Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- …
- 2228
- chevron_right
Bik gabalinjsh ir no Jelgavas!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
150km aptuveni. 2 stundu brauciens ar zaļo pieturu.
Savā laikā ar meičas brāli ņēmām 1L labu ūdentiņu, marinētu siļķi un "ķieģelīti". Sākumā smējos, bet, kad izdzērām un no rīta pamodāmies - paspiedu roku 
dogMa rakstīja:Savā laikā ar meičas brāli ņēmām 1L labu ūdentiņu, marinētu siļķi un "ķieģelīti". Sākumā smējos, bet, kad izdzērām un no rīta pamodāmies - paspiedu roku
jo vārdu ta pateikt nevar, tobiš mute izkaltuse...
okay es to sardeli tiesaat taalaak , cilveeki pievilkaas 
Rons rakstīja:dogMa rakstīja:Savā laikā ar meičas brāli ņēmām 1L labu ūdentiņu, marinētu siļķi un "ķieģelīti". Sākumā smējos, bet, kad izdzērām un no rīta pamodāmies - paspiedu roku
jo vārdu ta pateikt nevar, tobiš mute izkaltuse...
man daudz nevajag izdzeru 0.7 viskiju un eju chucheet!
bet tas video ko ielika orkaans vienkaarshi bomba!
bet tas video ko ielika orkaans vienkaarshi bomba!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Sory ,bet puskilograms jau apeests 
man kaut kas līdzīgs!:D
http://www.youtube.com/watch?v=7sd1AsrDh1Q
http://www.youtube.com/watch?v=7sd1AsrDh1Q
orkaan mums vajadzeetu kaadu dienu kopestiski iedzert jo muusu gaume sakriit! 
Paķeriet mani ja kas arī līdzi 
latgaliiteegunaars rakstīja:Kur riga var nopirkt linearos vadus? Atseviski nevis komlektus kur lidzi vel nak stravas vadi.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ja kas man ir lineari vadi, ja interese PM
Šeit kāds māk rēķināt integrāļus?
Man jau besis, nevaru iebraukt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 265
- 266
- 267