Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- …
- 2228
- chevron_right
Johnny rakstīja:Kur Tu esi ielídis Rapakivi?
Te laikam ir runa par to tuneli zem Daugavas?
Nop Johnny. Atrodos Keguma HESaa kreisaja puse. Zemakais limenis 25.9 m. zem sauszemes un vel vismaz 10 augstak masinas brauc pari upei. Tikai 3 diena un jau Turbinas besi ara ar savu troksni.
Es jau gribētu uz „BIGGER’S BETTER” iet, bet draugi sēnes -negrib un viens jau ar neiešu. Kad zināmi būs konkursa uzvarētāji? 
Liekas es vienigais enzinu par ko jus tur runajat. Es gan šonedeļa brividienas atkal blitkot juhuhuuuu

jautājums tad kļaviņam un dogma! pēc kādiem kritērijiem tika izvēlētas bildes un nosauciet kas piedalijās vērtēšanā?
nu man personiski izskatās ka kalendārā ir gandrīz visas bildes no kluba biedru mašīnām, izņemot ch un varbūt vēl 2vas, kuras nezinu
būtu ielikuši draugiem.lv visas bildes uz vērtēšanu rezultāts būtu pilnīgi cits 100%
neuzskaties ka tas ir pārmetums bet fatkts kā tāds un nemuki attiecībā pret citiem kluba biedriem!
nu man personiski izskatās ka kalendārā ir gandrīz visas bildes no kluba biedru mašīnām, izņemot ch un varbūt vēl 2vas, kuras nezinu
būtu ielikuši draugiem.lv visas bildes uz vērtēšanu rezultāts būtu pilnīgi cits 100%
neuzskaties ka tas ir pārmetums bet fatkts kā tāds un nemuki attiecībā pret citiem kluba biedriem!
kur var vispār paskatīties tās bildes kas tipa uz kalendāru?
Neiepin te vel dr.lv. Tas nav nopietnis portals. Ta jau vareja visapr veidot Forsaža kalendaru, jo vinetu lauku tuninga e36 bildeswhite_Angel rakstīja:jautājums tad kļaviņam un dogma! pēc kādiem kritērijiem tika izvēlētas bildes un nosauciet kas piedalijās vērtēšanā?![]()
nu man personiski izskatās ka kalendārā ir gandrīz visas bildes no kluba biedru mašīnām, izņemot ch un varbūt vēl 2vas, kuras nezinu![]()
būtu ielikuši draugiem.lv visas bildes uz vērtēšanu rezultāts būtu pilnīgi cits 100%![]()
Bet nu kapēc doma ka tikai kluba biedriem tā? VNk tā sanak, ka tas Latvija smukakas automašians/bildes sanaca kluba biedriem. Par to visu vajadzeja pirms klanedara izveidošanas izlemt, sasutit bildes, kad tas tika prasītas. Bet nē, kā parasti viss sava stilā.
nu jā par draugiem piekrītu, bet tad varēja uztaisīt balsošanu forumāHazard rakstīja:Neiepin te vel dr.lv. Tas nav nopietnis portals. Ta jau vareja visapr veidot Forsaža kalendaru, jo vinetu lauku tuninga e36 bildeswhite_Angel rakstīja:jautājums tad kļaviņam un dogma! pēc kādiem kritērijiem tika izvēlētas bildes un nosauciet kas piedalijās vērtēšanā?![]()
nu man personiski izskatās ka kalendārā ir gandrīz visas bildes no kluba biedru mašīnām, izņemot ch un varbūt vēl 2vas, kuras nezinu![]()
būtu ielikuši draugiem.lv visas bildes uz vērtēšanu rezultāts būtu pilnīgi cits 100%![]()
neuzskaties ka tas ir pārmetums bet fatkts kā tāds un nemuki attiecībā pret citiem kluba biedriem!![]()
Bet nu kapēc doma ka tikai kluba biedriem tā? VNk tā sanak, ka tas Latvija smukakas automašians/bildes sanaca kluba biedriem. Par to visu vajadzeja pirms klanedara izveidošanas izlemt, sasutit bildes, kad tas tika prasītas. Bet nē, kā parasti viss sava stilā.
protams ka kluba biedriem sanāca skaistākās bildes
negāja un neiet skaņas signāls. noņemu stūri, tur bij viens vads air bagam, un 1 cits vads uzspraužams. un kkādi divi pargriezti vadi?
relejs iet un taures arī. izmeklējos bildes netā, kā izskatās, kad noņemta stūres, neko nevar tādu atrast? vrbt kāds zin?
Beidzot darba diena beigusies. Jāiet gulēt, lai no rīta atkal varētu iet uz darbu 
Atmet man PM, kuras 12 Tu būtu izvēlējies.white_Angel rakstīja:jautājums tad kļaviņam un dogma! pēc kādiem kritērijiem tika izvēlētas bildes un nosauciet kas piedalijās vērtēšanā?![]()
kāda jēga katram klaunam taisnoties? ja arī tur būtu pliks dibens X 12. tā pat tas ...tur būtu, vai ne? bildes nosaka lapas turētāji(vai kuri gribētu turēt to) pareizi? 
AK DIEVS KURMANA REPUTAAAACIJA AAAAAAAAAAAA

Tieši tā,uztaisi savu kalendāru un sarunā ar Māri kur tika drukāti šie,un būs tev kalendārs.Rons rakstīja:kāda jēga katram klaunam taisnoties? ja arī tur būtu pliks dibens X 12. tā pat tas ...tur būtu, vai ne? bildes nosaka lapas turētāji(vai kuri gribētu turēt to) pareizi?
kāds par tevi apžēlojāsHazard rakstīja:AK DIEVS KURMANA REPUTAAAACIJA AAAAAAAAAAAA![]()
![]()
Hazard rakstīja:AK DIEVS KURMANA REPUTAAAACIJA AAAAAAAAAAAA![]()
![]()
ieraksti kaut ko. mēģināšu tev viņu atgriest.Hazard rakstīja:AK DIEVS KURMANA REPUTAAAACIJA AAAAAAAAAAAA![]()
![]()
Visa reputācija, kas tika iegūta iekš sadaļas "Mans E36", tiek dzēsta. Pagaidām paliks tikai teh. sadaļā reputācija.Hazard rakstīja:AK DIEVS KURMANA REPUTAAAACIJA AAAAAAAAAAAA![]()
![]()
Protams, ar laiku arī tiks izveidota atsevišķa reputācija priekš "Mans E36" sadaļas
Tad ko man tagad darīt? Teh, sadala veidot lauku tuniga variantus izkalst un kā to panakt lai "uzcelt augsā" atpakl reputāciju? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- …
- 2228