Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- …
- 2228
- chevron_right
un pirms tam kada zonde bija ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Viņam 2.5tu dzinējs. Tev tāda zonde neder :)
ehhh 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
E36 2.8 ar diviem vAnusiem nemaz nemēdz būt? Tikai sākot ar E46?dogMa rakstīja:Lika M52B28 (ar vienu vanosu). M52B28TU (ar diviem vanosiem) nelika.
Jā.
Tikai M3 Euro nāca 2 vanosi.
Tikai M3 Euro nāca 2 vanosi.
Dievs staavi klaat tam cilveekam kursh nopirka manu veco sedanu no Autohofa. Kas zin, varbuut driiz paraadiisies jauns topiks pie Mans E36... 
viewtopic.php?f=18&t=4173
Man arī jāmaina zonde, skatījos gros'ā, boscham cena ar atlaidi 90 ar kko latiOrkaans rakstīja:Es savam tikko nomainiiju zondi! ieliku BOSH. Cena ap 55Ls
un GMM cena bija 199. Kur un kādas jūs pērkat?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
NU pie manis var dabūt lētāk nekā grosā
Orkāns ir dzīvs piemērs.. 
Pie ervvis ir vislabaakaas cenas!!!! Gross arii iepeerk pie ervvja un tad liek savu uzcenojumu

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pie ervvis ir vislabaakaas cenas!!!! Gross arii iepeerk pie ervvja un tad liek savu uzcenojumu
tu vinas pats taisi, vai ari no honkongas ieperc kvantumaa?ervvis rakstīja:NU pie manis var dabūt lētāk nekā grosāOrkāns ir dzīvs piemērs..
...
Gros no daudziem iepērk detaļas un tālāk tirgo. Normāls bizness - kupi>prodaj. Sabīda labas atlaides pie citiem vairumniekiem/mazumtirgoņiem un aiziet 
Man bik savādāka cenu politika.. Necenšos nopelnīt uz vienu cilvēku.Armando rakstīja:tu vinas pats taisi, vai ari no honkongas ieperc kvantumaa?ervvis rakstīja:NU pie manis var dabūt lētāk nekā grosāOrkāns ir dzīvs piemērs..
Un kāds ir tavs piedāvajumu klāsts? :)
http://armandoparts.lv/lv/Rolands rakstīja:Un kāds ir tavs piedāvajumu klāsts? :)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Armando īpašas atlaides tur? 
Lapa ir tapšanas stadījā lena un rekonstrukciju procesā - Viss tur mainas kā hokejā pa sekundēm.. Ja kko vajag tad jautā PM. 
jeezinjOrkaans rakstīja:http://armandoparts.lv/lv/Rolands rakstīja:Un kāds ir tavs piedāvajumu klāsts? :)
man pa godu uzbuvets detalju veikalins
...
ervvis rakstīja:Lapa ir tapšanas stadījā lena un rekonstrukciju procesā - Viss tur mainas kā hokejā pa sekundēm.. Ja kko vajag tad jautā PM.
Lapa gan tāda palēna. Bildes pat neielādē. Bet cenas lētākas, ka te dažos veikalos.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- …
- 2228