču pohuj vai tev interesē mans viedoklis vai nē, Tu vari izteikties par Fashiona diskiem, kāpēc lai es nevarētu par Taviem?cipruss18 rakstīja:Ruudolfs rakstīja:Fašikam diski uz kabra izskatās labi tie, ķipa "13j" uz Ciprusa kabrja gan bija auzas
Auzas ir tev bikses meiteen
Nedomaju,ka Tu busi tas,kursh spriedis par maniem diskiem.kad varesi 600 euro par diskiem nolikt,tad tavs viedoklis man bus aktuals
Es esmu nolocījis 600e par diskiem Drīkstu izteikties?
Nav runa par pagalmu. Tas ir ciems, kurā dzīvo aptuveni 500 cilvēki. No kuriem kā minimums puse ir penši bez auto. Salīdzināt ar Rīgu, 700 000 cilvēkiem un kādu pusmiljonu auto ir lieki.
Tik pat labi nahuj man jāmaksā vairāk tikai tāpēc, ka citi cilvēki no manas pilsētas nonstopā krešo? Kāds man ar to sakars, ja es nekrešoju?
Mans uzskats ir, ka R18 jau uz žurkas galīgi neder. Un Tu gaidīji, ka kāds teiks, ka diski ar oksidējušiem plautkiem izskatīsies ahujenna? Plati bija, iznesums bija, viss forši. Bet ja tos diskus sakoptu, tad arī varētu runāt tālāk un varbūt pat būtu smuki. Gaumes lieta. Bet uzdirst, ka cilvēka viedoklis ir galīgi garām, jo redz viņam nav 600eur vērti diski, ir galīgi garām. Nav jābūt šefpavārām, lai spriestu par to, cik negaršīga ir kotlete.cipruss18 rakstīja:Nixon rakstīja:viņi izskatījās dirsā.cipruss18 rakstīja:kad varesi 600 euro par diskiem nolikt,tad tavs viedoklis man bus aktuals
Kas tieshi tur izskatijas dirsaa?
Es atmetos. Strīdēties ar tevi ir bezjēgā pakāsts laiks.Inferno rakstīja:Tik pat labi nahuj man jāmaksā vairāk tikai tāpēc, ka citi cilvēki no manas pilsētas nonstopā krešo? Kāds man ar to sakars, ja es nekrešoju?
Emteks rakstīja:Es atmetos. Strīdēties ar tevi ir bezjēgā pakāsts laiks.Inferno rakstīja:Tik pat labi nahuj man jāmaksā vairāk tikai tāpēc, ka citi cilvēki no manas pilsētas nonstopā krešo? Kāds man ar to sakars, ja es nekrešoju?
Tad iemacies lasit,lai tevi nabagu neaizvainotu
Tie diski nu noteikti nav 300 eiro verti
Nixon un r16 ir way to go??
R18 ar 205/40 gumiju ir pa grezno.
Un par to kritizeshanu-te lielaka dalja brauc ar rusas chupam un kritize citus
Tadus cilvekus nenjemu vispar veraa-atliek vien pasmaidiit
Tas augstak minetais nebija tev vispar
Labak braukt ar kjinieshiem
Tie diski nu noteikti nav 300 eiro verti
Nixon un r16 ir way to go??
R18 ar 205/40 gumiju ir pa grezno.
Un par to kritizeshanu-te lielaka dalja brauc ar rusas chupam un kritize citus
Tadus cilvekus nenjemu vispar veraa-atliek vien pasmaidiit
Tas augstak minetais nebija tev vispar
Labak braukt ar kjinieshiem
Pēdējais labojis cipruss18 - 30 Apr 2017, 23:40, kopā labots 2 reizes.
ar kompatu pa brugji
Mani jau nu Tu čista neaizvainoji. Un lasīt arī māku. Vienkārši Tev pašam arī vajadzētu saprast to, ka ne vienmēr viss, kas ir Tev, ir tas labākais.
Un runājot par fashija diskiem, arī es par tādiem nemaksātu pat 200eur. Bet par mēsliem arī nesauktu, jo izskatās viņi labi un iznesums labs.
Un runājot par fashija diskiem, arī es par tādiem nemaksātu pat 200eur. Bet par mēsliem arī nesauktu, jo izskatās viņi labi un iznesums labs.
jaa jaa un stils5 r15 noteikti maksaa 100eur blhablahblah tak neperc tu tos diskus ja tev zhel 300eur kur problema.. normala cena par taisniem oem r17 diskiem.. nav jau protams RCxxxx 900eur
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Daamas pietiek cepties
Es vinjus neperku,vienkarshi cenas aug sudiem ta pat ka senes pec lietus
Es vinjus neperku,vienkarshi cenas aug sudiem ta pat ka senes pec lietus
ar kompatu pa brugji
Nu tad kad es sev mekleju, tad man vienu kompl. piedavaja te, otru poweraa un 3 ssaa bija, nav ta ka dahuja izveles iespejas ne
Paskaties ss.lv-kkadi 4 piedavajumi
Man fb vinjus piedavaja
Nav ta ka butu maz vinji
Man fb vinjus piedavaja
Nav ta ka butu maz vinji
ar kompatu pa brugji
Un nav jau ta kaa st95 :600eur_e38_visiem_stavvietaa:
4-5 komplekti nav baigi lielaa izvele, un busim reali ka 2 no tiem 5ciem bus nopleesti un liiki, viens buus kkados mazpisanos un 2 tev pateiks ka negribi nepeerc.. es to situaciju taa iztelojos
4-5 komplekti nav baigi lielaa izvele, un busim reali ka 2 no tiem 5ciem bus nopleesti un liiki, viens buus kkados mazpisanos un 2 tev pateiks ka negribi nepeerc.. es to situaciju taa iztelojos
Nezinu kas tev nepatik, bet adekvata cena, par adekvatiem diskiem
R ljoti labs, ET vsp perfekts, J lielaku - neredzu nekadu jeegu..
R ljoti labs, ET vsp perfekts, J lielaku - neredzu nekadu jeegu..
Pēdējais labojis Fashion - 30 Apr 2017, 23:49, kopā labots 1 reizi.
Nedirs, St95 ir zajebisie diski
jaa jaa un tad staigaa un meklee savu semiiru pa maximas stojanku jo visi melni, visiem st95Inferno rakstīja:Nedirs, St95 ir zajebisie diski
Kam ir style 95?
Jus visu uztverat parak sapigi
Man kabrim vispar nav disku,ta ka man pohuj
Jus visu uztverat parak sapigi
Man kabrim vispar nav disku,ta ka man pohuj
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …