Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- …
- 308
- chevron_right
Laiki ir mainijušies, tas kas agrāk par e36 bija 600lati, tagad ir 500eur.cipruss18 rakstīja:Jus nopietni meklejat pa 500 euro mashinu ar ta???
briziem es brinos par shadiem sludinajumiem
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dbonc.htmlreinissp rakstīja:Ziemai jau vairāk nevajag, arī maksāt ne. Prasības jau arī vien TA un kustoša. :)cipruss18 rakstīja:Jus nopietni meklejat pa 500 euro mashinu ar ta???
briziem es brinos par shadiem sludinajumiem
tavā budžetā
ar skati
ar rwd
un ekanomisks
un kad nodosi pēc ziemas lūžņos dabūsi vel 300 eiro atpakaļ
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ej ieskrien sienā, klaun. Ko tu pierādīji ar savu linku?
Līdz 700e ne viens vien 36ais ar skati līdz pavasarim, vai pat ilgāk, un uz vietas par cenu var runāt.
Kāda velna pēc maksāt paku vai vairāk par ziemas auto, uz 5 mēnešiem lai pēc tam karotās palaistu?
Pietiek offtopiks, atbildi negaidu.
Tas lai paliek katra paša ziņā, Cipruss.
Līdz 700e ne viens vien 36ais ar skati līdz pavasarim, vai pat ilgāk, un uz vietas par cenu var runāt.
Kāda velna pēc maksāt paku vai vairāk par ziemas auto, uz 5 mēnešiem lai pēc tam karotās palaistu?
Pietiek offtopiks, atbildi negaidu.
Tas lai paliek katra paša ziņā, Cipruss.
Pēdējais labojis Reinholds - 23 Aug 2014, 15:45, kopā labots 1 reizi.
A jums nav kauns braukt ar taam naglu kasteem?nav vertigak par tiem 500 euro esosho auto prieksh ziemas?
ar kompatu pa brugji
man tas auto vajag ziemas kausam tas kas paliks pāri uz rezerves daļām un lieta slēgta
nesaprotu par ko cepiens
nesaprotu par ko cepiens
Varbūt kādam ir kāds 325i ko piedāvāt? Prasības, lai TA vismaz līdz pavasarim, buņža var būt parūsējusi, bet ne izpuvusi un lai motors galvenais griež labi, jo meklēju kaut ko driftam. Budžets 1600 eiro. Kompaktus nepiedāvāt.
Kuram no foruma ir šis auto? http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dicpg.html
Cik bez lieyajiem?kjmelnis rakstīja:Iespējams iegādāties 325i sedanu ar LPG. 1994. gads.
Krāsa - Mauritius blau metallic
Nobraukums - 214 500 km (Pieļauju, ka varētu būt patiesais nobraukums)
Motors M50B25 vanoss, strādā labi, gāzes iekārta Elpigaz, uzstādīta pirms aptuveni 2 gadiem. Auto bija automāts, manuālā kārba arī pirms aptuveni 2 gadiem likta.
Daļēja M paka, el. lūka, apsildāmie spoguļi, apsildāmie krēsli, 18 pogu OBC, klimatkontrole (analogā), kruīzkontrole, elkoņbalsts, koiloveri, ///M3 izpūtēja gala bundulis.
Virsbūve labā stāvoklī, sliekšņi teicami, grīda laba, ir šur tur virspusēji burbulīši (bagažnieka vāka stūrīši, brille priekšā, durvu ailēs), bet principā vizuāli labā stāvoklī.
Diski BBS RC090 ''Style 5'' 8J ET20 visi uz labām 205/40 riepām, braucu tagad otro vasaru.
Līdzi dodu arī ziemas riepu/disku komplektu, Dunlop Ice Sport riepas, var apskatīt manā topikā foto.
Sīkāk šo to var arī aplūkot topikā - viewtopic.php?t=1878
Cena - 2600 EUR
Var iegādāties arī bez lietajiem diskiem!
Auto atrodas Valmieras raj., Mazsalacā!
PM / [email protected] / 29197427
PĀRDOŠANĀ 93,gada kupeja 325. Motors likts no piektās sērijas M52B23. Skate līdz 26.septembrim.
Rekāro salons(blakussēdētāja apšifka nav), M bampers, difuzors un ātrumpārslēdzējs. AC schnitzer R17 diski.
CENA 1400eur!!! Bet nav akmenī kalta, jo auto nav perfekts!!
BILDES:
http://fotki.lv/lv/alniskwg/comments-41436514/
Rekāro salons(blakussēdētāja apšifka nav), M bampers, difuzors un ātrumpārslēdzējs. AC schnitzer R17 diski.
CENA 1400eur!!! Bet nav akmenī kalta, jo auto nav perfekts!!
BILDES:
http://fotki.lv/lv/alniskwg/comments-41436514/
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Mazaa meklee jaunu saimnieku,buutu labi ja pashi buutu uzstaajiigi un piedaavaatu savu cenu,var piedaavaat arii kautkaadu luuzni ar ta un gaazi apmainnaa ar piemaksu man,kautko ekonomisku,ja bmw tad labi buutu kompats. viewtopic.php?f=18&t=2839
Pēdējais labojis janeks - 25 Aug 2014, 11:31, kopā labots 1 reizi.
Un kas ir šī mazā?
Ja interesee varu arii maasu piedaavaat
Bet paldies,aizmirsu iekopeet topika linku
Bet paldies,aizmirsu iekopeet topika linku
Sakarā ar aizbraukšanu no valsts,pārdodu savu e36 coupe 2,5 vanos ar bosch vadību. Ādas salons ar apsildu utt. Neizpuvis un negribas atstāt pagalmā likteņa varā.
Piedāvajat savu cenu PM.
Piedāvajat savu cenu PM.
Pērku bmw 325tds. Sedanu, extras nav svarīgas, galvenais lai bundža normāla un motors griežas labi. Izskatīšu visus piedāvājumus. Resursi ierobežoti..vēlams līdz 800eināriem. Vēlamā atrašanās vieta ne tālāk par Rīgu... Pats esmu no Jēkabpils
Meklēju sedanu 2.5 ar manuālo. Budžets - +/-1500. Piedāvājumus pm
Ir iespēja iegādāties šo auto, cena augsta, vai mainu pret E36 kupeju vai cabrio. Vairāk info šajā topikā http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=29 ... &start=160
Interesēties patiešām nopietniem interesentiem, nevis tūristiem vai tiem kas nezin ko paši grib (vienu dien E46, otru dienu e60, u.t.t)
Pm vai 25544468
P.s Auto nav apnicis un viss man viņā patīk,un ar pārdošanu nesteidzos, vienkārši gribas auto ar divām durvīm , tas arī ir viss.
Interesēties patiešām nopietniem interesentiem, nevis tūristiem vai tiem kas nezin ko paši grib (vienu dien E46, otru dienu e60, u.t.t)
Pm vai 25544468
P.s Auto nav apnicis un viss man viņā patīk,un ar pārdošanu nesteidzos, vienkārši gribas auto ar divām durvīm , tas arī ir viss.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man liekas, Tu pats nezini ko gribi:Kupeju, cabrio, sedanu vai universāli
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224