Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- …
- 2228
- chevron_right
Kā tas ir - ko dara?
Strādāju, mācos zviedru valodu, lai pēcāk varētu iestāties augstskolā, kur mācības ir PAR BRĪVU
Bet ja tā padomā, es pēdējā laikā sāku gribēt uz Latviju. Ja man Latvijā būtu, kur dzīvot un būtu darbs, lai varētu iztikt un vēl kaut kas paliktu pāri (vidēji 400ls), tad apdomājot visu, iespējams, ka atgrieztos. BET, tā kā nekā tāda nav, esmu šeit
ņemot vērā, ka esmu salīdzinoši ļoti jauns, uzskatu šo kā studiju aizceļojumu
bet nu redzēs kā tas viss būs, tagad doma ir pamainīt varbūt darbu, nomainīt dzīvesvietu un savest mint condition e36. Protams, tiek domāts par biznesa iespējām, jāiekrāj starta kapitāls 
Tāds stāsts īsumā.
Strādāju, mācos zviedru valodu, lai pēcāk varētu iestāties augstskolā, kur mācības ir PAR BRĪVU
Bet ja tā padomā, es pēdējā laikā sāku gribēt uz Latviju. Ja man Latvijā būtu, kur dzīvot un būtu darbs, lai varētu iztikt un vēl kaut kas paliktu pāri (vidēji 400ls), tad apdomājot visu, iespējams, ka atgrieztos. BET, tā kā nekā tāda nav, esmu šeit
Tāds stāsts īsumā.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
kā iekārtojies Zviedrijā vispār ? man ir doma studēt. kā ne kā man tikai 21 vēl. Latvijas augstskolās ir tāds bardaks, ka te nomācījos nedaudz un pametu to sviestu. ar šejienes izglītību pat grāvjus neļaus man rakt. 
taa vins ir, pat gravjus rokot jazin kadu un uz kuru pusi kritumu taisit 
...
Mamma ar vīru un 2sīkajiem dzīvo Zviedrijā (hvz, cik ilgi), pabeidzot skolu (man 19 tik, haha
), radās ideja peļņas nolūkos uz mēnesi vai diviem vasarā pastrādāt, vēl sanāca izbaudīt ballīš dzīvi te
, iekārtoja mani darbā, strādājot un vasarai ejot uz beigām, piedāvāja priekšnieks palikt pie viņ strādāt, pāris negulētas naktis pārdomājot un nolēmu kapēc ne, Latvijā vienīgais, kas bija - īrēts dzīvoklis, jo no darba jau aizgāju pirms vasaras, zinot, ka to tāpat mainīšu. Atbraucu uz LV, nedēļu nodzīvoju Vecrīgā (burtiski - 2dienā jau barčikā
), nakti pirms aizbraukshanas izvaacos un te nu es esmu. Pirmās sajūtas bija tā kā 16 gados, kad pavērusies jauna dzīve un jāmācas daudz kas, bet nu jau sāk iet viss ok. Ja es nebūšu Latvijā, tad Fiona, kad pabeigs mācīties savu profesiju pārvācas uz šejieni (cerams, hhahaha
), cerams liidz tam laikam buushu pilniibaa iekaartojies un nostabilizeejies. Bet nu nesuudzos.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Shreks rakstīja:Kā tas ir - ko dara?![]()
Bet ja tā padomā, es pēdējā laikā sāku gribēt uz Latviju. Ja man Latvijā būtu, kur dzīvot un būtu darbs, lai varētu iztikt un vēl kaut kas paliktu pāri (vidēji 400ls), tad apdomājot visu, iespējams, ka atgrieztos. BET, tā kā nekā tāda nav, esmu šeitņemot vērā, ka esmu salīdzinoši ļoti jauns, uzskatu šo kā studiju aizceļojumu
bet nu redzēs kā tas viss būs, tagad doma ir pamainīt varbūt darbu, nomainīt dzīvesvietu un savest mint condition e36. Protams, tiek domāts par biznesa iespējām, jāiekrāj starta kapitāls
Tāds stāsts īsumā.
400ls tomēr būtu krietni pa īstu!
lai pēc visiem rēķiniem te paliktu 400ls pāri, sapņot varam. uzņēmēji un deputāti visu tik pat notriec.
piemums 400ls jau skaitās laba alga.
piemums 400ls jau skaitās laba alga.
Nu pisec, tipiskā tvnet komentētāja replika..
"uzņēmēji visu notriec", vai tu vispār izproti vārda uzņēmējs būtību vai kā?
Un par to "400ls laba alga" - ja nebūs pienācīgas izglītības, nekas vairāk tev nespīd (ok, varbūt 1 no 20 gadījumiem), un tā ir lieta kur ieguldīt, jo Latvijā IR kvalitatīvas studiju programmas, tikai 90% no tām ir par maksu...
Un vēl tā mūžīgā čīkstēšana, nezinu kā dzīvē, bet te forumā to vislaik var no tevis lasīt - "policisti slikti", "augstskola slikta, pametu", "visi mani grib apkrāpt" utt, vispār
Dažreiz man liekas, ka lielajam vairumam latviešu nevajag ne uzņēmumus, ne ārvalstu investīcijas (jā arī Krievijas
), bet atpakaļ PSRS laikus, kur visiem bija obligāti jāstrādā rūpnīcā (jo psrs tak nedrīkst būt bezdarbs), un par to saņēma hvz cik rubļus kurus varēja nodzert un visu mēnesi urbināt degunu 
Un par to "400ls laba alga" - ja nebūs pienācīgas izglītības, nekas vairāk tev nespīd (ok, varbūt 1 no 20 gadījumiem), un tā ir lieta kur ieguldīt, jo Latvijā IR kvalitatīvas studiju programmas, tikai 90% no tām ir par maksu...
Un vēl tā mūžīgā čīkstēšana, nezinu kā dzīvē, bet te forumā to vislaik var no tevis lasīt - "policisti slikti", "augstskola slikta, pametu", "visi mani grib apkrāpt" utt, vispār
Dažreiz man liekas, ka lielajam vairumam latviešu nevajag ne uzņēmumus, ne ārvalstu investīcijas (jā arī Krievijas
Pievienošos AgnisB. Gribēju rakstīt to pašu, bet es jau visu nodiršot un nedrīkstu teikt neko jo neesmu uztaisījis topiku ar savām auto bildēm 
Palasu ka cilvēkam ir 20 gadi. nez kādu algu tur vispār var gribēt bez izglītības un pieredzes.
Palasu ka cilvēkam ir 20 gadi. nez kādu algu tur vispār var gribēt bez izglītības un pieredzes.
zinu kas ir uzņēmējs un ar tādu dzīvoju kaimiņos diezgan ilgi. policisti ir labi. tikai ir daži izņēmumi. izglītības kvalitāte kur ? juristi un mežinieki ir tik daudz, ka tāpēc arī viņiem darba nav. vispār nekādas praktiskas darbības nav. visu tikai teorija un teorija, referāts, referāts un vēl 10 referāti.
pastaipīšu krānu. es saņemu virs 400latiem ar visu to, ka man nav 2 augstākās. visiem firmas nevar piederēt un mani tas nevilina.
palasot forumu, tieši tu, AgnisB, esi tas neapmierinātais ar dzīvi. šitas nekam neder, tas nekam neder, viss ir galīgi garām un viss superīgais ir tikai tev. tāds priekšstats rodas.
pastaipīšu krānu. es saņemu virs 400latiem ar visu to, ka man nav 2 augstākās. visiem firmas nevar piederēt un mani tas nevilina.
palasot forumu, tieši tu, AgnisB, esi tas neapmierinātais ar dzīvi. šitas nekam neder, tas nekam neder, viss ir galīgi garām un viss superīgais ir tikai tev. tāds priekšstats rodas.
Ka jus nokaitinajat Betijas tanti??? Lasu un recu. Neka personiga ne pret vienu!!! Bija Lv laiki kad vareja parasts cilveks stradajot celtnieciba, pelnit 2 tukstohi menesi, un dzivot cepuri kuldams. Sobrid ir ta ka 400ls menesi tas ir gals un vairak nevar nopelniit hotj pushu raujies, cenas aug aalgas paliek vecas, Nojaushu to ka lv driz paliks tikai tie kam te kautkadi biznesi un Vietejo alkanu biedribas kam interese tik papipet zali un pieliet muli!!! Es piemeram labak dzivotu krievu laikos, bija darbs un cilvekam neka netruka, kas tagad mums ir??? Valsts karogs smiekliga alga un sokejoshas cenas. Nesaistu dzive nevienu vairs dienu ar lv darbiem labak nomirstu neka pa kapeikam ieshu pisties. 
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
V1Beta rakstīja:zinu kas ir uzņēmējs un ar tādu dzīvoju kaimiņos diezgan ilgi. policisti ir labi. tikai ir daži izņēmumi. izglītības kvalitāte kur ? juristi un mežinieki ir tik daudz, ka tāpēc arī viņiem darba nav. vispār nekādas praktiskas darbības nav. visu tikai teorija un teorija, referāts, referāts un vēl 10 referāti.
Nu wtf par to "nekas neder" un "viss superīgais ir tikai man", ja tu to, ka es rakstu šeit negatīvu viedokli par visādiem ķekavas šķūņbamperiem, zilām diodēm un vēl visādiem fast'n'furious stila elementiem, uzskati par neapmierinātību ar dzīvi, tad es nezinu...
Un par to juristu pārprodukciju... jā, tādu kam diploms ir, ir daudz, bet cik no viņiem ir tiešām zinoši? Nezinu kā no citurienes, bet RGSL pabeigušos darba devēji izķer uzreiz (protams, tur mācību maksa ir krietni augstāka, bet kā jau iepriekš rakstīju, tas atmaksājas)
Jā tikai žēl, ka tas bija uzpūsts nekustamo īpašumu tirgus burbulis komplektā ar ļoti labvēlīgu banku kreditēšanas politiku un tiem, kam bija kaut mazākā izpratne par ekonomikas pamatiem, bija saprotams ka mūžīgi šādas peļņas vienkārši nebūs..djjys rakstīja: Bija Lv laiki kad vareja parasts cilveks stradajot celtnieciba, pelnit 2 tukstohi menesi, un dzivot cepuri kuldams.
Bet nu jā, cilvēks parastais dabūnot 3 mēnešus pēc kārtas pāris štukas mēnesī, saprot ka nu tik būs un sagrābjas māju uz 30 gadu ilgtermiņa kredītu, cayenne līzingā un vēl sazin ko, nepadomājot ka tas tā ilgi neturpināsies
nu ķakavieši un diodes ir dumji.
djjys, es pušu neraujos. es majās aiz garlaicības reizēm nezinu ko iesākt un vēl otrā darbā mierīgi varētu strādāt. jāatrod normāla skola un tad arī izmācīšos. attieksme arī skolā ir svarīga no pasniedzēju puses. nevis 8 lekcijas novālē no vietas un kontroldarbs. pēc 5 gadiem ej un atceries ko tajās 8 lekcijās mācīja
iztulko man lūdzu RGSL.
iztulko man lūdzu RGSL.
paldies. papētīšu kas tur interesants ir.
Ja Tev 400ls ir par maz, jāmācās rēķināt.V1Beta rakstīja:zinu kas ir uzņēmējs un ar tādu dzīvoju kaimiņos diezgan ilgi. policisti ir labi. tikai ir daži izņēmumi. izglītības kvalitāte kur ? juristi un mežinieki ir tik daudz, ka tāpēc arī viņiem darba nav. vispār nekādas praktiskas darbības nav. visu tikai teorija un teorija, referāts, referāts un vēl 10 referāti.
Un kas liek iet mācīties par juristu? Pagājušā gada dati par to, cik aizgājuši mācīties LU humanitāro, sociālo zinātņu virzienā, un cik RTU tehniskās zinātnes, situācija aptuveni šāda, ja LU uz vienu programmu ir 1700 studentu, RTU uz populārāko programmu 700 studentu. Tajā pašā laikā, Latvijā katastrofāli trūkst tehnisku cilvēku ( ar augstāko izglītību ), un visi šie, kas salasījušies likumus un kā pareizi runāt ar oponentu ir tik daudz, ka slikti paliek.
Tipiska, neizglītota indivīda murgojums.djjys rakstīja:Ka jus nokaitinajat Betijas tanti??? Lasu un recu. Neka personiga ne pret vienu!!! Bija Lv laiki kad vareja parasts cilveks stradajot celtnieciba, pelnit 2 tukstohi menesi, un dzivot cepuri kuldams. Sobrid ir ta ka 400ls menesi tas ir gals un vairak nevar nopelniit hotj pushu raujies, cenas aug aalgas paliek vecas, Nojaushu to ka lv driz paliks tikai tie kam te kautkadi biznesi un Vietejo alkanu biedribas kam interese tik papipet zali un pieliet muli!!! Es piemeram labak dzivotu krievu laikos, bija darbs un cilvekam neka netruka, kas tagad mums ir??? Valsts karogs smiekliga alga un sokejoshas cenas. Nesaistu dzive nevienu vairs dienu ar lv darbiem labak nomirstu neka pa kapeikam ieshu pisties.
P.S.
laacz.lv/f/misc/apos/apostrofs-punkts.zip
Maan tev izglitotais cilveks ir jautajums kadu tu saskati lv nakotni??? Te uz katru darbu ir 5 starpnieki, kuri neko nedarot sanjem 70% darba izmaksas tev paliek 25 jo 5 vel panjem tavs darba devejs, Neredzu jegu iet kautkur macities augstak ja no ta nav nekadas jegas un atbilstoshas profesijas algas!!! Arzemes santehnikis pelna vairak ka lv bankieris. Es vacija stradaju viena objekta un sanaca iepazities ar vacu santehniki vinja videja alga menesi 25 tuks eiro protams ka izskolota si profesija, mums pat deputati tadu naudu nesanjem. Dzeks 20 gadu vecuma brauka ar X 5 vienu no pedejiem modeljiem kas pirkts bez jebkadiem kreditiem un saucas darba masina.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
ar manu algu man pietiek dotajā mirklī. bet visiem jau gribās vairāk
juristus tieši pamēģināju un neaizrāva. IT pelna labi, bet visa tā programmēšana arī gluži nesaista. vairāk tieši par mašīnām ir interese. vienmēr bijusi. visādus mehāniķus, atslēdziniekus un elektriķus meklē. tikai tiem pieredzi prasa. a kur pieredze bez darba ? apburtais loks.
sociālie un humanitārie ir tik daudz, jo tas ir lēti un viegli. pavāru mums arī pārpārēm ir. ārsti un farmaceiti jau arī nav mums nekāds spīdošais cipars. un ne visiem tā fizika, ķīmija vai asinis ir pa spēkam.
juristus tieši pamēģināju un neaizrāva. IT pelna labi, bet visa tā programmēšana arī gluži nesaista. vairāk tieši par mašīnām ir interese. vienmēr bijusi. visādus mehāniķus, atslēdziniekus un elektriķus meklē. tikai tiem pieredzi prasa. a kur pieredze bez darba ? apburtais loks.
sociālie un humanitārie ir tik daudz, jo tas ir lēti un viegli. pavāru mums arī pārpārēm ir. ārsti un farmaceiti jau arī nav mums nekāds spīdošais cipars. un ne visiem tā fizika, ķīmija vai asinis ir pa spēkam.
djjys, tas, ka Vācijā ir cita dzīvē tāpat saprotams. Viņi mašīnas līdz kliņķim nodzen un mēs iepērkam, jo mūs interesē bez rūsas un pārējais +/- tiek pieciests.
es arī gribētu izmācīties kaut ko tiešām noderīgu un doties uz to pašu Vāciju/Austriju.
Labi juristi sevi pakļauj briesmām. Visādi barigas ir.
es arī gribētu izmācīties kaut ko tiešām noderīgu un doties uz to pašu Vāciju/Austriju.
Labi juristi sevi pakļauj briesmām. Visādi barigas ir.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- …
- 2228