Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- …
- 2228
- chevron_right
Tu tak zini kur mani satikt. :)djjys rakstīja:Ew dzeki tas vairs nav nopietni. errvi tu laikam gribi loti mani satikt. Kurs ir tas kas tur ielika to Murgu pa mani. atdzistas ja nav nav slabo!!!
Ar g1rts viss pa diskiem sarunats.
Es nevienu nesmu apzadzis, kas tas pa mulkibam!!!!
Vai tiesham jakope ara Shis visas mulkibas un jasudz tiesa forumi ka neseko lidz kas te notiek!!!
man laikam ka 1. un 12.A!gars rakstīja:Manas favorītes 1. un 6. nu labi arī 8.kas ir http://www.klubs.lv/galleries/o:859481/
Un jā, man jāsaka ka Sabinčiks ir ar piemīlīgāko sejiņu
bet ja sabinciks toc vareeja ieguut uzvaru, jo foto ir ideals, krasas saiet kopa, sabincika iedegums un utt..
M.K.
Paldies par jaukajiem vārdiem, bet nekas ir kā ir

By the way..
Sveicu šodien dzimšanas dienā - Gekons, Garais (30), MelnaisTroksnis (25), archels (22), Kon4a (21).. uuun protams arii sevi..

Sveicu šodien dzimšanas dienā - Gekons, Garais (30), MelnaisTroksnis (25), archels (22), Kon4a (21).. uuun protams arii sevi..
M.K.
Palies!kmartiiiini rakstīja:By the way..
Sveicu šodien dzimšanas dienā - Gekons, Garais (30), MelnaisTroksnis (25), archels (22), Kon4a (21).. uuun protams arii sevi..![]()
![]()
Pievienojos sveicieniem, ka ari sveicini jubileja tev...
Sveicieni šodien visiem foruma vārda brāļiem 
Labrīt visiem, un diena var sākties

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
naktsmaiņa ? 
nop, vienā darbā par daudz brīvdienu(jo nav pasūtījumu), bet otrs darbs tik pa naktīm reizi četrās dienās
sāk veidoties atkal nepareizs dienas režīms 
tu gadījumā nestrādā Olaines maxima bāzē ? tur pasūtījumi tagad maz.
Nop, maximā nerukāju. Pasūtījumi piertrūkst Tallink hotels konferenču centram, bet tā ir katru gadu janvārī, no darbiem ne šis un ne tas, un alga ar draņķīga 
janvārī visur vāji ar pasūtījumiem. cilvēki tak svētkiem izlikušies.
Sakaraa ar to ka iestajos c kat kursos,bet jasak iet pec 2ned uzjautasu vai kads zin c kategorijai un 95kodam ir atseviski noperkama sava graamata vai kkas taads?
Ps ja nu kadam ir,varbut varam sarunaat iznomaat?
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Liekas ,ka 95 kodam nav nopeerkams materiaals , viss ir ieksh csdd majas lapas pie MK noteikumiem ! 
To kodu iegūt ar papildus kursiem, pēc C kategorijas iegūšanas!Beigtais rakstīja:Sakaraa ar to ka iestajos c kat kursos,bet jasak iet pec 2ned uzjautasu vai kads zin c kategorijai un 95kodam ir atseviski noperkama sava graamata vai kkas taads?![]()
![]()
Pazinjojums te
varbut kads vnk palaidis garam vai ko :) So ceturdien ejam spelet basi, sikak : viewtopic.php?f=3&t=1222
V1Beta, vēl viens tāda tipa teksts no tevis, atpūtīsies kādu brītiņu no šīs sadaļas. Kārtojiet, lūdzu, savas attiecības caur PM. Nepiemēslojiet šeit. Mēslojiet powerā, ja tur visiem patīk tāda tipa sarunas.
man nav vārdu.
Man arī trūkst vārdu, tāpēc jāsāk draudēt
CIK var vienu un to pašu čurāt? Visi tāpat zin, kas un kā. Punkts, lūdzu!
kā teiksi boss. man vismaz ar vienu reizi pietiek 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- …