[PĒRK] E36 Rezerves Daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- …
- 382
- chevron_right

Pērku 18 pogu ar visiem vadiem un dačikiem.
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711

Pērku M difuzoru stock bamperim ar izeju 2ām trubām.

Gribu iegādāties melnos griestus.

uzraksti kam mājai, dzīvoklim, kupeja, sedans, tourings, utt (ar lūku-bez?)
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Melnos griestus , kupejai ar lūku.

Joprojam tiek mekleti 2 sporta benki.
Homologacija nav vajadziga.
Homologacija nav vajadziga.

SKALINS rakstīja:SKALINS rakstīja:Pērku sedana aizmugurējās labās durvis var plikas bez nekā,kam apakšmala un iekšmala sarūsējusi nepiedāvāt!
Varbūt kādam ir sedana spārnu M moldingi!

Apskaties pārdot sadaļu, pēdējā postā baumanis tirgo sedana aizmugurējās labās survis.SKALINS rakstīja:SKALINS rakstīja:SKALINS rakstīja:Pērku sedana aizmugurējās labās durvis var plikas bez nekā,kam apakšmala un iekšmala sarūsējusi nepiedāvāt!
Varbūt kādam ir sedana spārnu M moldingi!

Izlasīju, braucot viņām pakaļ es varu septiņas durvis nopirkt!

Tu varbūt gribi lai Tev klāt pieved? Nu gan tāls ceļš līdz Jelgavai!

nu es Tev biju gatavs klāt pievest. Drusku pieliktu roku un būtu ok, bet ari nederējaSKALINS rakstīja:Izlasīju, braucot viņām pakaļ es varu septiņas durvis nopirkt!

Pareizi, tik ekskluzīvai mašīnai kā e36 rezervesdalam ir jābūt kā no rūpnīcas...Ridlihs rakstīja:nu es Tev biju gatavs klāt pievest. Drusku pieliktu roku un būtu ok, bet ari nederējaSKALINS rakstīja:Izlasīju, braucot viņām pakaļ es varu septiņas durvis nopirkt!
Pērku priekš kūts sānu pagriezienus smoked vēlams un priekšējos pagriezienus un arī aizmugurējās lampas ar balto maliņu vai arī kādas tumšas...
Vēl interesē bremžu diski (325tds)
Vēlams Tukumā. Piedāvājumus uz PM.
Vēl interesē bremžu diski (325tds)
Vēlams Tukumā. Piedāvājumus uz PM.

Pērku no sedana vai touringa vadītaja durvis bez rūsas un buktēm FARNGRUEN METALLIC krasā, un blakussēdētaja puses FL spārnu tādā pašā krāsā. Diezgan steidzami! 26921625 

Digitālās klimas swapu!
Facelift paneli čotnā stāvoklī, ar visu bardaku
Facelift paneli čotnā stāvoklī, ar visu bardaku

Braucu ar e36 jo naudas ir tik cik ir,tas nav hobijs vai vēl nezin kas!Un lai no Salacgrīvas brauktu uz Jelgavu ērikus vajag diez gan!Ir arī citas lietas svarīgākas par sūda durvīm!ZzevsS rakstīja:Pareizi, tik ekskluzīvai mašīnai kā e36 rezervesdalam ir jābūt kā no rūpnīcas...Ridlihs rakstīja:nu es Tev biju gatavs klāt pievest. Drusku pieliktu roku un būtu ok, bet ari nederējaSKALINS rakstīja:Izlasīju, braucot viņām pakaļ es varu septiņas durvis nopirkt!
Gribu tikai savu auto uzturēt vismaz pieklājīgā skatā,un nav man vajadzīgas durvis kas ir briesmīgākas par mana paša auto durvīm!!!

z-streetam bija vēl pāris. :)

Pērku izpūtēju (aizmugurējo bunduli) BMW 318
PM
PM

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 218
- 219
- 220