E36.lv sabrauciens Jelgavā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 44
- chevron_right
pa tumsu jau neko neredzesi video
saslegsim visi visas gaismas un bus pa smuko
cerams ka niknie servisa stradnieki atkal neskries lauka lamaties xD
Nu tad tā. Bija liels prieks redzēt mūs tik kuplā skaitā. Gaidu tik pat daudzus un daudzas arī nākošreiz, kad ieradīšos.
Te maziņš ieskats Jelgavas trako drifteru pasācienā. Īpašie šīvakara varoņi KV_, BMW fan un vēl pāris man nepazīstami cilvēki
Atvaino BMW fan, ka nesanāca pa to tumsu tevi uzfilmēt, bet kas redzēja tie zin, ka bija baigi labs priekšnesums no tavas puses.
Video redzams KV_, bildēs aptuvenais kopskats. Materiāli uzņemti ar pērnā gada HD kartupeli.
Vakara gaitā arī ieguvu jaunu iesauku - lampiņa. Paldies KV_
Gaidam nākošo pasākumu Jelgavā un dienas gaismā
Te maziņš ieskats Jelgavas trako drifteru pasācienā. Īpašie šīvakara varoņi KV_, BMW fan un vēl pāris man nepazīstami cilvēki
Atvaino BMW fan, ka nesanāca pa to tumsu tevi uzfilmēt, bet kas redzēja tie zin, ka bija baigi labs priekšnesums no tavas puses.
Video redzams KV_, bildēs aptuvenais kopskats. Materiāli uzņemti ar pērnā gada HD kartupeli.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
UN es netiku uz sitadu pasakumu!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
cepuri nost! Aktivizējušies esat!
Paši esam soka par tadu pulcinu
Bet bija labs
Bet bija labs
V1Beta rakstīja:Nu tad tā. Bija liels prieks redzēt mūs tik kuplā skaitā. Gaidu tik pat daudzus un daudzas arī nākošreiz, kad ieradīšos.
nekas,citu reizi nofilmesi vel dazas riepas ir ko nosvilinat
Nedaudz esam palikuši aktīvāki!!!
Jā, es ar par šātādiem vakariem, ir daudz interesantāk Tgd tik jadomā kur dabūt kādu labāku, gaišāku asfalta placi.
Bmw fan bij laaabs
Cerams tikšu pie video kur bij mans lielais kūpiens, šis bij jau ar pustukšu riepu. Video var pat dzirdēt ka riepa jau miiksta
Jā, es ar par šātādiem vakariem, ir daudz interesantāk Tgd tik jadomā kur dabūt kādu labāku, gaišāku asfalta placi.
Bmw fan bij laaabs
Cerams tikšu pie video kur bij mans lielais kūpiens, šis bij jau ar pustukšu riepu. Video var pat dzirdēt ka riepa jau miiksta
man ar nav video,braucam sodien pa dienu atkartosim
man bija fotogrāfs ar labu aparātu līdzi, takā ielikšu pirmdien vakarā bildes, varbūt būs kaut kas labs sanācis.
ko tik velu?
tikai pirmdien pats dabūšu tās bildes
nu no manis tas ir viss. kameras tehniskie parametri neļāva redzēt neko citu.
Baigais kolka cool sanāca.
Pa lielam jau viss ok, bet pirmkārt izbesīja tas, ka viens no tiem, kas ņēmās pa lielo placi sāka saules griezt tieši blakām manam auto kā rezultātā kārtīgi nodeva ar akmeņiem pa sāniem Hvz BMW fan tas bija vai kāds cits, bet nu varēja tak tik tālu aizdomāties, ka tur akmeņi iet pa gaisu.
Un otrkārt, brīdī, kad sākās bezbloķa burnouti un gonkošana pa stāvvietu pie rimi, sagribējās pabraukt kkur talāk no visiem un uzmaukt galvā papīra maisu.
Katrā ziņā, ja mēs esam šāds bars, tad toch varētu būt vērts noīrēt rullīti. :)
Pa lielam jau viss ok, bet pirmkārt izbesīja tas, ka viens no tiem, kas ņēmās pa lielo placi sāka saules griezt tieši blakām manam auto kā rezultātā kārtīgi nodeva ar akmeņiem pa sāniem Hvz BMW fan tas bija vai kāds cits, bet nu varēja tak tik tālu aizdomāties, ka tur akmeņi iet pa gaisu.
Un otrkārt, brīdī, kad sākās bezbloķa burnouti un gonkošana pa stāvvietu pie rimi, sagribējās pabraukt kkur talāk no visiem un uzmaukt galvā papīra maisu.
Katrā ziņā, ja mēs esam šāds bars, tad toch varētu būt vērts noīrēt rullīti. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nu tad esi vecis un visiem uzdāvini tos bloķus. ne visiem ir ko pa simtam nolikt dēļ tā viena bleķa gabala
esmu viens no tiem bezbloķa burnautistiem
ch. rakstīja: Pa lielam jau viss ok, bet pirmkārt izbesīja tas, ka viens no tiem, kas ņēmās pa lielo placi sāka saules griezt tieši blakām manam auto kā rezultātā kārtīgi nodeva ar akmeņiem pa sāniem Hvz BMW fan tas bija vai kāds cits, bet nu varēja tak tik tālu aizdomāties, ka tur akmeņi iet pa gaisu.
atvaino negribeju
Viss ok, nupat iečekoju auto gaismā, auto neizskatās cietis!BMW fan rakstīja:atvaino negribejuch. rakstīja: Pa lielam jau viss ok, bet pirmkārt izbesīja tas, ka viens no tiem, kas ņēmās pa lielo placi sāka saules griezt tieši blakām manam auto kā rezultātā kārtīgi nodeva ar akmeņiem pa sāniem Hvz BMW fan tas bija vai kāds cits, bet nu varēja tak tik tālu aizdomāties, ka tur akmeņi iet pa gaisu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28