Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- …
- 2228
- chevron_right
Ne autobusu a lohovozu. 
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nākamnedēļ sola -25 grādus. Redzēsim cik tālu tiksiet ar E36. Būs vien ar lohovozu jābrauc 
man vienalga kad es pirku ziemas tds
,tad man perekups teica : ne dreif brat etat bumer v minus 47 zavoditsa s pol tika 
man tagad pie -10 lec uz puspagriezienu. vienīgi logs aizmugurē salst ciet dēļ beigtās gumijas 
Pēdējais labojis V1Beta - 16 Dec 2012, 00:17, kopā labots 1 reizi.
dreimanis_lv rakstīja:marux![]()
tu tā runā ka ar autobusu brauktu
jā laikam beidzot kluba biedriem (īspašajiem) nerunāju par visiem, nav ko vairs teikt vai atbildēt, ceru ka saprotiet ko tagad vairums par jums domā, malači
ceru ka ruu sapratīs un ko darīs lietas labā ar
krutajiem
kluba biedriem kuri loka pirkstus
paldies par uzmanību, bija jauka saruna
ceru ka ruu sapratīs un ko darīs lietas labā ar
es negribu visu lasit
bet par ko tads cepiens vispar ir ? 
No sākuma sagaidi atbildi, pirms dirswhite_Angel rakstīja:jā laikam beidzot kluba biedriem (īspašajiem) nerunāju par visiem, nav ko vairs teikt vai atbildēt, ceru ka saprotiet ko tagad vairums par jums domā, malači![]()
ceru ka ruu sapratīs un ko darīs lietas labā arkrutajiem
kluba biedriem kuri loka pirkstus
![]()
Jāatpūšas arī
godīgi sakot, man arī jau apnīk šitie muldoņas 
Ja nepatīk kalendārs, nepērc to. Nākamgad taisīs balsošanu un būs vieglāk izvēlēties, jo ceru, ka būs daudz jaunu un foršu bilžu.
Aizveram šo tēmu, jo tāpat tas neko nemainīs.
Šodien aplūkoju dzīvajā to kalendāru, ir baigi labi. Izskatās daudz labāk, kā vienkārši bildes.
Aizveram šo tēmu, jo tāpat tas neko nemainīs.
Šodien aplūkoju dzīvajā to kalendāru, ir baigi labi. Izskatās daudz labāk, kā vienkārši bildes.
nairs, pagājušo ziem -33 grādos es ar savu e36 tik tā vien braucuA!gars rakstīja:Nākamnedēļ sola -25 grādus. Redzēsim cik tālu tiksiet ar E36. Būs vien ar lohovozu jābrauc
Es laikam savu touringu iegrūdīšu pie darba angāra dziļākajā stūrī, kamēr šitas padebilais laiks nomierināsies. Vairs nevar pabraukt
sūda ziema 
Pabraukt var ļoti patīkami, tikai patēriņš pat eko dīzelim kāpj griestos! 
Es nezinu ,man principaa ir pajaat par to ,kas ir un kas nav un kam tur sirsninja saap jo nav ticis tanii kalendaariiti ,bet vienalga ,gribeju izteikties - paris bildes ir tiesam Ok ,bet tur dazas liekas galigi nealjo ,nevis auto sakara ,bet tiesi ,kompozicijas ,bildes ...tanii tur topika kur gaja runa par to visu padarishanu ,likas ,ka ir looooti daudz labu un kvalitativu bilzhu ar kaadu odzinju ,atbilstosas gadalaikiem u.t.t ....liekas parak vienads tur viss ,bet tas ir tikai mans subjektiivais dirseeja viedoklis

KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
neiet runa par patēriņu, bet tieši burtiski par braukšanu. Pagaidām kamēr šitā putina un visur ar vēju sapūs milzīgu sniegu. Nespēj tos ceļus stumtJohnny rakstīja:Pabraukt var ļoti patīkami, tikai patēriņš pat eko dīzelim kāpj griestos!
Jāmauc virsū ķēdes! 
Gribēju uz bodi aizbraukt, izgāju no mājas, ieraudzīju sniega kaudzi, kur jābūt auto, nošpļāvos un aizgāju ar kājām
Toties rīt gan laikam būs gana ātrāk jāceļas rokas pavicināt
Bet man patīk. Dodiet vēl to balto draņķi!!! 
gincha, varbūt sniegu ielikt paciņā un tev aizsūtīt, lai būtu balti Ziemassvētki? 
Jāapsver doma laikam par stock augstumu, bet pie šādiem apstākļiem laikam tas arī daudz neko nedos 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- …
- 2228