Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2211
- 2212
- 2213
- 2214
- 2215
- …
- 2228
- chevron_right
Tas 5.60 uz papira ir vienkarshi jebakj
Paligstradniekam pat vairak maksaa
ar kompatu pa brugji
Manam paligstradniekam jacipruss18 rakstīja:Tas 5.60 uz papira ir vienkarshi jebakj
Tie ir 600-700eur menesi. Tas ir +/- normals attalgojums pec nomaksatiem pilniem nodokliem un no tevis netiek prasita nekada atbildiba.
dzuris rakstīja:Manam paligstradniekam jacipruss18 rakstīja:Tas 5.60 uz papira ir vienkarshi jebakj
Tie ir 600-700eur menesi. Tas ir +/- normals attalgojums pec nomaksatiem pilniem nodokliem un no tevis netiek prasita nekada atbildiba.
Nosauc kadu laimes kantori kur maksa vairak?
Visi tevis nosauktie kantori pamatā sadarbojas ar apakšuzņēmumiem, kas darbu veic viņu vietā. Tāpēc mūsu valstī arī ir tāds bardaks celtniecības jomā.cipruss18 rakstīja:Skonto,skonto plan,re&re,utt.man turpinat?
Un 700 uz rokas palīgstrādniekam ir normāla alga.
Cik maz Tu zini par lielajiem shiem iznjemumiem.viniiem visiem ir ljoti daudz savi stradnieku un jaa,plusaa njem apakshniekus
Esmu vinjos visos stradajis un zinu vinju virtuvi
ar kompatu pa brugji
ZzevsS rakstīja:Visi tevis nosauktie kantori pamatā sadarbojas ar apakšuzņēmumiem, kas darbu veic viņu vietā. Tāpēc mūsu valstī arī ir tāds bardaks celtniecības jomā.cipruss18 rakstīja:Skonto,skonto plan,re&re,utt.man turpinat?
Tiesi ta. cik tiras ir vinu algas?
Citrus ir tada lieta ka stroika tu pisisies ari pa lietu,salu un sniegu, un tu nevari pateikt nedarisu tai pat laika pie mums darbs telpas, diezgan monotoms, pje darba galdiem, visi strumi pa rokai utt. Katram cilvekam sava darba vieta
Kas par kantori?dzuris rakstīja:ZzevsS rakstīja:Visi tevis nosauktie kantori pamatā sadarbojas ar apakšuzņēmumiem, kas darbu veic viņu vietā. Tāpēc mūsu valstī arī ir tāds bardaks celtniecības jomā.cipruss18 rakstīja:Skonto,skonto plan,re&re,utt.man turpinat?
Citrus ir tada lieta ka stroika tu pisisies ari pa lietu,salu un sniegu, un tu nevari pateikt nedarisu tai pat laika pie mums darbs telpas, diezgan monotoms, pje darba galdiem, visi strumi pa rokai utt. Katram cilvekam sava darba vieta
Tas ir ljoti apsveicami un pareizidzuris rakstīja:ZzevsS rakstīja:Visi tevis nosauktie kantori pamatā sadarbojas ar apakšuzņēmumiem, kas darbu veic viņu vietā. Tāpēc mūsu valstī arī ir tāds bardaks celtniecības jomā.cipruss18 rakstīja:Skonto,skonto plan,re&re,utt.man turpinat?
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:Cik maz Tu zini par lielajiem shiem iznjemumiem.viniiem visiem ir ljoti daudz savi stradnieku un jaa,plusaa njem apakshniekus
Tas saucas esmu stradajis visur iznemot zirgam dirsa un ratam rumba no labam darba vietam reti kad kads aiziet un vel pie tam vairakam
Kas par kantori?[/quote]ZzevsS rakstīja:dzuris rakstīja:"]Visi tevis nosauktie kantori pamatā sadarbojas ar apakšuzņēmumiem, kas darbu veic viņu vietā. Tāpēc mūsu valstī arī ir tāds bardaks celtniecības jomā.cipruss18 rakstīja:Skonto,skonto plan,re&re,utt.man turpinat?
Lielakais koka panelu maju razotajs latvija. Nevis pec reklamam bet sarazota vairuma.
Neteicu,ka tur darbs un attieksme ir pasaka.vienmer esmu gajis prom,ja ir bijos labaks piedavajums
Man nesen piedavaja braukt uz uk.darba pienakums-stropetajs
Kursi 1000 eiro,bet stundas likme 16 paundi stunda
Dzuri,ka firmu sauc?
Ari stradaju firmaa kura taisa panelju majas,bet algas lielakas
Dzuri,ka firmu sauc?
ar kompatu pa brugji
Kapec tad tu tur neesi? nosauc kur tu strada, jo pie mums no daudziem kantoriem parnakusi del stabilitatescipruss18 rakstīja:Neteicu,ka tur darbs un attieksme ir pasaka.vienmer esmu gajis prom,ja ir bijos labaks piedavajums
Dzuri,ka firmu sauc?
Ja jau tu tada sfera strada tad tev lielakos konkurentus vajadzetu zinatdzuris rakstīja:Kapec tad tu tur neesi? nosauc kur tu strada, jo pie mums no daudziem kantoriem parnakusi del stabilitatescipruss18 rakstīja:Neteicu,ka tur darbs un attieksme ir pasaka.vienmer esmu gajis prom,ja ir bijos labaks piedavajums
Dzuri,ka firmu sauc?
Proffab
Mums nav konkurentu,jo ieksh lv mums objektu nav vispar
Par uk,esmu pietiekami pa arzemem stradajis un pietiek.gribas maajaas.
Pēdējais labojis cipruss18 - 11 Jūl 2017, 21:26, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Zinu maz, bet esmu pats re un re būvētajā mājā divos dzīvoklos remontu ar čomu pabeidzis, jo iepriekšējais apakšuzņēmums bija sūdus sataisījis. Kā arī bijis ļoti daudzos jaunajos projektos. Lielākoties visur ir DDM.cipruss18 rakstīja:Cik maz Tu zini par lielajiem shiem iznjemumiem.viniiem visiem ir ljoti daudz savi stradnieku un jaa,plusaa njem apakshniekus
Kads viniem sakars ar panelu majam?cipruss18 rakstīja:Proffab
Ko varētu labu ieteikt, 5gadi norukāt pa stroiku, gribētos kaut ko pamainīt dzīvē.
Nekādus zelta kalnus nevajag.
Nekādus zelta kalnus nevajag.
Daudzus darbus veic palīgstrādnieki, kuri maz ko sajēdz un viss tiek taisīts uz tjap ljap lai ir torgovij vid un lai tik ātrāk objektu nobeigtu. Un pēc gada vai diviem visi tie kasjaki sāk līst ārā...cipruss18 rakstīja:Kas tieshi tur ir DDM?
Man māsīca gadus 9-10 atpakaļ nopirka tiko uzceltu māju piņķos, pēc 5 gadiem plaisu bija dahuja un apmetums pamazām bira nost. Ar grūtībām tika vaļā no tās mājas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2211
- 2212
- 2213
- 2214
- 2215
- …
- 2228