Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- …
- 2228
- chevron_right
Asus arī ir ok jebkurā cenu kategorijā.
http://www.1a.lv/datortehnika/portativi ... /14454151/
Sveiciens svētkos no manas māsiņas Īrijā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Miiljo salaveciit. Sogad neveelos saldumus un mantas. Sogad ljoti veelos jaunu radiatoru. Esmu bijis labs. 
nav ne vainas, bet tā dinamiskā karte no spēlēm karsīs.agRo rakstīja:http://www.1a.lv/datortehnika/portativi ... /14454151/
dogMa rakstīja:Šovakar, ap 22:00, pie norādījuma zīmes "pa labi", nogriezos pa kreisi un pēc 15 sekundēm jau stāvēju ceļa malā ar smaidu sejāNu, nekādi nesanāca pierunāt, ka Ziemassvētki ir piedošanas laiks
20Ls..
lāābs, tāa sasmējos
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
nezinu, man ir Acer's un nevarētu sūdzēties par viņu, nedaudz vairāk kā gadu lietoju, viss bumbās, vēl plēvītes virsū, baterija nav lietota, un aizvērts arī viņš ir labi ja 5-6x ciet... Protams gribu kaut ko jaunāku, ar lielāku ekrānu, a to 15,6'' paliek pa mazu...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Ho.HO.HO priecīgus ziemassvētkus. Manā galā -6 grādi un līst smalks lietus 
nu ta ļautiņi priecigus jums ziemišus un ari jauno gadu lai ir jusu ģimenes visi vesali un particigi

Man bik preteeji, tiesa gan skiet ka piekaasadogMa rakstīja:Šovakar, ap 22:00, pie norādījuma zīmes "pa labi", nogriezos pa kreisi un pēc 15 sekundēm jau stāvēju ceļa malā ar smaidu sejāNu, nekādi nesanāca pierunāt, ka Ziemassvētki ir piedošanas laiks
20Ls..
1. jau mirkskina pa gabalu citi.
2. braucu pilseetaa braucu 60 -61
3. aptur , domajau nu neko reidi vai kas..
4. juus aatri braucaat, tak 50 jaabrauc, saku nu no riigas, tas taa pienjems normaali ( nepateicu ka uz 60 pienjemts normaali)
5. seezu shim auto, saka nu sods bargs, saku vaitad tik traki, nu jaa diezgan. skatos tai meerijumaa pie loga (69 km/h), prasu tas mans aatrums? saka ka jaa, saku mm tik nu aatri gan es nebraucu, bet jums jau ieriices nemelo..
6. rezultaas 1x zaljais un laimiigi ziemassveetki.
buutu protokols, tad jau prasiitu pieraadiit, bet vinju tur bija daudz, skeit 2 auto, ticu ka nebiju vieniigais ar taadu uzraadiito aatrumu..
p.s jāa un vakraa likvideets bampers arii
riepas 205/55 r16..
šodien ilgi staigājot pa māju meklējot eglītei kāju neko neatradu - izleemu stiprināt vienā no saviem borbetiem...
rezultāts ir ok
visiem gaišus un saticīgus svētkus

visiem gaišus un saticīgus svētkus
šitais labsmožais rakstīja:šodien ilgi staigājot pa māju meklējot eglītei kāju neko neatradu - izleemu stiprināt vienā no saviem borbetiem...rezultāts ir ok
![]()
visiem gaišus un saticīgus svētkus![]()
tikai majiniekiem aizliedzu sveciites eglite likt, iztiksim ar bumbām un gaismiņām.. 
es sev zem eglites pabazu melno valmiermužas iepakojumu
tipa jataisa davanas 12:00 un tur vecits man pivciti atnesis
maneja tad nevares purkšket ka es vakara pivciti dzeru 
Buchas visiem Ziemiishos

Kas tagad ir policijai, iskras? Ja jā, tad tām var parādīt pirms cik ilga laika fiksēts redzamais ātrumsAgris rakstīja:5. seezu shim auto, saka nu sods bargs, saku vaitad tik traki, nu jaa diezgan. skatos tai meerijumaa pie loga (69 km/h), prasu tas mans aatrums? saka ka jaa, saku mm tik nu aatri gan es nebraucu, bet jums jau ieriices nemelo..
6. rezultaas 1x zaljais un laimiigi ziemassveetki.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
es kad braucu 3 dienas atpakaļ caur Saldu, tur tieši aiz apļa volvo stāvēja un pat ar visu tumsu varēja redzēt kā jamie salonā fēno 
Šeit ir kāds no Balviem?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nju ta beidzot mums ar manu mazo e36 ir gadiņš kā esam kopā
Tieši gadiņu atpakaļ tā bij man mana mazā Ziemassvētku dāvaniņa
Cerams, ka vēl ilgi būsim kopā ar mazo

Tieši gadiņu atpakaļ tā bij man mana mazā Ziemassvētku dāvaniņa
Cerams, ka vēl ilgi būsim kopā ar mazo
Nju tad sveicu un patikami ar savu s
kaistuli to nosvinet! 
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... 
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- …
- 2228