Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- …
- 2228
- chevron_right
Čalis nedaudz pirmo iespaidu atstāja.
''Dalbajobs''
''Dalbajobs''
Archizlv rakstīja:Ja tev tas liekas salīti, tad BBS RS vispār iet pa 1500-2000 eiro, ja vispār var sameklēt.![]()
Es jau no pagajšās vasaras meklēju kaut ko daudz maz jēdzīgu no bbs ģimenes koka.
Te nesen atradu BBS RS, bet cena 1350 mārciņas, tas ir pizdets.
priekš RS adekvāts cipars.
LU, EVF, Starptautiskaa ekonomika un komercdiplomaatija. :)Johnny rakstīja:Ko un kur mācies?EBagatskis rakstīja:Seezhu lekcijaa pirmajaa skolas dienaa 2. semestrii, fuck skolu... :(
viewtopic.php?f=18&t=4173
jup, man ariArchizlv rakstīja:Šis man lika pasmaidīt.hancels rakstīja:Te PM nevar nosūtīt vai arī es esmu dalbajobs? Jeb arī man ir nepieciešami posti, lai nosūtītu PM?
edit : tiešām postu vajag!
...
Varbuut kaads zin cik plata/gara ir haube kupejai?
negribas iet aaraa sniegaa meeriit..
M.K.
Kam tev to?kmartiiiini rakstīja:Varbuut kaads zin cik plata/gara ir haube kupejai?![]()
tici man, tu to negribikmartiiiini rakstīja:domaaju par pleevi..
varbuut arii nee
baa.. araa tik superiigs skats.. sniegparslas gandriiz kulaka lielumā (ok bik Gagarins
) bet nu lielas un leenam snieg laternu gaismaa..
p.s. ZS kriit..
p.s. ZS kriit..
kuri no foruma ir krāsotāji, zinu, ka Orkāns, vienīgo
interesē cik varētu izmaksāt priekšējo spārnu pārkrāsošana, ir abiem bišk rūsiņa, bet ne caurrūsējuši, negribētos taivanas likt ???
kādās cenās aizmugurējās arkas, arī bišk iemeties rūsiņs pa šo ziemu un bagāžnieka vāks ? ar visu apstrādi,materiāliem ?
lai zinu, kāda apmēram ir adekvāta cena
interesē cik varētu izmaksāt priekšējo spārnu pārkrāsošana, ir abiem bišk rūsiņa, bet ne caurrūsējuši, negribētos taivanas likt ???
kādās cenās aizmugurējās arkas, arī bišk iemeties rūsiņs pa šo ziemu un bagāžnieka vāks ? ar visu apstrādi,materiāliem ?
pārbaudīta vērtība tikai Orkaans
Es arī šito gribētu zināt. Orkānam nav kāda vieta ar izcenojumiem, vai ari viss notiek runāšanas ceļā?sigais rakstīja:kuri no foruma ir krāsotāji, zinu, ka Orkāns, vienīgo![]()
Videeji ir 70 Ls par rūsējušu detaļu! Priekšējiem spārniem pie cenas nak klāt noņemsana uzliksana 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu lol lai izgrieztu ārā Powera uzlīmi, jūs sabojājāt bildi... kam par to ir jāpasakās?možais rakstīja:Njaa.. Tikko pats petiju un tiesam - kads mm ieguutsjaprasa agRo sis jautajums... Izdevas noseedinat veel?
Edit: tikko apskatijos bildes originalu - piesedinats nav tikai izgriezts ara no lupas powera uzlime tapec tads robs sanacisun mana bilde debesis arii ok
dogMa kurš pie tā ir vainīgs?
http://e36.lv/forums/download/file.php? ... &mode=view
Un nekas tur bildē nav sēdināts
Pēdējais labojis agRo - 05 Feb 2013, 23:36, kopā labots 1 reizi.
Labs jautājums. Uzzināsim
protuning arī noņemts
tas laikam lai nereklamētu citus 
dogMa rakstīja:![]()
Labs jautājums. Uzzināsim
Sen nekas nav rakstis.. 
Novelu Jums visiem labu dienu
es ceru ka bus laba ka nevajadzes celt atkal motoru ara MB A160
Novelu Jums visiem labu dienu
es ceru ka bus laba ka nevajadzes celt atkal motoru ara MB A160
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
-