Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 2228
- chevron_right
Martinez rakstīja:kurš grib uzdāvināt man kaut cik normālu akumulātoru,a to manējais izbeidzās un negriež vairs vispār motoru,rāda 12.0 iekšā un čušs,tik dzird kā bendiks ievelkas izvelkas
edit: A ja es viņu uzliktu palādēties,viņš reanimētos un spētu kkādas dzīvības pazīmes dabūt no viņa ārā,tā lai var autiņu pielaist no rīta!
man iepriekšējai mašīnai arī ziem'ar aķi bija problēmas. Jaunu negribēju pirkt uz ziemas sezonu, tapēc stiepu to katru vakaru uz mājām un no rīta atkal uz mašīnu! Un viss bija o.k.!
Kad manam mainīj atermostatu, tad sīkais rādīja, ka viņi atšķirās pēc formas nedaduz. Bet cik sapratu, tad abas no formām es varēju sev ievietot! Domāju, ka tev līdzīgi!waarna rakstīja:Atkal dzineja temperaturas problemas, tiko braucu uz darbu, pie tadiem minusiem tosols vnk varijas,, atbraucu un galapunkta vnk saka kupet.... tas ir termostats pie vainas, ja?? Kur rit riga var iegadaties prieks 91gada pa nedargam naudinam? Vini ari iedalas kaut ka - kinietis, nekinietis??
Jaunam akim blīvums ir līdz -27, tātad lietotam ir lidz ..... Es izbraucu pa dienu, aiznesu majas, no rita skilu klat bez problemam, kaut vai - 35. Ja nopirksi jaunu un atstasi tada sala ara, tad vinjam driz bus pienacis gals.erda rakstīja:stiepu to katru vakaru uz mājām un no rīta atkal uz mašīnu! Un viss bija o.k.!
Someone who knows fuck all about he's BMW.
erda rakstīja:Kad manam mainīj atermostatu, tad sīkais rādīja, ka viņi atšķirās pēc formas nedaduz. Bet cik sapratu, tad abas no formām es varēju sev ievietot! Domāju, ka tev līdzīgi!waarna rakstīja:Atkal dzineja temperaturas problemas, tiko braucu uz darbu, pie tadiem minusiem tosols vnk varijas,, atbraucu un galapunkta vnk saka kupet.... tas ir termostats pie vainas, ja?? Kur rit riga var iegadaties prieks 91gada pa nedargam naudinam? Vini ari iedalas kaut ka - kinietis, nekinietis??
Atri jamaina .. Citadi akal jau parit jabrauc ....
wrum, wrūūūm
tur tā lieta,ka šonakt speciāli uzstiepu augšā,pat pie radiātora noliku,jo šodien 6:00 bīj jābrauc uz darbu bet rezultātā izvērtās vesels cirks! uzliku aķi,tad durvis nevarēju atslēgt,atslēga aizsalusi,signene a atsalusi,nekādas dzīvības pazīmes nerādija,pēc 30 minūšu čakarēšanās dabūju durvis vaļā,un tad tik čušs,pat nepagrieza ,beigās piezvanīju koļegam,viņš ar darba autiņu atbrauca un ievilka mani,reāli 2m un pieleca,bez problēmām!Bubulis rakstīja:Jaunam akim blīvums ir līdz -27, tātad lietotam ir lidz ..... Es izbraucu pa dienu, aiznesu majas, no rita skilu klat bez problemam, kaut vai - 35. Ja nopirksi jaunu un atstasi tada sala ara, tad vinjam driz bus pienacis gals.erda rakstīja:stiepu to katru vakaru uz mājām un no rīta atkal uz mašīnu! Un viss bija o.k.!
coupe 2.8
Ja Tev viņš bija izlādējies, tad domāju, ka bez lādēšanas viņš arī neleks, lai kādā siltumā būtu turēts.
+1. es viņu stiepu uz māju tikko pēc auto nolikšanas stāvietā- ar uzlādēušos aķi!
pftu pftu pftu man paldies dievam vēl ar aķi šogad lielajos aukstumos nekādu problēmu nav bijis
da sk. aķim kaput,metams ārā,moš vasarā var ar viņu vēl pabraukt,sals būs viņu piebeidzis!erda rakstīja:+1. es viņu stiepu uz māju tikko pēc auto nolikšanas stāvietā- ar uzlādēušos aķi!
Es jau a vakar normāli pa pilsētu izbraukājos pa dēlām,atbraucu mājās,norāvu klemes un uzstiepu augšā!
coupe 2.8
pareizāk būs - Whazaaa - http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=22189KLAVINS rakstīja:tapec ka viens no loti aktivajiem lietotajiem nomira, kurs ari bija loti jauns ,tas bija lietotajs Wazaa (ceresim ka pareizi uzrakstiju)
biedra piemiņai
Man ar vajag jaunu aki! Sajas dienas no ritiem vsp pielaist nevar, vnm zbanu sencim lai brauc piepipe Bet nu labi, ka vismaz durvis spej atslegt ar signalizaciju :)
tad jau ar manu mironi vēl ir ok... - grūtāk jau ir kā agrāk, bet nu pielec - jāiet šodien pamēģināt, ja vēl pieleks būs baigi ok....
p.s. aķim kādi 4gadi - 78Ah laikam un piedzīvojis crash un skābe nedaudz sānā ir pa kaut kurieni izgāzusies, bet Top Zustand -negriež kā pulkstens, bet galvenais, ka lec..
p.s. aķim kādi 4gadi - 78Ah laikam un piedzīvojis crash un skābe nedaudz sānā ir pa kaut kurieni izgāzusies, bet Top Zustand -negriež kā pulkstens, bet galvenais, ka lec..
mans dieselpowers shodien nepieleca
tagat gaidu chomu ar vadiem
tagat gaidu chomu ar vadiem
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
+1 man tas patschaboska rakstīja:Man ar vajag jaunu aki! Sajas dienas no ritiem vsp pielaist nevar, vnm zbanu sencim lai brauc piepipe Bet nu labi, ka vismaz durvis spej atslegt ar signalizaciju :)
coupe 2.8
šonakt visu nakti lādēju aķi, jāiet mēģināt pielaist
salasijos te jūsu sāpes, ka nevar piedarbināt - tikko gāju ar lielām bailēm savu pamēģināt.
iegriežu aizdedzi - OBC pat ar 5sec. aizkavi iedegās tikai.. , bet nju kādas 4 reizes apmeta un rūc... - lai nabags parūc tagad kādu laiku, palādē...
iegriežu aizdedzi - OBC pat ar 5sec. aizkavi iedegās tikai.. , bet nju kādas 4 reizes apmeta un rūc... - lai nabags parūc tagad kādu laiku, palādē...
Tagad jau ārā silts paliek, tikai -17 vairs un saulīte. Ja mašīna visu laiku kustināta, tad nevajadzētu būt problēmām, ja aķis nav galīgi metams
Es vakar savu mironi mēģināju palaist pēc pāris dienu nebraukšanas, iekāpu, kluk kluk un izkāpu Kārbu ar āmuru jādauza, lai kādā ātrumā ieliktu
Es vakar savu mironi mēģināju palaist pēc pāris dienu nebraukšanas, iekāpu, kluk kluk un izkāpu Kārbu ar āmuru jādauza, lai kādā ātrumā ieliktu
Mhm, izklausās, ka vairs nebus dzivotajs. Un uzladesana vairs nelidzees.Martinez rakstīja:da sk. aķim kaput,metams ārā,moš vasarā var ar viņu vēl pabraukt,sals būs viņu piebeidzis!
Es jau a vakar normāli pa pilsētu izbraukājos pa dēlām,atbraucu mājās,norāvu klemes un uzstiepu augšā!
Someone who knows fuck all about he's BMW.
nu kā kuram - man -22 grādi šobrīd... darba biedram 5dien mašīna nepieleca, pēc ikdienas braukšanas un aķis bija labāks nekā man - grieza raitāk... tākā domāju tas nav rādītājs...uteo rakstīja:Tagad jau ārā silts paliek, tikai -17 vairs un saulīte. Ja mašīna visu laiku kustināta, tad nevajadzētu būt problēmām, ja aķis nav galīgi metams
Nu protams, ka tikai aķis nav rādītājs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …