Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- …
- 2228
- chevron_right
Ai kaa negribas piektdienaa straadaat. 
Kā man besī ka piektdienās no rīta puses darbā darīt pinīgi nav ko, bet vakarpusē visiem visu ievajagas un pēc tam jāskraida. Izskatās ka šodien būs kas līdzīgs. 
toč... no rīta nebij ko darīt, tagad visādi brīnumi notiek.... uz vakaru viss iet pa grunti

turamies!!!
Vsjo puikas, līdz darba dienas beigām šodien palicis drusku. No sākuma jādodas uz kulturālu pasākumu - teātri. Un tad pa taisno jāmauc uz strīptīz bāru
Beidzot 5diena! Lai jums šajā nedēļas nogalē labi noeiet! 
Piekriitu , kalendaars irShreks rakstīja:Beidzot arī manās mājās e36.lv kalendārs, paldies erda'm!
Nakam gad buus liimeni augstaak ,jo visi breeku ceeleeji gada garumaa taisiis kvalitatiivas bildes - domaaju buus daudz gruutaak izveeleeties !
šodien atnākusi ierakstīta vēstule. lieku savas vakariņas uz spēles, ka tā ir no mentenes par tiesu.
Tev ari pa tiesam patik dzivot??? kas tev pa ziepeem? mosk varu izrucit!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
viens subaru jau šogad ielūza. tev to vajag ?
kā es nobijos braucot mājās. braucu lejā no tilta un ātrums kaut kur 55 varēja būt. un pēkšni zibsnis nenormāli spožs, sarkanīgs kā radaram. un toč tai pašā vietā kur stāvēja radars. un man vienkārši pamira kājas un rokas tai brīdī.
tad es paskatos debesīs un salūts
tad es paskatos debesīs un salūts
Lieta tāda kad šeit esmu jauniņais un vel nav e36 ( krāju priekš 328C), bet ir aizlienēts Mersedes Diesel. Ir RWD un mācos pareizi un samest viņu. Esmu no RĪgas un cik esmu ievācis info tad Alfā sauc uzreiz mentus kā sāc griezt, tad nu ir Elkors, bet tur arī ir sava problēma, jo ir pārāk tuvu un atklātu galvenai ielai... vopshim rausots no mentiem.
...Ko es vēlos no Jums? Lai jūs man ieteiktu, kadu labu vietu prieksh Low skill ...kur varētu pamācīties pagriezt un nesasit mašīnu. + nekadu mentu
...Ko es vēlos no Jums? Lai jūs man ieteiktu, kadu labu vietu prieksh Low skill ...kur varētu pamācīties pagriezt un nesasit mašīnu. + nekadu mentu
say What???
kā tu vari izručīt?djjys rakstīja:Tev ari pa tiesam patik dzivot??? kas tev pa ziepeem? mosk varu izrucit!!!
p.s. viņš tomēr nav izbanots? mums kas cēla brēku piesola banu, a uzmetējs tomēr nav izbanots
Personīgi es negribētu, aizdodot mašīnu, lai ar viņu kāds jauneklis pa laukumu ''jāj'' un mācās driftot, bet nu nav jau mana darīšana.Coupe rakstīja:Lieta tāda kad šeit esmu jauniņais un vel nav e36 ( krāju priekš 328C), bet ir aizlienēts Mersedes Diesel. Ir RWD un mācos pareizi un samest viņu. Esmu no RĪgas un cik esmu ievācis info tad Alfā sauc uzreiz mentus kā sāc griezt, tad nu ir Elkors, bet tur arī ir sava problēma, jo ir pārāk tuvu un atklātu galvenai ielai... vopshim rausots no mentiem.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Tak braukaapa Alfu, tur kur placiits pie Sportlanda snowparka, tur neviens Tevi nedziis prom. Plashums ir pietiekosh, un arii citi e36 meedz tur paraadiities, taa ka ieguusi arii kaadu pieredzi no citiem lietotaajiem.Coupe rakstīja:Lieta tāda kad šeit esmu jauniņais un vel nav e36 ( krāju priekš 328C), bet ir aizlienēts Mersedes Diesel. Ir RWD un mācos pareizi un samest viņu. Esmu no RĪgas un cik esmu ievācis info tad Alfā sauc uzreiz mentus kā sāc griezt, tad nu ir Elkors, bet tur arī ir sava problēma, jo ir pārāk tuvu un atklātu galvenai ielai... vopshim rausots no mentiem.
viewtopic.php?f=18&t=4173
es mētāties mācījos jau vasara pa granti uz līkumiem. nu sanāca paŗis reižu apraut riņķi par 180°. toties tagad ziemā varu savākties un pat speciāli pakaļu pamētāt šķērsām un zinu, ka nesametīšos.
seko tēmai "ziemas prieku baudīšana darba dienās" un mauc barāCoupe rakstīja:Lieta tāda kad šeit esmu jauniņais un vel nav e36 ( krāju priekš 328C), bet ir aizlienēts Mersedes Diesel. Ir RWD un mācos pareizi un samest viņu. Esmu no RĪgas un cik esmu ievācis info tad Alfā sauc uzreiz mentus kā sāc griezt, tad nu ir Elkors, bet tur arī ir sava problēma, jo ir pārāk tuvu un atklātu galvenai ielai... vopshim rausots no mentiem.
nu skaties moš drīzumā toč es Tev kaut ko pārdošuuteo rakstīja:Šonakt sapņoju, ka no RENIO nopērku diskus r16 ar plauktu un sarkaniem centriem, takā style 5, pa 120lsBija vēl trīs pircējis, bet viens solīja 110ls, otru RENIO atšuva, lai gan arī solīja 120ls
Pats labākais, ka RENIO bija bagažnieks, kurā stāvēja tie diski kurus pirku un vēl daudz visādi citi, laikam super liels
vai tad e36 kupejām un kabrikiem lika dzinēju M52TUB28 no zavoda?
Lika M52B28 (ar vienu vanosu). M52B28TU (ar diviem vanosiem) nelika.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- …
- 2228