Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 2228
- chevron_right
Jau pagājušo ziemu liku katona nāsis(sava orižinal sistema) ... ir ok....tik vizuālais! bet galvenais lai ir silti!chaboska rakstīja:Ko domājat par kartonu nāsīs? Vnk šodien braucu u Siguldu ar cepuri un cimdiem rokās, kā ledusskapī
Benzīns! Stāvot uzsilts, taču braucot temperatūra krītās!
Kaut arī benzin..labāk, lai ātrāk uzsilt.... pašam ātrāk siltāk un dzinējam labāk!Mafijs rakstīja:Neko labu nedomāju. Benzīnnieks Tev ?chaboska rakstīja:Ko domājat par kartonu nāsīs? Vnk šodien braucu u Siguldu ar cepuri un cimdiem rokās, kā ledusskapī
Tad bija jāuzsilst.
Tagad ņemot palīgā loģiku, varētu secināt, ka ir problēmas ar termostatu.
Savam nekad neesmu licis kartonus vai ko tamlīdzīgu, uzsilst arī ja krietni pāri -20. Pēc 10 - 15 km ir darba temperatūra.
Esmu pamanījis, ka brīžiem, ne pie lieliem mīnusiem lēkā temperatūra. Zinu, ka termostats iet uz beigām!
Tad mainām tik nost !
Tātad jautājums, vai iesējas mājas apstākļos nomainīt termostatu M42B18 motoram? Un varbūt varat precizēt, kur šis atrodas?
Moš šeit? http://www.passion-e36.com/t19716-Rempl ... indres.htmchaboska rakstīja:Tātad jautājums, vai iesējas mājas apstākļos nomainīt termostatu M42B18 motoram? Un varbūt varat precizēt, kur šis atrodas?
Ehh šodien interesanti pavadīts vakars ar VW disel power
Nekad neperciet dīseli
Nekad neperciet dīseli
VW diseli? Vai disel kā tādu> ?rews rakstīja:Ehh šodien interesanti pavadīts vakars ar VW disel power
Nekad neperciet dīseli
nekādu disel esmu reāli nomicijies un ja viņš man no rit tagad nepieleks, būšu ļoti dusmiigs
esmu piedarbinājis busiņu disel... aķītis kanapi gieza....pareizās kustības/ darbības (nācās padarboties, bet ..)un pieleca!rews rakstīja:nekādu disel esmu reāli nomicijies un ja viņš man no rit tagad nepieleks, būšu ļoti dusmiigs
Man kolēģis Voyager dīzeli gājis plkst3 naktī sildīt, lai no rīta uz darbu tiktu... Diesel power!
Nav ko gulēt, 3 naktī jāpavēdina galvba
Morgens tauta !
Pusceļš līdz Omjakonas temperatūrai jau ir ! -32 man rāda aiz loga !
Pusceļš līdz Omjakonas temperatūrai jau ir ! -32 man rāda aiz loga !
Nu nezinu man rāda -27.....bļin cik auksts...
Labs rīts..
NU man aiz loga -26 cimdi pie rokas salst..
NU man aiz loga -26 cimdi pie rokas salst..
Chaboshka - noteikti maini termostatu.
Tētim A6 pat vasarā stavēja viss motors aizklāts, un tad tikai varēja dabūt darba temp., a tagad ziemā ar jaunu termostatu bez nekādiem kartoniem uzsilst. DIESEL POWER!
Tētim A6 pat vasarā stavēja viss motors aizklāts, un tad tikai varēja dabūt darba temp., a tagad ziemā ar jaunu termostatu bez nekādiem kartoniem uzsilst. DIESEL POWER!
Labs jau labs tas rīts , bet nežēlīgi auksts... Man darbā kompī rāda -25 un saulīte
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25