Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2186
- 2187
- 2188
- 2189
- 2190
- …
- 2228
- chevron_right
ok paldies, bet vrb kaut kas vel kas!maartyd rakstīja:Ja negribi atvadīties no glāzes - liec atsaiti.
bukse apakšējai skrūvei - jāieliek bukse no e36 amortizatora
augšā - jātaisa lielāks caurums atbalstā (e36 amīši - 10mm, LC - 11mm)
jūtami cietāki par e36 amortizātoriem
augšā - jātaisa lielāks caurums atbalstā (e36 amīši - 10mm, LC - 11mm)
jūtami cietāki par e36 amortizātoriem
Mello-San rakstīja:3. Gadu jau ģimenē E61 525d, tika ieķerts par 7000 euro rumbulā, protams 2004. gads, bet nav arī galīgi pliks, tik tas ka ritošajā dažus sīkumus vajadzeja nomainīt, viena vietā pilēja eļļa un kolektors bij žopā, visu sataisija un tagad brauc bēdu nezinot (pieklauvēt pie koka). Grāmatiņa līdzi, ar visiem zīmogiem un apkopēm līdz 2013. gadam.
Tās grāmatiņas ir tualetes papīra vērtas.
Kāds var mani līdzi rīt uz atklāšanu paķert līdzi?
Ja man aizmugure drikstetu sedet cilveki nebutu problemu pakert lidzi bet et 15 dara savuvitjazz rakstīja:Kāds var mani līdzi rīt uz atklāšanu paķert līdzi?
Kādas atsauksmes par Mehāniskais apelsīns vai Oradž garaž virsbūves darbiem ?
- ikey07
Vou vou, uz senču ielas ir labs elektriķis, bet oranžam var tikai nomazgāt iedot.ikey07 rakstīja:Kādas atsauksmes par Mehāniskais apelsīns vai Oradž garaž virsbūves darbiem ?
Krasot pie nopietnajiem. Bet rūsu - iesaku mainīt.
Bagāžnieku un šofera durvis mainīšu, pārējais ir labojams.Rus rakstīja:Vou vou, uz senču ielas ir labs elektriķis, bet oranžam var tikai nomazgāt iedot.ikey07 rakstīja:Kādas atsauksmes par Mehāniskais apelsīns vai Oradž garaž virsbūves darbiem ?
- ikey07
Piekrītu. Ja Tu esi no Mārupes, mēģini sworks pēc tam uzrakstisi realu otzivuikey07 rakstīja:Bagāžnieku un šofera durvis mainīšu, pārējais ir labojams.Rus rakstīja:Vou vou, uz senču ielas ir labs elektriķis, bet oranžam var tikai nomazgāt iedot.ikey07 rakstīja:Kādas atsauksmes par Mehāniskais apelsīns vai Oradž garaž virsbūves darbiem ?
Ops, aizmirsu par to kantori, es tik nezinu cik daudz tur strādnieku, ka neievelkas uz gadu
- ikey07
augšejaš un apakšējas buksesl iec poli.JahManGang rakstīja:ok paldies, bet vrb kaut kas vel kas!maartyd rakstīja:Ja negribi atvadīties no glāzes - liec atsaiti.
Liec atsaiti un pastiprinošās plāksnītes
Bija 1 ar pus gadu - neparko nesūdzo ciets kārtīgs kartings kur saķeri izteica 100% tavas riepas, nekas nepazuda ritošajā, aizmugure kā koka klucis.
Nedaudz bedrains ceļš un tava saķere ir dirsā.
Piekare tā nestrādā. Ciets strādā uz sausa un gluda, ne tik laba seguma un vēl slapja, tas visu padara tikai sliktāku. Cietība ir tikai daļa no labas saķeres. Un arī cietāks ir labāks neiet krastā.
Piekare tā nestrādā. Ciets strādā uz sausa un gluda, ne tik laba seguma un vēl slapja, tas visu padara tikai sliktāku. Cietība ir tikai daļa no labas saķeres. Un arī cietāks ir labāks neiet krastā.
Stanceriem un nemotoru (328 tsk.) drifteriem tas neinterisē
hay varbūt kāds zin vai kādam ir scanias vai kāda cita lielā turbīna bet regulējamā.? man 3.0d turbīna pa īsu
Kāda tev tagad precīzi stāv turbīna?
P.s nav lielākas vnt par gt2260
Ir no JohnDeer bet aukstā dała ir maza un jāpārtaisa
+ neticu, ka tavam tds kaut vai gt2556 vai gt2256 būtu par mazu ja attiecīgi noregulē
P.s nav lielākas vnt par gt2260
Ir no JohnDeer bet aukstā dała ir maza un jāpārtaisa
+ neticu, ka tavam tds kaut vai gt2556 vai gt2256 būtu par mazu ja attiecīgi noregulē
Sveiki, velos mainit eļļu E36 1996 gads un 1.8 motorins.
Man ieteica 10w40 pussintetiku. Kads ir nepieciesamais tilpums?
Man ieteica 10w40 pussintetiku. Kads ir nepieciesamais tilpums?
Gāzespisēju problēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2186
- 2187
- 2188
- 2189
- 2190
- …