Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 2228
- chevron_right
auto jau arī - -
Bet protams, pagāšziem, kad nopirku savam jaunu aķi bēdu nezināju, nevienu rītu pat nebija doma, ka varētu nepielaist
redz pārsēdies un citu un kluk-kluk tikai... - - uzliec degvielas krīzei un
Tač domā es tgd neraudu katru vakaru? Ja jau to degvielu arī ēstu ievērojami mazāk, kā bija BMW Auto gan jau nav slikts, vnk man sanāca iegrābties. Ar nepacietību gaidu vasaru, kad varēs mēģināt atkal pārsēsties normālā auto.
turēsim tewi pie vārda...
nu redz varbūt vajadzēja tāka Rolands darīja - gandrīz savs topiks par auto pirkšanu un redz pagaidām vēl nesūdzas - atļauj arī mums piedalīties tādu lēmumu lemšanā....
nu redz varbūt vajadzēja tāka Rolands darīja - gandrīz savs topiks par auto pirkšanu un redz pagaidām vēl nesūdzas - atļauj arī mums piedalīties tādu lēmumu lemšanā....
ap 7 pielaidu līdz 8 rūcināju un braucu uz darbu! Tgd izgāju ārā,no pus apgrieziena kā bitīte rūc! Karoče tas ākis vnk nemīl aukstumus! Būs vakarā jāstiepj atkal iekšā un jātur īkšķi
coupe 2.8
Vispirms vajag vasarā tikt uz ārzemēm, tad arī varēs sākt meklēt ko patīkamumožais rakstīja:turēsim tewi pie vārda...
Man ir vienalaga kur, UK, Vācija, Ziemeļvalstis, galvenais aizbraukt.
vēl viens LV nodotais iedzīvotājs
a ko citu padarīt,man jau pašam ja viss izdosies,tad došos prom!
a ko citu padarīt,man jau pašam ja viss izdosies,tad došos prom!
coupe 2.8
Kāds nodotais, Latvijā neatradīsi pa vasaru darbu, kur normāli kko maksās, itsevišķi mazpilsētās. Visiem gribas dzīvot normālu dzīvi, nevis knapināties.
necepies,tas bij uzbrauciens nevis tev,bet LV nodots,tāpat kā mēs visi,ka valsts par mums nerūpējas un nepalīdz atkopties un attiecīgi arī mēs tai
coupe 2.8
Tieši tā, neiešu te dirnēt, ja būs iespēja kur citur labāk būt
šodien ejot uz veikalu ir interisanti skatīties kā pie katras mājas cilvēki cenšas atdzīvināt savus auto
ŠOdien izkustināts auto pēc divu dienu dīkstāles! Bez gāzītes gan pielaist bija problemātiski, vajadzēja biš pagāzēt, bet savādāk viss o.k.!
Nobraukta nedēļas norma- aptuveni 150km.
Nobraukta nedēļas norma- aptuveni 150km.
tfu,tfu,tfu laikam būšu kaut cik reanimējis savu akumu! iestiepu ap 22 iekšā,uzliku lādēties! ap 3:30 iebakstīju atpakaļ autiņā un zāģē kā negudrs,lec a ar pirmo! parūcināju apmēram 15 min. pārdzinu bumbieri uz citu teritorijas pusi(lai netraucē lielajiem šefiem parkoties) un pēc noslāpēšanas voltametrs rādija ka ir 12.8(speciāli pastāvēju 5 min. pagaidīju vai kritīsies), vakar no rīta kad atbraucu uz darbu rādija tik 12.1Martinez rakstīja:ap 7 pielaidu līdz 8 rūcināju un braucu uz darbu! Tgd izgāju ārā,no pus apgrieziena kā bitīte rūc! Karoče tas ākis vnk nemīl aukstumus! Būs vakarā jāstiepj atkal iekšā un jātur īkšķi
P.S. varbūt kāds var aizdot akumulātoru lādētāju uz kādu dienu,gribētos pamēģināt to uzlādēt pilnībā!
coupe 2.8
Mums darbā gan katram sava stāvvieta,mana tieši blakus bosa stāvvietai...
Es ar tā darīju vakar ienesu iekšā uzlādēt. Šorīt aķi lieku mašīnā un čušs - aķis tukš. Izrādās manam vecajam krieviņiekam bija ieslēdzies slēdzis nevis uz uzlādi bet uz izlādi. mle. Nācās saukt taksi lai Dēlu aizved uz dārziņu.Martinez rakstīja:tfu,tfu,tfu laikam būšu kaut cik reanimējis savu akumu! iestiepu ap 22 iekšā,uzliku lādēties! ap 3:30 iebakstīju atpakaļ autiņā un zāģē kā negudrs,lec a ar pirmo! parūcināju apmēram 15 min. pārdzinu bumbieri uz citu teritorijas pusi(lai netraucē lielajiem šefiem parkoties) un pēc noslāpēšanas voltametrs rādija ka ir 12.8(speciāli pastāvēju 5 min. pagaidīju vai kritīsies), vakar no rīta kad atbraucu uz darbu rādija tik 12.1Martinez rakstīja:ap 7 pielaidu līdz 8 rūcināju un braucu uz darbu! Tgd izgāju ārā,no pus apgrieziena kā bitīte rūc! Karoče tas ākis vnk nemīl aukstumus! Būs vakarā jāstiepj atkal iekšā un jātur īkšķi
P.S. varbūt kāds var aizdot akumulātoru lādētāju uz kādu dienu,gribētos pamēģināt to uzlādēt pilnībā!
Pa kruto, Dēliņš brauc jau uz bērnu dārzu ar TAXI stilīgi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
NU tā varētu teikt ka sīcis jau 2tro dienu braukājas ar taksi ..
7dienas ļoti agrs rīts no Orkāna un šorīt.. varēs dārziņa atkal lielīties..
7dienas ļoti agrs rīts no Orkāna un šorīt.. varēs dārziņa atkal lielīties..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 2228