Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 2228
- chevron_right
Benziinieki rulee!!! Tikko intereses peec izgaaju un pameegjinaaju saveejo iedarbinaat lec kaa suns pie kaajas
Uz pus apgriezienu pieleca
Uz pus apgriezienu pieleca
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Mans bendzinnieks ar pielec viegli
Ja nemaldos, tad uz m3 mazākais ko var uzlikt ir r17, dēļ bremžudisku izmēwriem!
Sveiki, gribēju uzzināt kur un pa kādām naudām var meklēt ieskrūvejamo āķi, nezinu kā vņu tur precīzi sauc
Un interesē vēl pa lētām naudām bagāžnieks(sedana) labā stāvoklī.
Un interesē vēl pa lētām naudām bagāžnieks(sedana) labā stāvoklī.
BMWPOWER.LV TUR VARI UZJAUTĀT PAR ĀĶI SADAĻĀ PIRKT/PĀRDOT! DOmāju, a atradīsies ātri!
klau kads nezin vai latvija nevar kaut ko tadu nopirkt , istaniba butu vienalga vai 220v vai 12v vai pat ar rokam, vienkarsi varetu majas apstaklos bez bedres mainiit ellas u.t.t
http://www.ebay.co.uk/itm/Mauk-Oil-Suct ... 416024698e
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ko saldū sadarīji?chaboska rakstīja:Vakar 3h pie -25 lauk'a main'iju termostatu Kapec tik ilgi? Jo nebija vajadzigo instrumentu Bet nu pectam drosi braucu uz Saaldu un jutos ka Miami
būtu interisanti ja kāds no forumiešiem kam ir šādi diski nokrāsotu viņus sezonai šādā krāsā bling bling style
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šie diski ir tik dārgi, ka ja kādam līdzīgi ir, piemēram, lietotājs madarsv, tad dievai ir vēlme ar orģinālkrāsojumu eksperimentēt!
Pattreiz esmu Saldu ar draudzeni pie vinas senciem!Element rakstīja:ko saldū sadarīji?chaboska rakstīja:Vakar 3h pie -25 lauk'a main'iju termostatu Kapec tik ilgi? Jo nebija vajadzigo instrumentu Bet nu pectam drosi braucu uz Saaldu un jutos ka Miami
kautko līdzīgu biju pats uameistarojis no voyagera bendžas sūkņa, lai normāli nomainītu automatam eļļu. Domājams var arī citu sūkniKLAVINS rakstīja:klau kads nezin vai latvija nevar kaut ko tadu nopirkt , istaniba butu vienalga vai 220v vai 12v vai pat ar rokam, vienkarsi varetu majas apstaklos bez bedres mainiit ellas u.t.t
tapec ka viens no loti aktivajiem lietotajiem nomira, kurs ari bija loti jauns ,tas bija lietotajs Wazaa (ceresim ka pareizi uzrakstiju)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Taas gan nav patikamas zinjas... viss nepatikamakais kas var but ta ir kaada cilveka nave
Atkal dzineja temperaturas problemas, tiko braucu uz darbu, pie tadiem minusiem tosols vnk varijas,, atbraucu un galapunkta vnk saka kupet.... tas ir termostats pie vainas, ja?? Kur rit riga var iegadaties prieks 91gada pa nedargam naudinam? Vini ari iedalas kaut ka - kinietis, nekinietis??
wrum, wrūūūm
kurš grib uzdāvināt man kaut cik normālu akumulātoru,a to manējais izbeidzās un negriež vairs vispār motoru,rāda 12.0 iekšā un čušs,tik dzird kā bendiks ievelkas izvelkas
edit: A ja es viņu uzliktu palādēties,viņš reanimētos un spētu kkādas dzīvības pazīmes dabūt no viņa ārā,tā lai var autiņu pielaist no rīta!
edit: A ja es viņu uzliktu palādēties,viņš reanimētos un spētu kkādas dzīvības pazīmes dabūt no viņa ārā,tā lai var autiņu pielaist no rīta!
coupe 2.8
iespējams ka uzlādējot, Tev viņš arī palaistos. Tur vienkārši ir jāņem un jāmēģina, bet pēc tam kad uznāks atkal lielie sali viņam būs atkal kirdik
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 2228