Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- …
- 2228
- chevron_right
Paldies par apsveikumu!Silvia rakstīja:CelicaClub Latvija vārdā sveicu visus e36.lv foruma lietotājus un kluba biedrus Ziemassvētkos un Jaunajā gadā!
[img]http://content26-foto.inbox.lv/albums/e ... ed.jpg[img]
Kā vienmēr ļoti patīkami!
man te atkal sanāk tā, ka divi acer`i strādā, bet divi hp ar mātesplates defektiem ir remontēti... var jau pieturēties pie stereotipiem, bet ne vienmēr dzīve iet ar teoriju kopā. galvenais ir saudzīgi lietot ierīci un viņa tev kalpos gadiem.
Tas noteiktajiem Hp modeliem tas matenes lido. Vairak besi akd slikta paika bijusi, vai pēc remontiem...
Atlak sāk karst ļoti, degt...
Atlak sāk karst ļoti, degt...
Pats lietoju TOSHIBA, ģimenē ir vēl viens šīs firmas portatīvais un problēmas nav bijušas, ja neskaita, ka vienreiz sulu uzlēju uz klaviatūras- bet nekas dramatisks nenotika.
Un par to, ka acer ir visai lēts, neveikls dizains- tas gan, bet nedomāju, ka tam jābūt no noteicošajiem argumentiem izvēloties datoru.
Meklē akcijas... un ne vienmēr izdevīgāk ir pirkt internetā- pats uz akciju nopirku Euronics veikalā.
Un par to, ka acer ir visai lēts, neveikls dizains- tas gan, bet nedomāju, ka tam jābūt no noteicošajiem argumentiem izvēloties datoru.
Meklē akcijas... un ne vienmēr izdevīgāk ir pirkt internetā- pats uz akciju nopirku Euronics veikalā.
Man ir Toshiba L750, nekādu problēmu, lietoju jau kādu pusotru gadu
Bet paturpinot laptopu tēmu. Meklēju datoru, kam ir max ilgs baterijas darbības laiks, cenā līdz kādiem 300ls, ne vairāk. Varbūt kāds var ieteikt konkrētu modeli?
Bet paturpinot laptopu tēmu. Meklēju datoru, kam ir max ilgs baterijas darbības laiks, cenā līdz kādiem 300ls, ne vairāk. Varbūt kāds var ieteikt konkrētu modeli?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
man ir laukos 9 gadus veca gauja
kura vel pat tagad kadu labu loptpu poga ara
bet ta panemu sev hp elitebook ar i7 proci un kautkadu super mega atru cieto
vienkarsi lido viss
un ka ladejas iekša

bet ta panemu sev hp elitebook ar i7 proci un kautkadu super mega atru cieto
Noteikti!!! :)Sabinchix rakstīja:Vai dieniņ, mīļš paldies foršajam celica klubam![]()
![]()
![]()
Bučas Jums arī daudz un tad jau gaidīsim jauno gadiņu pilnu ar visādiem kopīgiem pasākumiem![]()
Šovakar, ap 22:00, pie norādījuma zīmes "pa labi", nogriezos pa kreisi un pēc 15 sekundēm jau stāvēju ceļa malā ar smaidu sejā
Nu, nekādi nesanāca pierunāt, ka Ziemassvētki ir piedošanas laiks
20Ls..
Manuprāt, šim auto vieta būtu Motormuzejā, bet par to jau lems tagadējais vai nākamais īpašnieks.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... eomcj.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... eomcj.html
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
mašīna jau pirms tam ir ielikta iekš ss, kad braucējs bija dzīvs. sazvērestība ?
+1, lai noliek blakus OSCaram vai uztaisa kādu stendu. Nevar tā vienkārši pārdot, lai aiziet aizmirstībā. 
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Salatēvs ar kruto bembi.
Tēlo baigi lielo lempi.
Berniem dala dāvanas.
Baida vecas tantiņas.
Gaišus un siltus šos Ziemassvētkus!
Tēlo baigi lielo lempi.
Berniem dala dāvanas.
Baida vecas tantiņas.
Es tikko gribēju šo pašu pantiņu postot!

visiem prieciigus sveetkus .. 
Liels paldies par apsveikumu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Priecigus visiem ziemieshus! Man ši noteikti ir viena no gada labakajam dienam , lai kada stadija es tagad butu
.
Ja domā par lēto galu līdz kādiem 300ls, tad neiesaku ņemt ne HP ne Lenovo. Aceri neiesaku jebkādā cenu kategorijā. Reāli skaties uz Dell. Arī Samsungi tagad kļuvuši kvalitatīvāki. Vēl nesens labs un lēts atklājums ir Packard Bell. Tas zīmols gan pieder Acer, bet tas skaitās Acer kvalitatīvais gals. Ja Acer tiek samests kopā un tirgots, tad Packard Bell tiek rūpīgi notestēti. Pats tādu vienu lēto apskatīju, aptaustiju, patestēju - atzinu par labu esam.možais rakstīja:Ir doma iegadaties portativo - kadu izveleties lielaja izvelnu jukli - HP, acer, dell, gauja, asus..
Internetam, kadreiz kadai spelei, bildem, filmam - ikdienas lietosanai ...
No Lenovo labi sākās tikai Thinkpadi. Ideapadi ir tādi so so. No HP uzskatu ka tikai ProBook ir vērts pirkt.
Ja ko sīkāk gribi zināt - droši raksti/prasi. :)
uzlaboja garīgoRapakivi rakstīja:Salatēvs ar kruto bembi.
Tēlo baigi lielo lempi.
Berniem dala dāvanas.
Baida vecas tantiņas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 227
- 228
- 229