Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2210
- 2211
- 2212
- 2213
- 2214
- …
- 2228
- chevron_right
Tūlīt gan jau kāds gudrinieks atnāks un pateiks, ka visi jaunie projekti ir sūds un labākā izvēle ir maza privātmāja mazpisānos vai dzīvoklis hruščovkā
sveiki.
Kuram ,no Mūsu foruma biedriem, ir m3 dzinējs?
Ir reālas atsauksmes par jaunajiem projektiem, ka tie ir ok, un būs ok arī pēc 20-30 gadiem, un būs nessliktāki par esošiem 40 gadus veciem projektiem?!... Bļ* nu neticu, ka esošie jaunie projekti netiek tasīti uz atpisie*?!
d[-_-]b
Īrei ir tāpat pāris priekšrocības.Emteks rakstīja:Nahuj maksāt 600eur īri ? Tur tak hipotekāro var ņemt.
1. Ja nezini vai gribi tur dzīvot ilgstoši.
2. Vari izvākties, kad nepatīk vai mainās darba vieta, pārvākties tuvāk bez liela gemara
Visam ir savi plusi un mīnusi.
Ne 1.variants ne 2.variants neko neietekmē.funkyasshit rakstīja:Īrei ir tāpat pāris priekšrocības.Emteks rakstīja:Nahuj maksāt 600eur īri ? Tur tak hipotekāro var ņemt.
1. Ja nezini vai gribi tur dzīvot ilgstoši.
2. Vari izvākties, kad nepatīk vai mainās darba vieta, pārvākties tuvāk bez liela gemara
Visam ir savi plusi un mīnusi.
Asbos variantos ielaid iekšā īrnieku, kurš tev to dzīvokli atpelnīs ar uzviju.
Nu labi.cik lielam procentam no foruma butu tada iespeja kaut tos 70k dabut lezebajaa??
Jaunie projekti pa lielam ir taisiiti VISI no letaka materiala un es zinu,ko runaju.esmu daudzos projektos piedalijies.
Sienam,griestiem plaisas paradas jau pec 6 meneshiem.pamati tiek ielieti tik atri ,ka tie nepaspej kartigi sasesties.materiali tiek iepirkti no polijas.ja latvija vates cena par m2 ir ap 8 eiro tad polija tas ir ap 5 eiro
Neviena tev neizmantos caparol vai vivacolor krasas,lai gan ari viva ir mesls.uz griestiem uzshaus sienas krasu un viss ahujena
Par to var runat un runat,katram savs viedoklis.
Katra zina ja man butu tada nauda,es celtu pats nevis pirktu jau gatavu
Jaunie projekti pa lielam ir taisiiti VISI no letaka materiala un es zinu,ko runaju.esmu daudzos projektos piedalijies.
Sienam,griestiem plaisas paradas jau pec 6 meneshiem.pamati tiek ielieti tik atri ,ka tie nepaspej kartigi sasesties.materiali tiek iepirkti no polijas.ja latvija vates cena par m2 ir ap 8 eiro tad polija tas ir ap 5 eiro
Neviena tev neizmantos caparol vai vivacolor krasas,lai gan ari viva ir mesls.uz griestiem uzshaus sienas krasu un viss ahujena
ar kompatu pa brugji
Piekrītu, tad jau labāk pašam celt, ja neplāno precēties un taisīt bērnus tad pietiek ar plašu garāžu, virtuvi, vanasistabu, guļamistabu (principā var gulēt arī garažā)
Psih-arno, vēl bija kaut kāda zila kupeja ar vnz hp-321, ss viņa vēl stāv, a_c, bija vēl viens, neatceros kāds niks bija, zinu, ka atlantis blau krasa uz rondell 0021 vairs neviens nenāk prātā.Yro rakstīja:sveiki.
Laba cena tam hp 321, var teikt lētākā evo kupeja mobile.de
Uzbūvēt pašam gan jau ka sanāk lētāk, ja vēl atstāj 188mm reduktoru un zf5 speed
Uzbūvēt pašam gan jau ka sanāk lētāk, ja vēl atstāj 188mm reduktoru un zf5 speed
Sveiki biedri!
Varbuut ir kaadam zinaams kurjers kas braukaa uz UK un atpakal pa labaam cenaam? Man vajag atvest saadas taadas skiedras detalas no tuvaakaa UK gala. Drosi PM ja ir kaadam kontakti, paldies
Varbuut ir kaadam zinaams kurjers kas braukaa uz UK un atpakal pa labaam cenaam? Man vajag atvest saadas taadas skiedras detalas no tuvaakaa UK gala. Drosi PM ja ir kaadam kontakti, paldies
cipruss18 rakstīja:Nu labi.cik lielam procentam no foruma butu tada iespeja kaut tos 70k dabut lezebajaa??
Un PSRS bija quality stuff ne? Viņi pat sienas nemācēja uzbūvēt taisnas
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Krieviem viss, kas zem 10cm, tas bija taisns
PSRS arī nav nekāds labais.LitrsALus rakstīja:cipruss18 rakstīja:Nu labi.cik lielam procentam no foruma butu tada iespeja kaut tos 70k dabut lezebajaa??
Un PSRS bija quality stuff ne? Viņi pat sienas nemācēja uzbūvēt taisnas
Bet par pamatu liešanu jāpiekrīt. Un tas nav tikai Latvijā. Tas ir daudz kur. Pie tā visa vainojami pasūtītāju nereālie termiņi, jo vairums nesaprot, ka pamatiem ir kādu laiciņu jānostāvas, viņam ir nauda, kuru iegulda un pēc iespējas ātrāk grib atgriest atpakaļ, vēl mēģina no celtnieka nokāst piķi liekot soda naudas par kavētajām dienām.
intisbyrbyr rakstīja:Psih-arno, vēl bija kaut kāda zila kupeja ar vnz hp-321, ss viņa vēl stāv, a_c, bija vēl viens, neatceros kāds niks bija, zinu, ka atlantis blau krasa uz rondell 0021 vairs neviens nenāk prātā.Yro rakstīja:sveiki.
Vo, jāLawwr rakstīja:intisbyrbyr rakstīja:Psih-arno, vēl bija kaut kāda zila kupeja ar vnz hp-321, ss viņa vēl stāv, a_c, bija vēl viens, neatceros kāds niks bija, zinu, ka atlantis blau krasa uz rondell 0021 vairs neviens nenāk prātā.Yro rakstīja:sveiki.
Dzuri,Tu tak pat nesen stastiji ka pelni 2.5k uz ronas vai kkas tuvu tam
Manis pec varu but dirsejs mazi terminatoru aciis
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:Dzuri,Tu tak pat nesen stastiji ka pelni 2.5k uz ronas vai kkas tuvu tam
8eur/h uz rokas +piemaksas darba stundas no 140-250h menesi. Talak rekini pats
Ja gribat stradat pa 5.60 uz papira un makat kautko no celtniecibas, ir velme macities un stradat tad varu safiret darba. Darba grafiks 5x8 vai 3x12
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2210
- 2211
- 2212
- 2213
- 2214
- …
- 2228