Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 2228
- chevron_right
Pie LMT mājas arī rādīja ap 9iem -25 grādi. Būtu labāk +25.
OOOO jāāā' beidzot mums ar Ruu sakrīt domas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Beidzot?
Viss kārtībā , vienkārši esmu ievērojusi, ka mums bieži atšķirās viedokļi , bet tas jau labi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vakar arī braucu, tad dzinēja temp datčiks aizgāja līdz galam un atpakaļ uz vidu. Arī termostats jāmaina? Domāju tulīdz dzinējs ies pa gaisu
wrum, wrūūūm
Jautājums, varbūt kāds gudrais prāts spēs palīdzēt... Kapēc mašīnā nepūš ne kripatiņas silto gaisu ??? tikai auksto Termostats jauns, Antifrīzs līmenī.. bet trubas kuras aiziet no motora uz salonu, ir aukstas... Nju ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
waarna - Tev tur izklausās ka vispār termostats gļukus met, a moš pats dačiks..
Podziņ - a atgaisots ir?
Podziņ - a atgaisots ir?
Eeeee mmm, kāds antifrīza stāvoklis? Varbūt aizsalst?waarna rakstīja:Vakar arī braucu, tad dzinēja temp datčiks aizgāja līdz galam un atpakaļ uz vidu. Arī termostats jāmaina? Domāju tulīdz dzinējs ies pa gaisu
Pirmais kas man likās, ka aizsalst, bet es itkā lēju klāt... Tūlīt paskatīšos.
wrum, wrūūūm
Man tieši tas pats..Podziņa rakstīja:Jautājums, varbūt kāds gudrais prāts spēs palīdzēt... Kapēc mašīnā nepūš ne kripatiņas silto gaisu ??? tikai auksto Termostats jauns, Antifrīzs līmenī.. bet trubas kuras aiziet no motora uz salonu, ir aukstas... Nju ?
Ir atgaisotsRuu rakstīja:waarna - Tev tur izklausās ka vispār termostats gļukus met, a moš pats dačiks..
Podziņ - a atgaisots ir?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Braucu ar sapistu termostatu, nekadu problemu neredzu.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Ienīstu šito aukstumu - sēžu mājās ar 38 grādiem
Lāsmiņ, zinu kas tev var palīdzēt 100 grami
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Jāpamēģina
Labaakaas zaales ir!!!
4 apelsiini
2 greipfruuti
1 paliels citrons
No taa visa izspiezham sulu ,atshkjaidam ar siltu uudeni un vismaz 3 glaazes dienaa jaaizdzer! Redzeesi ka naakamajaa dienaa jau jutiisies daudz labaak
4 apelsiini
2 greipfruuti
1 paliels citrons
No taa visa izspiezham sulu ,atshkjaidam ar siltu uudeni un vismaz 3 glaazes dienaa jaaizdzer! Redzeesi ka naakamajaa dienaa jau jutiisies daudz labaak
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu ar tiem 100 gramiem tikai muti piesmērēs...Podziņa rakstīja:Lāsmiņ, zinu kas tev var palīdzēt 100 grami
Nu labi, tad jāsaka tā, Lāsmiņ, pielejies šodien, bet ar mēru
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pat iedomāties negribu cik tas viss skābs, bet vispār jau zālītes labas :)Orkaans rakstīja:Labaakaas zaales ir!!!
4 apelsiini
2 greipfruuti
1 paliels citrons
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 2228