Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2161
- 2162
- 2163
- 2164
- 2165
- …
- 2228
- chevron_right
Emteks, tu mēs takš dzīvojam demokrātiskā valstī...tev ir iespēja pirkt vai nepirkt... Tu laikam par octas cenām čīkstēsi katru reizi kad atkal uz 3 mēnešiem pirksi octu?
Nē, katru reizi kad apdrošinātāji cels cenas ar pamatojumu - ZAUDĒJUMI. Kamēr cēla pa 5-15 eur gadā un nemeloja acīs skatīdamies, tikmēr nebija problēmu.
Čakarēju tādus čīkstētājus kā tu. Neuztraucies, no valsts neņemu, valstij tikai dodu.Emteks rakstīja:Uzņēmējs. Dienas anekdote. Ar kādu uzņēmējdarbības sfēru nodarbojies ? Ar nekādu ?
Tu jau laikam nesaproti, ka jebkurš apdrošināšanas uzņēmums pieder kādam un tas kāds pats var izvēlēties kādu ciparu no tevis prasīt. Tālāk tev pašam tiek dota izvēle - ņemt vai neņemt.Emteks rakstīja:Nē, katru reizi kad apdrošinātāji cels cenas ar pamatojumu - ZAUDĒJUMI. Kamēr cēla pa 5-15 eur gadā un nemeloja acīs skatīdamies, tikmēr nebija problēmu.
Čīkstot jau naudu nenopelnīsi!Emteks rakstīja:Tātad uzmetējs. Vot tā tik tiešām ir ienesīga sfēra.
Sūtīt jau tu vari jebkuru...Emteks rakstīja:Es atmetos. Tik gudri abi esat, ka nav pat ko dirst pasūtīt.
Protams, ka gribētos lai viss ir lētāk un lai par daudz ko nebūtu jāmaksā, bet realitātē tā nenotiek! Un no gauzšanās par to cik viss slikti un dārgi labuma nekāda. Es personīgi nemaz neatceros par kādu cenu es gadu atpakaļ ņēmu apdrošināšanu, tāpēc pat nevaru pateikt ir dārgāk vai nav. Mani vienkārši tādas lietas neuztrauc. Es vairāk uztraucos par to kā lai vairāk naudas nopelna nevis kā lai mazāk iztērē.
Tiem kuriem katrs cents svarīgs, var iečekot octa cenas iekš swedbank. Tikko apdrošināju par 4 eur lētāk nekā iekš lētasoctas.lv lētākais piedāvājums. It kā sīkums, bet patīkami.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tas sīkums būs vēl vairāk patīkams, jā vajadzēs ar viņiem kaut ko sarunāt. Dzīvoklis ir apdrošināts pie viņiem.Linda rakstīja:Tiem kuriem katrs cents svarīgs, var iečekot octa cenas iekš swedbank. Tikko apdrošināju par 4 eur lētāk nekā iekš lētasoctas.lv lētākais piedāvājums. It kā sīkums, bet patīkami.
Bet tas, droši vien, ir vienīgais sīkums, kurš var apmierināt sievieti...
Man arī pie viņiem ir apdrosināts dzīvoklis. 3 mēnešus atpakaļ pieteicu apdrošināšanas gadījumu (vai kā to pareizi sauc) un serviss vnk super! Nākamajā dienā jau bija darbinieks pie manis mājās un pēc nedēļas nauda kontā. Viss operatīvi un bez liekas aizķeršanās.Rus rakstīja:Tas sīkums būs vēl vairāk patīkams, jā vajadzēs ar viņiem kaut ko sarunāt. Dzīvoklis ir apdrošināts pie viņiem.Linda rakstīja:Tiem kuriem katrs cents svarīgs, var iečekot octa cenas iekš swedbank. Tikko apdrošināju par 4 eur lētāk nekā iekš lētasoctas.lv lētākais piedāvājums. It kā sīkums, bet patīkami.
Tie, kas ir mēģinājuši, var ieteikt normālākās ķīnas/mazbudžeta riepas?
Interesē 215/45 R17, pāris priekšai.
Liekas, ka jauni lētuči būs labāki, nekā 3mm kaltētie mišelini ko tirgo forumos/ss.
Interesē 215/45 R17, pāris priekšai.
Liekas, ka jauni lētuči būs labāki, nekā 3mm kaltētie mišelini ko tirgo forumos/ss.
Jaunas mizas noteikti ir
No ķīniešiem varu ieteikt nankang ns2r -97e gab.
vai nankang ar1 - 165e gab.
Visi tos Sunfull slavē tagad.
Man uz ikdienas neE36 šogad ir westlake kaut kādi, nesūdzos, bet nu saķeri jau baigi nevar ar ikdienas mašīnu pārbaudīt
Man uz ikdienas neE36 šogad ir westlake kaut kādi, nesūdzos, bet nu saķeri jau baigi nevar ar ikdienas mašīnu pārbaudīt
Pētot reviews es nonācu pie Hankook Ventus Prime 3 K125 kā laba budžeta varianta.
Mazbudžeta nevis ķīnas firmas cenās...kars rakstīja:Jaunas mizas noteikti ir
Ar ko atšķiras ns2r no ns2 ultra sport pa €43.70 pkp.lv?
Man personīgi dayton ļoti patīk...ziemai paņēmu karmoran, bet neteiktu ka biju baigi apmierināts ar tām riepām. Sunfullam neuzticos jo pārlieku daudz reklamē tās riepas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2161
- 2162
- 2163
- 2164
- 2165
- …
- 2228