Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2183
- 2184
- 2185
- 2186
- 2187
- …
- 2228
- chevron_right
Ko Tu salīdzini to veco 2.7 biturbo?krokodils rakstīja:Vot eta pavarot
Nesaku,ka dizelis ir track day,bet nu nesauktu es vinu par leenu
Paterins bendziniekam labaks par dizeli??
Ir bijushi 20vt un 10vt,viss ir forshi,bet paterinjsh nekad nav bijis zem 20l pa pilsetu
Brachkam ir 2.7biturbo-paterins pilsetaa no 17 lidz 25l
Man 2.8 pilseta ir 17 un 3.0d pilseta ir 7.5 lidz 9l uz 100km.
Darba kablukam ar 1.6d ir 5l pilsetaa
Neaizstaveshu ar putam uz lupam dizelju,bet tagad tos nolokt ari ir sviests
Un wtf kādi 17l ar 2.8, nē nu ja čība grīdā tad jā.
Vienam džekam ir FL e91 335i, pilsētā sieva brauc ar 8l/100.
Un cik tev izmaksā apkopes gadā 3.0d? Un cik 2.8?krokodils rakstīja:Vot eta pavarot
Nesaku,ka dizelis ir track day,bet nu nesauktu es vinu par leenu
Paterins bendziniekam labaks par dizeli??
Ir bijushi 20vt un 10vt,viss ir forshi,bet paterinjsh nekad nav bijis zem 20l pa pilsetu
Brachkam ir 2.7biturbo-paterins pilsetaa no 17 lidz 25l
Man 2.8 pilseta ir 17 un 3.0d pilseta ir 7.5 lidz 9l uz 100km.
Darba kablukam ar 1.6d ir 5l pilsetaa
Neaizstaveshu ar putam uz lupam dizelju,bet tagad tos nolokt ari ir sviests
Smagas govis daudz rij
Mans 2.8 palicis par eko auto pēc hard core diētas
Mans 2.8 palicis par eko auto pēc hard core diētas
Pēdējais labojis kars - 07 Jūn 2017, 22:40, kopā labots 1 reizi.
Bljaa,nu ludzu paradi man to 3.5 dzineju,kuram pilseta ir 8l
2.8 jau standartaa pilseta nevar but mazak pa 12
Nu busim reali
Shi tema mani uzjautrina
2.7biturba vispar nav nemaz tik veca dzinejas ja kas un vins ir viens no labakajiem,izturigakajiem,kadu aidi ir uztaisijis.
Bet ne pa to tema
Dizels ari gavno,bet ludzu iedod man kadu reali ticamu pieradijumu,ka bendzins 3.5 biturbo ef mazak ka nu teiksim m57d30
Nu busim reali
Shi tema mani uzjautrina
2.7biturba vispar nav nemaz tik veca dzinejas ja kas un vins ir viens no labakajiem,izturigakajiem,kadu aidi ir uztaisijis.
Bet ne pa to tema
Dizels ari gavno,bet ludzu iedod man kadu reali ticamu pieradijumu,ka bendzins 3.5 biturbo ef mazak ka nu teiksim m57d30
Weight reduction, you know, brokars rakstīja:Smagas govis daudz rij
Apkope 3.0d pa diviem gadiem neskaitot ellju un parejos shkjidrumus
120 eiro turbina
40,gjenerators
30 kvelsveces
Nu jaa,tagad viena sprausla jamaina 120 eiro
Tie ir izdevumi pa 2 gadiem
120 eiro turbina
40,gjenerators
30 kvelsveces
Nu jaa,tagad viena sprausla jamaina 120 eiro
Tie ir izdevumi pa 2 gadiem
Rekur eko 335i
https://youtu.be/q-y2QuYt664
Pēdējais labojis kars - 07 Jūn 2017, 22:44, kopā labots 1 reizi.
Paga, 335i ir 3.0 turbo! Dirst nav jēgas, tas ir tuvu rupnīcas specifikācijai.krokodils rakstīja:Bljaa,nu ludzu paradi man to 3.5 dzineju,kuram pilseta ir 8l
Nu busim reali
Shi tema mani uzjautrina
Bet ne pa to tema
Un man ar manu tubu bija eksperiments. Vēl nesen patestēju, iedegās lampiņa uzreiz pielēju 10l. Ar 10l nobraucu kādus 114km. Rēķini pats.
P.S.-Diffs ir 2.93
Nu labi,nav jega strideties
Katram sava pieredze.
Ikdienai vienozimigi njemtu dizeli un automatu
Bendzins tikai ka brivdienu auto
Katram sava pieredze.
Ikdienai vienozimigi njemtu dizeli un automatu
Bendzins tikai ka brivdienu auto
Ir uz ko tiekties!kars rakstīja:Rekur eko 335i
Riks* rakstīja:Ir uz ko tiekties!kars rakstīja:Rekur eko 335i
Da labi
Un man kaut ko dirsīs cilvēks kas taisa fake profilu un raksta ka ir nopircis pats no sevis auto , bļā tur vnk galvā jau ir tāds biezpiens ka jebal
labi Atā jabrauc mājās, mamma sauc jau ,teica ka savādak nedos naudu priekš moga maksājuma par manu smukās krāsas e61
labi Atā jabrauc mājās, mamma sauc jau ,teica ka savādak nedos naudu priekš moga maksājuma par manu smukās krāsas e61
ja dīzelim viss ir stock piem 2.5tds vinš nihuja neies praktiski tik ar pirmo varbūt otro robu kādā līkumā varētu iehujārītRiks* rakstīja:Turbo benzīni ir daudz labāki, patēriņš mazs plus jauda! Piem 335i, 535i. Bet dīzelis turpina smirdēt.
P.S.- Tūlīt būs incoming attack no dīzeļgalvām
bet ja tiek uzstaisīts kā mans tad tur var pūst dirsā pat 2.8 turbo bendzīns bet pa ekonomiju tev taisnība jo dīzelim detalas ir dārgākas un ir bik vairāk apkopes jātaisa un degvielas zinā arī bendzīnieks moška būs izdevīgāks jo manam patērinš uz 100km ir 13l karoč dahuja
kas tad tev tur tads sabuvets?
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
oi garš stāsts bet būtu labāk bendzīnieku būvējisLaxay rakstīja:kas tad tev tur tads sabuvets?
varbūt kāds zin ir jau to darijis gribēju uzināt cik maksātu bembim pāregistrācija karoč gribu bendzīnieka dokus pāregistrēt uz dīzela un krāsu arī no piem melnas uz brūnu kādas būtu izmaksas.?
+371 67025777 - CSDD :)325TDS SPORT rakstīja:varbūt kāds zin ir jau to darijis gribēju uzināt cik maksātu bembim pāregistrācija karoč gribu bendzīnieka dokus pāregistrēt uz dīzela un krāsu arī no piem melnas uz brūnu kādas būtu izmaksas.?
Klāj vaļjā325TDS SPORT rakstīja:ja dīzelim viss ir stock piem 2.5tds vinš nihuja neies praktiski tik ar pirmo varbūt otro robu kādā līkumā varētu iehujārītRiks* rakstīja:Turbo benzīni ir daudz labāki, patēriņš mazs plus jauda! Piem 335i, 535i. Bet dīzelis turpina smirdēt.
bet ja tiek uzstaisīts kā mans tad tur var pūst dirsā pat 2.8 turbo bendzīns bet pa ekonomiju tev taisnība jo dīzelim detalas ir dārgākas un ir bik vairāk apkopes jātaisa un degvielas zinā arī bendzīnieks moška būs izdevīgāks jo manam patērinš uz 100km ir 13l karoč dahuja
3B Motorsport
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
1.kompim pretestība ielodēta ar relejupuisietis rakstīja:Klāj vaļjā325TDS SPORT rakstīja:ja dīzelim viss ir stock piem 2.5tds vinš nihuja neies praktiski tik ar pirmo varbūt otro robu kādā līkumā varētu iehujārītRiks* rakstīja:Turbo benzīni ir daudz labāki, patēriņš mazs plus jauda! Piem 335i, 535i. Bet dīzelis turpina smirdēt.
2.uzlikts mazais interkūlers
3.saregulēts sūknis līdz max cik vien iespējams
4.turbīna no 3.0d noregulēta līdz max
5.sēdināta galva utt
6.čipots kompis ar jauno programmu
7.taisnā truba ar bik lielāku diametru lai turbīnai vieglāk griezsties
8.ražīgākas forsunkas jeb sprauslas ieliktas.
Viss jau skaisti, bet neticu ka Tev tur uz ratiem ir vairāk par 300zs, un pat ja būtu - teikt ka iet garām jekuram 2.8t ir ļooooooti drosmīgi, neatkarīgi no tā kas Tev zem haubes.325TDS SPORT rakstīja:1.kompim pretestība ielodēta ar relejupuisietis rakstīja:
Klāj vaļjā
2.uzlikts mazais interkūlers
3.saregulēts sūknis līdz max cik vien iespējams
4.turbīna no 3.0d noregulēta līdz max
5.sēdināta galva utt
6.čipots kompis ar jauno programmu
7.taisnā truba ar bik lielāku diametru lai turbīnai vieglāk griezsties
8.ražīgākas forsunkas jeb sprauslas ieliktas.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
-
find_in_page
- chevron_left
- 1