Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2203
- 2204
- 2205
- 2206
- 2207
- …
- 2228
- chevron_right
Tu arī vakaros izej ielās ar domu nozagt kādam diskus, bet laigan apzinies ka ar oem domkratu process būs krietni ilgāks nekā ar hidraulisko, dari to tāpat, jo lētāk???
Nu sāksim ar to ka ir jābūt tiešām tupam, lai pizģītu diskus!
Un kādēļ tāds jautājums vispār, kādēļ lai es ietu ārā un kaut no tādu darītu? Bērns esi?
Kas notiek vispār šādos gadījumos? Zvans mentiem?
Un tie diski gan jau ka arī atradīsies kaut kur! Uz kāda jau viņi stāvēs! A moš jau ārpus LV ... nu jā..
Menti noformeja visu, diskus meklešu, jo Zb jau.5os no rita pie auto tika maniti kaut kadi divi purni, celuši ar oem doņķi, vairak infas nav.
labs.Nixon rakstīja:Ar oem nav ilgāks. It sevišķi ja Tev auto nav standarta augstumā. Un ar oem donkratu dabu vienas puses abus ratus uzreiz gaisā. Protams, ja sliekšņu vietas donkratam veselas.
Kas vinjus redzejis?dynamite rakstīja:Menti noformeja visu, diskus meklešu, jo Zb jau.5os no rita pie auto tika maniti kaut kadi divi purni, celuši ar oem doņķi, vairak infas nav.
Shaubos,ka mekleshana kko dos no policijas puses.man vinji nu jau 3 meneshus megjina noskatities video kur man stiklus mashinai izshauj
ar kompatu pa brugji
Kaimiņi. No policijas puses neko ari negaidu.cipruss18 rakstīja:Kas vinjus redzejis?dynamite rakstīja:Menti noformeja visu, diskus meklešu, jo Zb jau.5os no rita pie auto tika maniti kaut kadi divi purni, celuši ar oem doņķi, vairak infas nav.
Shaubos,ka mekleshana kko dos no policijas puses.man vinji nu jau 3 meneshus megjina noskatities video kur man stiklus mashinai izshauj
Labi kaiminji.eedz ka sveshu urlatani skruve ratus noat un eko nesaka
ar kompatu pa brugji
Kādā naivā pasaulē dzīvojat,veči....
cipruss18 rakstīja:Labi kaiminji.eedz ka sveshu urlatani skruve ratus noat un eko nesaka
Nu tā ir klasiskā Latviešu domāšana!
Pateiks, tad kad pajautās!
Latvija jau maza un cilvēki, kas fenderē diskus noteikti nav tie gudrākie, visticamāk tas āmurs kaut kad brauks garām vai mēģinās kādam vēl ko nofenderēt un atrausies. Lai nu kā, ceram uz to labāko
Nu beidzat.style5 r16 ir vairak ka vajag un atrast no tiem visiem savus,ir ka adatu siena kaudzee atrast
ar kompatu pa brugji
Gan jau tad atkarībā no komplektācijas, testējuši visdrīzāk bomarņika paku, kur nekā nav, vissliktāko variantu kā saka.Dj Plosky rakstīja: Man pirmo izlaiduma datumu FL modelis (94 gads), pastiprinošās trubas jau ir (tiesa gan nevaru dotgarantiju, ka durvis kkad nav mainītas, bt pēc strāvokļa izskatās ka nē..)
Ja to disku ir tik daudz, dod man vienu komplektu.cipruss18 rakstīja:Nu beidzat.style5 r16 ir vairak ka vajag un atrast no tiem visiem savus,ir ka adatu siena kaudzee atrast
ss ir 2 komplekti
no e39 pa 180e
no e38 pa 300e
no e39 pa 180e
no e38 pa 300e
Laikam auto jāķēdē pie staba...
Cipruss18 tiki gala ar tam durvim?
Skatos ka dienas snapa jau liec bildes ar jauno krasu. Tad jau leikam ne lidz durvim.
Skatos ka dienas snapa jau liec bildes ar jauno krasu. Tad jau leikam ne lidz durvim.
Shodien nebiju aizbraucis lidz mashinai.vakar sakrasoju pa atro sparnu,lai saprastu,vai kraasa patiik
Vel 2l janoperk krasas un jauzcelj pa nakamo nedeljas nogali garazha ,lai ir kur krasot
Vel 2l janoperk krasas un jauzcelj pa nakamo nedeljas nogali garazha ,lai ir kur krasot
ar kompatu pa brugji
cik izmisušem jābūt lai zagtu r16 stajlll 5 ?
R16 atyle5 ir vieni no skaistakajiem r16 kadi lv pieejami
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2203
- 2204
- 2205
- 2206
- 2207