Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- …
- 2228
- chevron_right
jā - Cēsīs arī suņa laiks - takā gribās slidināties, takā nē - tāda putra un veel snieg... grādi ap nulli... nu nekads - aa jaa vējš, vējš, vējš... 
kas tev tur tumšs ? salonā gaismu ieslēdzPaldies rokijs7777! Ta arī darīšu. Žēl tikai, ka agri tumšs paliek. Būs pa brīvdienām jāpieķeras klāt.
un ja esi ņēmis kādreiz nost bardačoku, tad vispār 5min darbs, ja neesi tad 7min
apskaties kāds tas ezis ir /nofočē vai sameklē netā bildi, kāds viņs izskatās/ ezi ieliec atpakaļ, lai visu gaisu nepūš tikai panelī, saliec atpakaļ bardačoku, nopērc ezi un ieliec...
http://www.gbnetwork.co.uk/bmw/glovebox/ <- kā noņemt cimdu atvilkni
hehe jāap pie mums arī sāka baigi snigt vienu brīdi..warēja normāli paslidināties pa ielāmmožais rakstīja:jā - Cēsīs arī suņa laiks - takā gribās slidināties, takā nē - tāda putra un veel snieg... grādi ap nulli... nu nekads - aa jaa vējš, vējš, vējš...
es par sniegu tikai priecātos. skrēju uz veikalu un izliju.
Nez, tikko biju izlīdusi ārā un no gaisa krīt lielas, baltas pārslas 
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Lūgums palīdzēt! Esmu students no Gulbenes,kura e36 pa sesijas laiku,kurš kā reizi bija auksts,ir palicis pavisam kluss. (akumulators pilnīgi tukšs)
Bet tagad es gribu tikt mājās.
Un tāpēc- vai Iļģuciema/Imantas apkārtnē nav kāds,kuram ir piepīpējamais un kurš piektdien varētu pieripot uz 15 min Buļļu ielā 5,lai atdzīvinātu manējo?
Ja ir,PM vai 26261776 (atzvanīšu).
P.S. Bez četrpakas jau es labdari prom nelaidīšu!

Un tāpēc- vai Iļģuciema/Imantas apkārtnē nav kāds,kuram ir piepīpējamais un kurš piektdien varētu pieripot uz 15 min Buļļu ielā 5,lai atdzīvinātu manējo?
Ja ir,PM vai 26261776 (atzvanīšu).
P.S. Bez četrpakas jau es labdari prom nelaidīšu!
Pa tiko uzsnigušu sniedziņu paslidināties vislabāk, bet ja vējš un putenis, pē.. labāk mājāsmožais rakstīja:jā - Cēsīs arī suņa laiks - takā gribās slidināties, takā nē - tāda putra un veel snieg... grādi ap nulli... nu nekads - aa jaa vējš, vējš, vējš...
Jaaa, putenītis jauks 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kur tas ir?
Cesvaine.
Vakar nopirkts vēlviens auto
Nav e36, nav bembis, bet nu vēl pat nav izdomāts, ko īsti ar vinju darīšu
98.gada rAudi A4 1.8T quattro, tiptroniks, koža roža, ļietas diskas, klimati pa vienkāršāko sviestmaizi
Šo ziemu e36 nav jēga vairs likt gulēt, bet nu būs man vai nu nākamās ziemas auto vai ies uz tirdziņu (visticamāk, ja nebūtu quattro, tad noteikti
)
Nav e36, nav bembis, bet nu vēl pat nav izdomāts, ko īsti ar vinju darīšu
98.gada rAudi A4 1.8T quattro, tiptroniks, koža roža, ļietas diskas, klimati pa vienkāršāko sviestmaizi
Šo ziemu e36 nav jēga vairs likt gulēt, bet nu būs man vai nu nākamās ziemas auto vai ies uz tirdziņu (visticamāk, ja nebūtu quattro, tad noteikti
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
ja tev naudas daudz, iedod man ar 
Kpc ja daudz, ja pa saldu cenu piedāvā un ir iekrāta nauda, grēks nepirkt quattro, istevišķi pie šitādas ziemas. Līdz sniega beigām norullēt ar viņu un izbaudīt sniegu un tad var tirgot tālāk 
Nav jau tās naudasV1Beta rakstīja:ja tev naudas daudz, iedod man ar
Nebūšu tik noslēpumains, padomājiet paši - 400ls par auto, kura vidējo cenu ss'ā varat paskatīties paši bija grēks nepirkt.20minūtes pēc sludiķa ielikšanas jau pircējs bija paspējis pieteikties, bet es tiku pirmais, haha
Pēdējais labojis Shreks - 30 Jan 2013, 22:52, kopā labots 2 reizes.
jokus pat vairs nesaprot. 
Pat ne no paziņas tik lēti dabūji?
kāds bija iemesls tādai cenai?
bildes studijā
bildes studijā
V1Beta rakstīja:jokus pat vairs nesaprot.
Gribēju tikai apstrīdēt naudas esamību vai neesamību
Parasti ir tā, ka pirmajā nedēļā lielāko algas daļu esmu paspējis notērēt pērkot bembim detaļas un tad atlikušo laiku līdz algai jānovelk
Uteo - auto bija 6 mēnešus nostāvējis, pēc pārdevēja teiktā, jamais atbraucis mājā, nolicis un pēc kāda laika neesot varējis pielaist. Ķipa dodot garantiju motoram un kārbai. Nopakojos ar domkratu, riteņa atslēgu (vēl vasarenes uz diskiem virsū + ziemenes ar šipiem uz bleķiniekiem līdzi dod), krokodil'kabeļiem, atslēgu komplektu, no e36 paņēmu aķiiti (jo tam galīgi tukšs bija) un velkamo trosi, benzīnu kannā paņēmu līdzi (ja nu gadījumā tik sīka tā bēda). Aizbraucu, nu ok, piešķilt nevarēju, sākot pētīt - sūknis nestrādā, tā kā man tika izsniegta tikai viena atslēga, ok, nekas daudz nav, pēc uzlīmēm sāku pētīt, ka ir bijusi siģene, jap, grāmatiņa par uzstādīšanu ar ir, pētu tālāk, atradu slepeno pogu, bet siģenes drošiķis izrauts. Es pieļauju, ka kekss pakāsa otru atslēgu komplektu ar signalizācijas pulti un domāja ka neviens viņa lamatu ar tādu vainu nepirks (kas drošvien tā arī būtu Zviedrijā
Tad Zviedrijā nopirki viņu?
Jap, te tādi gadījumi ir reti, bet gan jau ka tiks dzīts uz LV pēc tam, kad būšu nodzinis viņu pa sniegiem un kupenām (neesmu pirmstam ar q braucis, sajūtas ir intersantas) un tirgosies kā tikko no SWE, braucis opis svētdienās uz veikaluuteo rakstīja:Tad Zviedrijā nopirki viņu?
kāds man paskaidros kovisi dara Zviedrijā tagad ? cik vien klausos, viens tur, otrs un trešais, kaimiņi, radi, paziņas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- …
- 2228