ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- chevron_right
Nixon rakstīja:''Pirmais nelasītais ziņojums''
viewtopic.php?f=15&t=25&p=222027#p222027
Ronaldz » 16 Jan 2014, 13:53
Bet bija jābūt no šī:
viewtopic.php?p=336147#p336147
pe4ka » 08 Mar 2015, 23:58
tad problēma nav ar tevi, bet ar lapu/datubāzi..
Kamēr nav salabots daru tā - vispirms uzklikšķinu uz lietotājvārds sadaļas un tad var mierīgi klikšķināt uz jebkura burta un nekas nelago
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Klau vai nevar bišķi norubīt attēlu pievienotājiem brīvību?
Es saprotu samazināt bildi (forums nerāda neko platāku pa 700 punktiem horizontāli) pašam ir par daudz prasīts, bet ir taču visādi automātserveri (inboxfoto, bildītes, failiemelvē - nu blāķiem visādu attēlu bojātāju) - mok var likt saites no tiem?
Labi vajag pa taisno močīt no kartupeļu lauka ar kkādu sony mobilku kurai ir 20Mpix un bilda 7-11Mb atkarībā no detaļu skaita kadrā - mok var caur dropbox vai kādu citu mobilu servisu?
Tas ir psec - forums rāda 700 punktu platuma bildes kurām ar 300Kb līdz acīm pietiek, bet cilvēki caur mobilo netu gaida kamēr 8Mb telefonbildītes palags (mākslīgi softiski uzkačāts jo ne tas sensors ne tā optika nevelk šādu izšķirtspēju) ielādēsies - gaida kamēr ielādēsies 8Mb un saita softs izsviedīs no šās bildes 96% ārā, lai no atlikušajiem 4 uzģenerētu mazo bildīti ko forumā skatīties....
Man veselas divas kameras ir dārgākas par auto (darbs tāds) - ja nu arī man būtu tukšs pauris šajā jomā un es sāktu postēt 300Mb tifus vai pāris gigabaitu panorāmas?
Varbūt var sakārtot, ka kompresija notiek kādā citā resursā un šeit forums griežas žigli? Ne visi dzīvo hruščovkās ar optiku - privātmājās nets pa vecu kapara drāti nav medusmaize - tāpat arī mobilais nets nav stabilitātes kalngals.
Es saprotu samazināt bildi (forums nerāda neko platāku pa 700 punktiem horizontāli) pašam ir par daudz prasīts, bet ir taču visādi automātserveri (inboxfoto, bildītes, failiemelvē - nu blāķiem visādu attēlu bojātāju) - mok var likt saites no tiem?
Labi vajag pa taisno močīt no kartupeļu lauka ar kkādu sony mobilku kurai ir 20Mpix un bilda 7-11Mb atkarībā no detaļu skaita kadrā - mok var caur dropbox vai kādu citu mobilu servisu?
Tas ir psec - forums rāda 700 punktu platuma bildes kurām ar 300Kb līdz acīm pietiek, bet cilvēki caur mobilo netu gaida kamēr 8Mb telefonbildītes palags (mākslīgi softiski uzkačāts jo ne tas sensors ne tā optika nevelk šādu izšķirtspēju) ielādēsies - gaida kamēr ielādēsies 8Mb un saita softs izsviedīs no šās bildes 96% ārā, lai no atlikušajiem 4 uzģenerētu mazo bildīti ko forumā skatīties....
Man veselas divas kameras ir dārgākas par auto (darbs tāds) - ja nu arī man būtu tukšs pauris šajā jomā un es sāktu postēt 300Mb tifus vai pāris gigabaitu panorāmas?
Varbūt var sakārtot, ka kompresija notiek kādā citā resursā un šeit forums griežas žigli? Ne visi dzīvo hruščovkās ar optiku - privātmājās nets pa vecu kapara drāti nav medusmaize - tāpat arī mobilais nets nav stabilitātes kalngals.
+++cipruss18 rakstīja:Jautajums foruma kungiem.tas titula bildes nav laiks nomainit augshejaas.salikt citus autinjus utt.a to sak apnikt!
Beautiful Mechanical Wonder
BadToro rakstīja:Klau vai nevar bišķi norubīt attēlu pievienotājiem brīvību?
Man šitas tik anormāli, nenormāli kretinē, ka es bieži vien izdzēšu cilvēku bildes un pats viņas samazinu un pārhostēju, jo ir konkrēti līdz kaklam, ka ienākot kādā sadaļā tur parādās šite 5gb palagi un lādējās pus stundu... Šis arī ir viens no iemesliem, kādēļ es izcinīniju "spoileru" Bet tomēr joprojām, kur viņš nav, tur ir tādas bildes un noteikti vajag palielināt ierobežojumus, lai vienkārši nevar uploadot bildes, kas pārsniedz tik un tik mb.
Ar dogmu pēc jāņiem pie šī piestrādāsim
Tad, kad Cipruss vairs nepirks E36.Laurix rakstīja:+++cipruss18 rakstīja:Jautajums foruma kungiem.tas titula bildes nav laiks nomainit augshejaas.salikt citus autinjus utt.a to sak apnikt!
Nu tad turpinam priecāties un skatīties uz esošajiem.. Forever! [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beautiful Mechanical Wonder
nu neesmu redzējis jēdzīgu risinājumu linkotajām bildēm no inboxa vai citurienes. Ja forumā uplodo bildes tad visas tiek resaizotas. bet ja tu ielinko caur IMG bildi no inboxa vai citurienes tad vinja var būt arī 100MB. es darīju tā ka vispār caur telefonu neskatījos bilžu topikus. vēl variants ir vispār aizliegt linkotās bildes..edzis rakstīja:BadToro rakstīja:Klau vai nevar bišķi norubīt attēlu pievienotājiem brīvību?
Man šitas tik anormāli, nenormāli kretinē, ka es bieži vien izdzēšu cilvēku bildes un pats viņas samazinu un pārhostēju, jo ir konkrēti līdz kaklam, ka ienākot kādā sadaļā tur parādās šite 5gb palagi un lādējās pus stundu... Šis arī ir viens no iemesliem, kādēļ es izcinīniju "spoileru" Bet tomēr joprojām, kur viņš nav, tur ir tādas bildes un noteikti vajag palielināt ierobežojumus, lai vienkārši nevar uploadot bildes, kas pārsniedz tik un tik mb.
Ar dogmu pēc jāņiem pie šī piestrādāsim
Oho! Augšā bildītes pamainījušās
Cipruss izkāpa no e36
Beidzot arī citas bildes vienīgā nelaime, tā qsx mašīna ir galīgi izplūdusi
Smaziniet download/file.php?id=44924
Savādāk index ir smagāks par vienu 1MB.
Savādāk index ir smagāks par vienu 1MB.
Kad beidzot būs iespēja iztīrīt pastkasti ar vienu klikšķi, nevis katru lapu dzēšot atsevišķi? Manuprāt, tas process ir pārāk sarežģīts. Zbal jau, vai nu es kko nemāku, vai nu pie šitā nav piedomāts
Kur tad tik daudz PM'us var šraibelēt, ka tik daudz jādzēš?!
d[-_-]b
Ja rosās pirkt/pārdod sadaļā, tad tie PMi diezgan ātri uzkrājās.Dj Plosky rakstīja:Kur tad tik daudz PM'us var šraibelēt, ka tik daudz jādzēš?!
Jā, es ar to gribētu, tie pmi ļoti atri krājās, es jau kādas 5 reizes esmu visu tīrijisInferno rakstīja:Ja rosās pirkt/pārdod sadaļā, tad tie PMi diezgan ātri uzkrājās.Dj Plosky rakstīja:Kur tad tik daudz PM'us var šraibelēt, ka tik daudz jādzēš?!
pamēģiniet ucp.php?i=pm&mode=optionsedzis rakstīja:Jā, es ar to gribētu, tie pmi ļoti atri krājās, es jau kādas 5 reizes esmu visu tīrijisInferno rakstīja:Ja rosās pirkt/pārdod sadaļā, tad tie PMi diezgan ātri uzkrājās.Dj Plosky rakstīja:Kur tad tik daudz PM'us var šraibelēt, ka tik daudz jādzēš?!
1v izveidot jaunu mapi un atzīmēt ka vecākās ziņas pārvietojas uz to mapi, kad jaunā mape pilna izdzes ārā to mapi.
2v. vienkārši atzīmēt ka vecākās ziņas dzēšanas.
ja ar to nepietiek, tad varam padomāt par iespēju izdzēst visas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- chevron_right