Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- …
- 2228
- chevron_right
A nahh.. viņam kluba kalendāru ???
Sapratu, ka viņam nepatīk, jo tur nav viņa auto.... 
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
gudri dir*t, nav malku cirstdreimanis_lv rakstīja:Lai nu būtu![]()
![]()
Kluba biedri jav izlēma kāds būs kalendārs![]()
Gan nāks kads cits un vēl iemetīs kādu akmeni šajā dārziņā![]()
KLUBA BIEDRU KALENDĀRS
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Te jau laikam daži, raud pie monitora, par to ka viņu e36 nau kalendārā
samierinaties un NEejiet uz vanšu tiltu
samierinaties un NEejiet uz vanšu tiltu
BMW-Big Money Waste
Iiestājieties klubā un nebūs nekādu aizspriedumu. 
Dēļ
KLUBA BIEDRU KALENDĀRA
jav arī e36 pārdevu 
A tam kalendāram vsp vārdadienas un valsts svētki būs iekšā vai vnk cipari? 
Tikai KLUBA BIEDRU vārdadienas 
Zini dreimani, cenšos neuzvilkties un ne ar vienu nekasīties, bet tavi teksti sāk kaitināt
Ja jav pārdevi savu e36, tad rodas jautājums, ar ko ta tu pārvietojies ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pa ziemu dzīvoju alā 
manā saktījumā tas kalendārs ir vairāk kā aksesuārs, gribi kalendāru ar vārddienām, ar mēnesfāzēm un vēl ticējumiem, jāpērk kkas tradicionālāksRolands rakstīja:A tam kalendāram vsp vārdadienas un valsts svētki būs iekšā vai vnk cipari?
wata idiot, dumb idiotdreimanis_lv rakstīja:Tikai KLUBA BIEDRU vārdadienas
BMW-Big Money Waste
dreimanis_lv rakstīja:Pa ziemu dzīvoju alā
Tad turpini sēdēt savā alā... un domāt, ka kalendārā nedrīkstēja likt nevienu kluba biedra auto...
Forumiešu autiņi kalendārā ir vairāk nekā kluba biedru
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nav ko cepties,priekšs pirmā kalendāra ir 
Beernudarzs - cik var malt par to kalendaaru , gibi peerc gribi nepeerc 
Mēneša īpašās dienas uznākušas?dreimanis_lv rakstīja:Tikai KLUBA BIEDRU vārdadienas
tagad uzņemšana slēgta.Finks rakstīja:Iiestājieties klubā un nebūs nekādu aizspriedumu.
jo es dzīvoju oslo;)dogMa rakstīja:Kāpēc kaunēties? Labāk pats būtu kaunējieswhite_Angel rakstīja:jup, bet kaut kā neviens tā īsti negrib to teikt, jo laikam kaunasAktivitāte tev praktiski nulle, dzīvajā nekad neesmu redzējis, bet tagad Tu lielais varonis
![]()
Atlasē piedalījās: Es, Ruu, Agris, RENIO, erda, Podziņa. Pilnīgi nekā slēpjama. Bija arī tāds kritērijs: "zināmība"/aktivitāte.. Tikai viena bilde ir no lietotāja galerijas, kurš ir jauniņais, jo tomēr izpelnās ar skaisto bildi. Es nekad neļautu likt E36 bildi, kurš ceļo no viena īpašnieka pie otra, kā arī lietotāja, kuru es pirmo vai otro reizi redzu. Tikpat labi mēs varējām uztaisīt stanceworks kalendāru, mhh..
Es tik vienu nevaru saprast - ko vēlies panākt? Prasi - atbildēšu.
un nesēžu katru dienu pie neta no rīta līdz vakaram, man ir citas nodarbes
tātad lūdzu Tava mašīna cik saprotu vēl nav pabeigta, ruu mašīna arī nebija pabeigta, par agri nezinu neko, erdas reino podziņas mašīnas ir kalendārā un vēl moderatora kļaviņa, kas ir tādā pašā statusā kā nosauktie lietotāji!
es panākt nevēlos neko vienkārši tā ir pilnīga netaisnība pret pārējiem lietotājiem! viens par otru balso nu sviests, un vēl dažas mašīnas paspēja pat pabūt vairākās bildēs un tieši no kluba
Podziņa rakstīja:A nahh.. viņam kluba kalendāru ???Sapratu, ka viņam nepatīk, jo tur nav viņa auto....
vaj cik tas te bija jēli
nu ja jau tu šādi tad, nez kādā veidā tava mašīna tika kalendārā?
neapvainojies bet ja būtu publiska balsošana tava tur nebūtu 99% jo bija daudz mašīnu kurām priekšā tava vienkārši nobāl
Nu tas, ka tur ir biedru mašīnas, šoreiz ir mazākā problēma. Es nemaz nezinu, kuri ir biedri un mani tas arī baigi nepis, galvenais, lai auto smuki izskatās, ir kvalitatīva fotogrāfija un viss 
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Tur tak viss nav atkarīgs tikai no mašīnas, bet pats auto + bildes kvalitāte + kompozīcija. Tad jau ja kāds būtu nobildējis, piemēram, marrakesh brown kabri uz BBS RS & airbagiem n shit, bet viņš būtu nobildēts ar telefonu + supernetto stāvvietā, arī te sāktos raudāšana no sērijas ''kāpēc tik kruts e36 netika kalendārā''...
Lai gan, ja man personīgi būtu jāizvēlas kalendāra bildes, tur man šķiet pat visus mēnešus nevarētu aizpildīt ar tām iesūtītajām
, kaut kādiem kvalitātes un kompozīcijas standartiem tur atbilst dažas Erdas bildes, pāris no Ch., 1 no white_angel, dažas Alpa un protams Valta... Personīgais viedoklis.. 
Lai gan, ja man personīgi būtu jāizvēlas kalendāra bildes, tur man šķiet pat visus mēnešus nevarētu aizpildīt ar tām iesūtītajām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- …
- 2228