Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- …
- 2228
- chevron_right
Aizvediet mani mājās kopā ar manu auto 
kurš pārlieku nosvinējās. auto vai tu?dogMa rakstīja:Aizvediet mani mājās kopā ar manu auto
Laikam jau, ka es 
Armando rakstīja:auch![]()
jegers+tonnam alus+viskijs+sampis=bedigs variants
tur jau nav tālu līdz ātrajai palīdzībai.
ps.: 0,7l jameson, tik sejas krāsa tāda dīvaina un pleķi kkādi.
Laimīgu šiten te to jauno gadu visiem !
tira vodka un nekadu pohu
laimigu jaums jauno gadu 
pec vakardienas plosišanas pa laukiem sodien statistika 10 maziņas lurejušas manu profilu

pec vakardienas plosišanas pa laukiem sodien statistika 10 maziņas lurejušas manu profilu
Rīgā neviens nav mani dzirdējis braucam ? 
he, smieklīgi palasīt
Nu ko, es arī jums visiem novēlu, daudz veselību, daudz mīlestības, daudz draugus, daudz naudu un daudz visu pārējo. Un neticiet tam, ka laba daudz nevajag
Vajag gan! Un jo vairāk , jo labāk
bučas visiem un tiešām veiksmīgu šo čūskas gadu

bučas visiem un tiešām veiksmīgu šo čūskas gadu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Galvenias, ka visi naudu novēl
Bet nu tas tā. Darbā visi tādi bremzēti. Nesaprotu tas pohu dēļ vai tāpēc, ka nepamet apziņa, ka brīvdienas beigušās un nākamās ilgi vēl nebūs.Prieks vismaz, ka ielas tukšākas, jo daudzi atvaļinājumus sagrābušies.
Kādas kuram apņemšanās uz Jauno gadu?
Kādas kuram apņemšanās uz Jauno gadu?
stockpakot mašīnu cik vien var. nepatīk man M paka. tas tik pat kā st5 jau 
Tas gan. Šitas konservatīvisms man ar ne visai patīk. Bet nu pāriet uz stock... Tad vismaz krutus diskus vajag (ne tādus kā citiem) vai kādu citu sažuvušo vīnodziņu [lasīt:rozīnīti].
Beidziet te cepties par Style5 diskiem, tā kā viņi būtu tikpat cik bleķinieku. Nav jau gluži tā, ka vēl vasarā varēja spaini likt zem zoda siekalām.
Plāns ir jau domāt par pavasari, jo ārā līst un sniegs kūst, bet atcerējos, ka janvāris un februāris vēl priekšā.
Gribu rīt no rīta sauli, +25 grādus, sausus ceļus un tīru auto. Paldies.
Plāns ir jau domāt par pavasari, jo ārā līst un sniegs kūst, bet atcerējos, ka janvāris un februāris vēl priekšā.
Gribu rīt no rīta sauli, +25 grādus, sausus ceļus un tīru auto. Paldies.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Es sapratu, ka ziemassvētku vecītis tomēr neeksistē
Nebija man ne 2,5 motors, ne bloķis un arī ne mocītis, ko tik ļoti vēlējos zem eglītes redzēt..
Nju labi wismaz šim gadam cerams man būs mocītis garažā arī

Nebija man ne 2,5 motors, ne bloķis un arī ne mocītis, ko tik ļoti vēlējos zem eglītes redzēt..
Nju labi wismaz šim gadam cerams man būs mocītis garažā arī
Gan jau šā gada decembrī vai ap to laiku
kā jau pēdējos gadus 
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Aizbraukt uz sezonas lielajiem pasākumiem, dažiem izbraukumiem (e36.lv)A!gars rakstīja:Kādas kuram apņemšanās uz Jauno gadu?
Piedalīties driftā, ielas klasē un izcīnīt TOP3. (Cerams, ka Siikais ar pievienosies)
Gads ir bijis tik šausmīgs, cik vien varēja būt. Ceru, ka šis gads man palīdzēs kļūt par uzvarētāju jebkura jomā.
Pavīdēja ( iespējams jaungada apņemšanās ), ko varētu izdarīt. Bet tad ir jautājums.
Cik izmaksātu manam E36 apmainīt kārbu no automāta uz manuālo? Materiāli + darbs.
Interesē, protams, iespējami zemākās izmaksas, tādos apstākļos, kad pats to nevaru izdarīt, jo nav ne ar ko, ne kur.
Cik izmaksātu manam E36 apmainīt kārbu no automāta uz manuālo? Materiāli + darbs.
Interesē, protams, iespējami zemākās izmaksas, tādos apstākļos, kad pats to nevaru izdarīt, jo nav ne ar ko, ne kur.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- …
- 2228