Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- …
- 2228
- chevron_right
es joprojam vinus nesaprotu
eksamenu nospikoju, savadak nekā nevarēju iebraukt.
Man viens pasniedzējs teica, ka viņam vienrez dzīvē esot noderējis ka ir mācijies integrāļus.
vinam esot pilna mucā ar ūdeni iekritusi krūzīte ar osiņu, viņš esot paņēmis drāts gabalu un no tās izlocijis integrāļa zīmi un izvilcis krūzīti ārā
eksamenu nospikoju, savadak nekā nevarēju iebraukt.
Man viens pasniedzējs teica, ka viņam vienrez dzīvē esot noderējis ka ir mācijies integrāļus.
vinam esot pilna mucā ar ūdeni iekritusi krūzīte ar osiņu, viņš esot paņēmis drāts gabalu un no tās izlocijis integrāļa zīmi un izvilcis krūzīti ārā
Ir iedots viens pats uzdevums, kas jāatrisina, un jau šovakar jāizsūta, bet es netieku tālāk par saprašanu.
Ja nevari izrekinat, ieej fizika.lv uzraxti, izrekinas pa sarunatu cenu.
M Paralel r18 uz e36, nevaru neta nevienu bildi atrast, tas vai tad ir tik nereali ?
Pēdējais labojis rews - 27 Jan 2013, 17:13, kopā labots 1 reizi.
nosaukumu uzrakstīji pareizi?
https://www.google.lv/search?hl=lv&safe ... 4gTFwoCwDg
Nevienam tur nevar uzrakstīt.oscar rakstīja:Ja nevari izrekinat, ieej fizika.lv uzraxti, izrekinas pa sarunatu cenu.
Paskatamies araa kads izskatas meness 
Mūsu jaunākais lietotājs: style5_suds_e36_suds ; Apskatīt profilu - man_garso_kakas,

kāds tā pūlējās, lai reģistrētos 
100% tas ir viens gudraakais foruma lietotaajs ar šauru pieriiti 
Kas tur bija pa vainu, ja pečkai (parastā) strādā tikai 4. (max) režīms?
Ezis vai ogliites 
Nu ja pazuda 1,2,3 ātrums tad par 99% ir vainīgs pretestību bloks-atrodas laikam vadītāja pusē pie kājāmA!gars rakstīja:Kas tur bija pa vainu, ja pečkai (parastā) strādā tikai 4. (max) režīms?
Taa kur ir tie dator profinji?
Nopirku jaunu Portativo DELL vajag win un standarta programmas.
Vindu novelc kaut kur, Es jau ieteiktu Home Premium vai Ultimate (pašam man Home premium). Iecep diskā kā bootable cd, saregulē biosā boot devices, met iekšā disku un instalē. standarta programmas katram savas.
Torrents ir Tavs draugs, fano.lv un inperil.net labākie man zināmie letiņu trakeri, bet vienmēr jau ir thepiratebay.se ...rews rakstīja:Taa kur ir tie dator profinji?
Pats Win vnmr ņemu Ultimate, kpc, nez, lkm jau jo kad nav jāmaksā - pofig.
BTW, lbk ņem Win 7, jo cik redzēts astotais, bez tačskrīna auzas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- …
- 2228